11

Анонимен

преди 8 години

Докато има хора с овче мислене ще има и тарикати който няма да им плащат с месеци .Защо *** не можеш да намериш да работи без пари ,а българи с лопата да ги ринеш ,а пък се оплакват че не са им платили с месеци.

10

Анонимен

преди 8 години

Ситият на гладния не вярва! Видиш ли ти колко са прости, една магистратура ги дели от успеха ..... в ЛОМ. Абе те нямат 5 лв за лекарства, ще извадят по 1100 на семестър..........

9

Професор

преди 8 години

Трябва да се правят икономии. Трябва да стягаме коланите както беше казал и господин Премиерът. Едно четири-членно семейство може да се изхрани нормално само с 35 лева на месец. Нужна е една опаковка маргарин (500гр.) и два хляба на ден. Маргаринът трябва да се намазва тънко за да стигне за един месец. Понеже маргаринът не се разваля няма нужда и от хладилник. Ето пак икономия на електроенергия.

8

Анонимен

преди 8 години

Гърция и гръцкия народ има нужда от помощ. Кралът слънце нали ще заделя стотинки. Тия нашите 200 семейства, що реват за глупости !За какво им е да ходят до магазина, примиерът им като не ходи.

7

Анонимен

преди 8 години

Някои са си сложили в кафето "втвърдител". И пишат твърди простотий.

6

до 6 професор

преди 8 години

От страни е лесно да се коментира.

5

Кочо

преди 8 години

Много интересно.Всеки иска някой друг да му реши проблема.Като не са им платили за месец защо продължават да работят.Простотията няма край.Сами са си виновни а сега търсят съчувствие или някой да им реши проблемите.

4

до 4

преди 8 години

В магазина има, но е с пари..... . А пари тия хора не са вземали от дълго време.

3

Професор

преди 8 години

Комунистите са виновниците. Но също така и шивачките. Какво толкова са се разплакали за пари. Да продават пръстени, обеци и т.нт за да има какво да слагат на масата. Хората в Гърция умират от глад тук се оплакват. Сигурен съм, че и шивачките са комунисти. Но най голямата вина е на Орешарски.

2

Анонимен

преди 8 години

Чудя се дали има фирма в Гърция, която не е плащала заплати на служителите от месеци

1

Анонимен

преди 8 години

Това са " демократични инвеститори". Унищожиха се държавните фирми за да могат срещу комисионна да дойдат мошенници.