37

Анонимен

преди 8 години

Гърция има мощно лоби в САЩ и Черния вожд само с едно щракване на пръсти може да реши въпроса....Голям Черен Вожд отдавна е решил въпроса - Голям Черен Вожда казал: правете каквото искате, договаряйте каквото искате (Голям Черен Вожд много демократичен), но Гърция да остане в ЕС и еврозоната, защото без Гърция и проливите на Средиземно море НАТО ще го закъса.

36

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

До Анонимен 65Това не съм го казал...

35

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

До Членска карта 7Тумбакът ни е гол, защото поставени руски агенти на КГБ лапаха и крадоха държавата с цел да компрометират западната демокрация... - и да се върнем отново при сибирската мечка... - такъв беше планът на КГБ...

34

Анонимен

преди 8 години

Гърция има мощно лоби в САЩ и Черния вожд само с едно щракване на пръсти може да реши въпроса.В края на 60те год. на миналия век, поради опасност от налагащо се руско влияние, ЦРУ организира преврата на "черните полковници" с цел САЩ да запазят стратегически позиции на Балканите.Същото ще се случи и сега.

33

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

До ВасилевТо и Украйна и Грузия нямаше кой да ги напада... - ама намери се...

32

до 52

преди 8 години

В България сигурно са 20 % с висше образование-Да не говорим, че нивото на висшето в БГ е на нивото на селскостопански техникум за бавноразвиващите се колхозници. Който не е кандидатствал, само него не са го приели. Завършват напълно неграмотни хора.

31

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

До Членска карта 7Хубави приказки... - ама"на гол тумбак - чифте пищови" не бива...

30

Анонимен

преди 8 години

Браво! Един ден дели гърците от комунизЪма - референдума безплатен, транспорта безплатен, магистралните такси и те безплатни. Трябва бялата златка да отде там да види как го праят ората!

29

Анонимен

преди 8 години

Гърция е бита карта.Късай и хвърляй.Да връщат беломорието.

28

Анонимен

преди 8 години

От тези 20% с висше образование в България, какъв процент от тях са си купили дипломите и какъв процент работят по специалността си, а също и какъв процент са компетентни? Ако си отговориш на тези въпроси, ще разбереш, че висшето образование в България няма никаква стойност. Просто за престиж...ама без покритие.

27

социолог

преди 8 години

В Европа според статистиката има около 30 % хора с висше образование и около 70 % без сериозно или никакво образование. В България сигурно са 20 % с висше образование а 80 % без такова. И какво излиза червения *** , който е необразован иска да пие шампанско и да яде черен хайвер ама без пари както гърците го правят . Всички искат ама няма как да стане. То и в Северна Корея искат ама плющи само Ким Чен....еди кой си , а народа гладува . Това е комунизЪма .

26

бай иван

преди 8 години

Гърция ако излезе от еврозоната няма никой да и отпуска пари. Обедняването ще бъде подобно на това в България. Като се има предвид гръцката икономика и лукса на който са свикнали гърците може и да ни задминат по мизерия за 10 г.

25

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Само от това, че си позволяваме да НЕ подържаме армия, а друг да ни пази гърба... - печелим 5 милиарда на година...

24

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

До Анонимен"България от членството си в ЕС до сега е 10 милиарда долара на загуба"...Имал си предвид... - 16 милиарда печалба...

23

наблюдател

преди 8 години

ситуацията във гърция за референдума е на кантар нищо нее ясно при спорен вот агонията ще продължи още много дълго коментираите сериозно след два дни сега е безсмислено

22

Анонимен

преди 8 години

България от членството си в ЕС до сега е 10 милиарда долара на загуба...

21

Анонимен

преди 8 години

Гордите елини тамън се насапунисаха хубаво, и спря водата.

20

Анонимен

преди 8 години

Пазарите почти игнорираха Гърция. Те са относително консервирани и икономиката им е малка в сравнение с цялата Еврозона. Освен това всички са изморени от новините около Гърция, така че им обръщтат все по-малко внимание. Реалната икономика ще изпита някакъв малък шок в началото, но след това няма да се помни дори, че Гърция някога е била член на Еврозоната, икономическата криза ще е само за тях, може да са сигурни в това.

19

Анонимен

преди 8 години

Другарю герберски *** "избирател дрън-дрън", а също и "политолог", "социолог" и пр. тъпизми, нали точно това казвам - в България нямаме политици, мислещи за народа!!!

18

икономист

преди 8 години

Дай на комунист да управлява пустинята и след няколко месеца няма да има пясък. Кажете ми една комунистическа държава народа да живее по добре от САЩ и Западна Европа .