38

Анонимен

преди 8 години

Борисов е от този тип политици, които вадят най-големи позитиви когато си мълчат и най-големи негативи, когато си отворят устата. Липсата на мозък не може да се компенсира с *** поглед. А най-лошото е че се изтърка вече и трябва да го заменят с някой по-млад за да продължи да се "върти колелото".

37

Анонимен

преди 8 години

Бойко подкрепя всеки, който му гарантира премиерския пост - ДПС, АБВ, "Патриотичния фронт", БСП, няма значение, а президентът не му гарантира нищо, дори може би Бойко си мисли да се кандидатира за президент догодина, ГЕРБ ще го остави на интелектуалния титан Цветанов и готово. След това може би Бойко президент още един мандат и ей го станало време да се пенсионира.

36

Анонимен

преди 8 години

Добре, че тоя на снимката ни го показват всеки ден и му цитират тъпите изказвания. Все пак, човек да прочете нещо смешно.По-голям циркаджия не сме имали.

35

ББ

преди 8 години

И да не забравя: Станишев е виновен!

34

Анонимен

преди 8 години

Ходете в залата, че да не вдигне кръвно...

33

biru

преди 8 години

Винету е велик вожжжж. Ама племето май нещо не слуша. Както и да е Патиланско царство продължава.............

32

Анонимен

преди 8 години

Борисов всеки ден лъже, ама яко лъже и повтаря лъжите си ден след ден, на Гьобелсовия принципа една лъжа казана сто пъти става истина. Така вече имаме Бойко Харизмата, Бойко Спасителя, Бойко Оббединителя и сега Бойко Фашизоида. То и партията му е фашизоидна, еднолично управление, спускане на заповеди и четене на една единствена книга по събрания и сбирки, вместо "Майн Камп" се издига в култ "Винету". Как не са го видяли това общественици, политолози, граждански сдружения и фондации. Кръгът ще се затвори, когато Бойко Фашизоида стане президент и тогава ще настъпи Фашизмът в най-извратената си ф

31

Анонимен

преди 8 години

Вече и на децата е ясно че управлява ДПС

30

Анонимен

преди 8 години

Ангажимента за кворум е отговорност на управляващата партия !Цитат от миналия парламент

29

Анонимен

преди 8 години

Този Умчо на снимката направо кърти мивки! Станали сме за смях в ЕС като го гледат с цялата охрана в Брюксел, за подигравка като се размотава между премиерите не знаещ дори и Английски, глух и безпомощен. А като са заедно с Цецко Честния, направо ЕС е в потрес. Как да уважават българина като възниква резонният въпрос, щом този е премиер, какъв ли е народа? Излагациите са му известни но е послушник на Амер.посолство и те го крепят. Отдавна са видели тъпотата му но слушка ли слушка. Смях е тъга!

28

Yakov

преди 8 години

Всъщност защо не отпадне думата "Народно"? Ами да остане само "Събрание". Така ще е най-вярно! А към "Събрание" всеки да си прибавя определение какво заслужават депутатите. Например "Събрание на:.........................." Това го оставям на Вас драги Българи!

27

Анонимен

преди 8 години

Хвала на депутатите, които гласуваха против задължителното гласуване! То щеше да е първи етап на нова фашистка диктатура.

26

Анонимен

преди 8 години

Герб е Борисов , няма ли го Борисов , няма Герб Имам усещането , че и на него му писна вече

25

Анонимен

преди 8 години

ББПодкрепям с всички сили партньорите си от ДПС - ама тайно и вие не трябва да го знаете и НЕ го виждате това : Тайно е ...))))

24

Анонимен

преди 8 години

на *** все някой му е виновен, той горкия все жертва

23

Анонимен

преди 8 години

*** мурафети възприети от любимите му учители, чийто тела охраняваше по поръчение на ДС. Лицемерие, популизъм, наглост и гьонсуратлък.

22

Yakov

преди 8 години

"Oмръзна ми всеки ден да ги натискам да стоят в залата" Цитат на ББ.Много бързо забрави че, като бяха в опозиция въобще ги нямаше в залата на Парламента. Цирк "Народно събрание"!! Добре дошли на поредното представление!

21

Анонимен

преди 8 години

A он у Вас пожарник..............

20

Анонимен

преди 8 години

Много интересен народ, този който не знае, не може и не е учил, той най-много съвети дава. А си имаме един такъв тъпчо който некой си го избраха да ги оправя и той си ни оправя но само в Задна прашка. И като др.Сталин го тресе параноята и колкото повече остарява толкова по-побъркан става. Страх тресе опустошената му душица, защото низостите които е правил са безброй и сега не знае от къде ще го чукне оловото в кухата кратуна. Той и представа няма как живеем и колко срам ни носи простотията му.

19

Анонимен

преди 8 години

Абе я не ме сочи с пръст бе момче, ами вземи си стой да д-то, че ако дедовия се ядоса, ше видиш зор!