89

Истината

преди 8 години

Истината е, че най-некадърните станаха бизнесмени след 1989-та година. Те не ставаха за друго и се получи така, че посредствеността изпулва отгоре и ни яхна. Разбира се не може да очакваме некадърник, който не умее да прави бизнес, да плаща нормални заплати. Ще плаща тези мижави 500-600 лева и ще се почесва отзад, докато пита защо никой не ще да му работи.

88

токо

преди 8 години

Всичките бизнесмени били прости и некадърни,а вие сте много кадърни и умни.Ами като сте такива,къде са ви парите бе плачльовци ?!? Само знаете да ревете и на чуждите хора в канчето да гледате,аре у лево,*** проста.

87

Защо?

преди 8 години

Това, че смешниците самообявили се за бизнесмени плащат мизерно го разбирам - *** са и не схващат, че сами се прецакват. Не разбирам обаче защо все още има хора, които им посещават хотелите и заведенията по морето?!

86

Анонимен

преди 8 години

Западните фирми плащат според средните заплати у нас и това е нормално. Но плащат големи заплати на ръководните си кадри.Виновни сме си само ние.

85

Анонимен

преди 8 години

Странно е че все още се намират балъци, които да бачкат за 500-600 лева на тези селски бизнесмени!

84

Обективен

преди 8 години

Селяндуринът бизнесмен никога няма да се научи, че за да иска качествен труд, първо трябва да си плати за него. Той все се опитва да хитрува на дребно, по селски - да му бачкат яко, а той накрая ако може и да не им плати.

83

Анонимен

преди 8 години

Само руските корпорации и червените олигарси са окупирали България - те не плащат данъци!Например Лукойл!Комунистите подариха Тец-овете на американски фирми, това го направи Р.Овч.Но американците поне плащат данъци до стотинка, а не като руските фирми.

82

Анонимен

преди 8 години

Даже и преди 1989-та година сервитьорите получаваха по 100-150 лева заплата, които отговарят не сегашни 1000-2000 лева.

81

Факт

преди 8 години

Мутрата-демократ бизнес не може да прави. Може само да краде.

80

Анонимен

преди 8 години

До 127...сериозно ли..???...или е предизборно заиграване на президентчето или пожарникара..???

79

Милчо

преди 8 години

Ами когато се подиграваш с труда на хората и ги караш да работят за никакви заплати,няма как да се получи добър резултат.Той лъже,че плаща,те го лъжат,че работят,ама туристите не се лъжат и бягат,с всяка изминала година ще намаляват.Пазарна икономика,какво да се прави-като предлагаш ***,накрая *** остава за теб.

78

Анонимен

преди 8 години

До 116...аа чакай и в бентлита и пайнерки...мой познат назначен бизнесмен не си купуваше мотокар за товарене и разтоварване щото трябваше да продаде кайена на гаджето си..хахаха..и наемаше хора на ръка..наемателите чужденци се хващаха за главата..е такива няма как да ни увеличат даплатите..

77

Анонимен

преди 8 години

Gerb v 4ist vid sa biv6ite komunqgi i 4engeta, koioto si napraviha partia po 4erven obrazec i organizacia i nazna4iha edin elektorat na rabota za drebni stinki.

76

Shark

преди 8 години

Ооо г-да бинсеменчета - селски тарикатчета, чакайте де, тепърва няма да можете да намирате баламурници да ви работят за жълти стотинки. Ще ви стоят празни хотелчетата, ще се принудите да ги затворите, или ще си назначите семействата - лигавите ви жени и разглезените ви синчета и дъщерички, а и някоя любовница може тук-там. Иначе фалит, и обратно на село.

75

Анонимен

преди 8 години

Никой уважаващ себе си човек няма да се унизява за подобна заплата. Още повече хоря видяли разликата в отношението на работодателите в България и Европа. И най-странното че тези хора не моат да осъзнаят проблема си и ще мрънкат после че държават не подготвяла кадри.

74

Факт

преди 8 години

Не се подлъгвайте по елементарна пропаганда. Бизнесмените в България са от групата на най-наглите и комплексирани хора в България, които в по-голямата си част преди 1989-та бяха последната дупка на кавала, защото си бяха некадърници, а криминалните им далавери не вървяха. След 1989шта те станаха първите демократи, обявиха се за пострадали по политически причини, успяха чрез властта да забогатеят като окрадоха обществената собственост, други станах рекетьори като преди това унищожиха съд и полици

73

Анонимен

преди 8 години

В тая жега да му бачкам за 500 лева? Да бе, да го духа!!

72

Анонимен

преди 8 години

Ами с ниските заплати изгониха всички кадърни хора, сега се чудят какво да правят защото от младото поколение нищо не става освен да се дрогира, тука са останали само хора дето и за *** за зеле не стават!

71

Бизнесмените - линч

преди 8 години

Кой ще бачка за 500-600 лева в пика на сезона, тези са откачили! Аз не мога да разбера едно нещо , печелят луди пари на месец тия бизнесмени а на двама работници не могат да платят една достойна запалата!

70

7

преди 8 години

Типичното булгаристанско *** наречено "бизнесмен" влага десетки милиони в сгради, машини, консултанти ит.н.. Всичко е тип топ докато се стигне до работната ръка - *** някак си очаква да намери балъци за 300 лева, а най-добре да има роби. Даже и да излъже някой друг читав кадър(с обещания за растеж) скоро остава сам с банда некадърници и реве, че нямало кадри. И даже накрая тъпанарът не разбира защо е фалирал. Така ще бъде докато бизнесмените ни са с по 2 мозъчни клетки накуп