21

гост

преди 8 години

<бивш финансов министър нарича "тероризъм" това, че някой заема пари и очаква един ден да си ги получи обратно>. Чудесно, време е и България да спре да плаща заемите, ама по-добре първо да вземе един по-големичък, че ние, в сравнение с гърците сме прекалено скромни.

20

Анонимен

преди 8 години

24 само това с историята ако обаш не преигравай защото древните гърци а не ти и аз сме дали името на кинтинента ниНедей защото падашОдисей 1

19

Анонимен

преди 8 години

12 и как ще пъвори банките като е взел гтъцкият народ нещата в свои ръцеОдисей 1

18

факт

преди 8 години

Гърците нагледно показаха, че на народа не трябва да се разрешава да участва в референдуми, които решават въпроси, които са над интелектуалното ниво на народа. Народите са опасно глупави и не осъзнават последиците от глупавите си решения.

17

Анонимен

преди 8 години

Бедно Царство България отпуска 20 млрд. заем на Хитлер за ВСВ - после по съвет на Сталин, опрощаваме този дълг. Били яко закъсали дойчовците след Сталинград. 1918 г. другарят/истински наш другар/ Ленин опрощава 200 млн.франка дълг на ЦБ към Русия. За благодарност бедните българи събориха статуята на Ленин - единственият държавен ръководител, опростил наш дълг .

16

Анонимен

преди 8 години

чакаме наказанието

15

до 17

преди 8 години

Предлагам да се изрита Гърция от ЕВрозоната и да се въведе Валутен борд.....-Това го предложи Стивън Ханке, бащата на българския валутен борд.

14

Анонимен

преди 8 години

Ципрас да преспи с Меркела и може да стане работата

13

Анонимен

преди 8 години

Предлагам да се изрита Гърция от ЕВрозоната и да се въведе Валутен борд......

12

Соросоиди много

преди 8 години

Националният консултант по психиатрия проф. Вихра Миланова:Около 70 000 души в страната имат заболяване от шизофрения, 25 процента от българите са с психични заболявания, 90% са с депресии....Но изоствмаме силно от ЕС там, В Европейския съюз 40% от хората са с някакви психични отклонения.Над 70 000 души в страната имат заболяване от шизофрения, 1-2% от тях могат да извършат тежки криминални престъпления.В Европейския съюз 40% от хората са с някакви психични отклонения

11

пнваафяофьятя

преди 8 години

Целият свят сега се мъчи на накара безмозъчните гърци да мислят - просто няма как да стане. Стадото му трябва овчар с една голяма гега да налага овцете и куче, което да ги хапе по задниците. Не случайно Христос казва, вие сте стадо, а аз съм вашия овчар - явно е имал предвид точно гърците.

10

Анонимен

преди 8 години

До кротко с алкохолаДреме им на немците за икономиката на Гърция.. Нали се сещаш, че ако им опростят дълга и ги изхвърлят от Европа след тях ще са и Испанците. Ще дадът много лош пример и така и други членки няма да искат да връщата дълга.

9

Анонимен

преди 8 години

Гръцкият народ взе съдбата си в собствени ръце. *** пищят с право - скоро и в България робът ще се изправи срещу крадливия и подъл господар. Банковото иго свършва!

8

Анонимен

преди 8 години

Ципракис набутакис в газакис на чафутакис и ционакис

7

Баста!

преди 8 години

И сега стадото гръцки овце ще продължава да ни занимава с простотиите си! Баста! Бабо Меркел, извади точилката и им нашари добре задниците на гърчолята.

6

Анонимен

преди 8 години

Ей тези Гърци нестига, че мързеливи но и много хитри излязаха... Ред е на Испания ;-)

5

кротко с алкохола

преди 8 години

Псевдо-статийката представлява буламач от нескопосани изречения в западната преса представени за анализ. Пример - гръцката икономика представлявала заплаха за световната икономика. Това си е простотия, откъде и да го погледнеш. Гръцката икономика е кръгла нула сравнена със световната икономика, а икономиката на ЕС е най-голямата в света. Явно тази сутрин жерналистите на пияна глава са писали глупости.

4

Анонимен

преди 8 години

Нито крачка назад, Меркел. Нека византийците получат суров урок.

3

Анонимен

преди 8 години

Много показателна статия за това какво очаква България при влизане в еврозоната. Някои елементарни люде тук, които възхваляват непрокопсаника Дянков да си спомнят добре, че имаше намерение да ни вкара там още в първия мандат на ГЕРБ. Мислете повече другарки и другари/ дами и господа.

2

СС

преди 8 години

Неа Драхма и оставане в ЕС, друг път няма май... :)