28

Гражданин

преди 8 години

Всички са един дол дренки! Безхаберие и корупция! Никой нищо няма да им направи! Мислят само за себе си!

27

Съвет

преди 8 години

Един съвет към ограбените жители на тези общини!Където срещнете тия кметове обърнете се към тях и извикайте силно:"Уууууу, КРАДЕЦ, уууу!"

26

Gosh

преди 8 години

всички кметове и депутати с Great wall бе!

25

spas

преди 8 години

Kupil si limuzina za 150 000 pak neka go globqt 1500 ,smqh ,nqma takiva otrepki kato vav nashata "darjava "

24

Веселина: до 24

преди 8 години

Ти прави сметка, ако след всичко, което са направили тея боклукчиви кметчета, след всичко, което са окрали и ги разкриха, какви са тея хора, които въпреки всичко ще отидат да гласуват за тях?!?!!?!? Не стига, че работя по 10 часа на ден, карам Дачиа и не стигат все парите в нас, ами явно съм си "купила" и лимузина, ама само данъците и плащам, а някаква *** ми я кара!

23

Анонимен

преди 8 години

Кажете как, щом.... Вие знаете това!

22

Анонимен

преди 8 години

В предаването имаше един кмет на едно село с кола за 50 000 и се засрами човекът и каза, че ще я продадат и ще вземат по- евтина. А наглият кмет-крадец на Балчик с държавна кола за 150 000 каза, че си е поръчал волан с вградени скорости, защото така колата имала повече димнамика... и бил по-представителен на преговори и т. н. Поредният престъпник, който краде законно в една "правова" държава.

21

до 28

преди 8 години

Кметовете... Как да ги...

20

до 24

преди 8 години

До АнонименПреди да говориш, забележи че тези кметове са предимно от ДПС! Наглостта им е в кръвта!

19

Анонимен

преди 8 години

Ако законът не може да гарантира морала - плюя на такъв закон!

18

Анонимен

преди 8 години

до 18 О, възмездието чака своя миг и тези *** ще бъдат третирани според заслугите си.

17

до 9

преди 8 години

Ами, ти си кмет, нали? Или как?

16

Анонимен

преди 8 години

Съвсем ни взеха за балъци. Дончев беше радетел на заема от 16 милиарда, сега тръгнал да реве за морал и за 150 000 лева. Откакто ГЕРБ се пръкнаха като партия, държавата просто изчезна. Как да глобиш кмет, който е издигнат от ГЕРБ и осигурява гласове на изборите? Пълен абсурд.

15

ми.. ла песня

преди 8 години

и посегна със очи към тях тях. И т.н.Делник беше този ден.... и т .н.))

14

с погнуса

преди 8 години

Кметските луксозни коли показват само до каква степен властта в България се е превърнала в извращение. Изборите се купуват от извратени и алчни хора , които после ни ограбват и се гаврят с нас без да им пука от нищо. Те са безнаказани, защото са мафия. Дори SNN ги наричат мафия. Дори и работодателят ми в Испания ме пита наистина ли в България управлява мафия и по-добре ли съм при него. Да по-добре съм, но ме боли за всички свестни хора в България!

13

Анонимен

преди 8 години

ВАВИЛОНСКАТА КУЛА ЗАПОЧВА РАЗПАДА СИ! ДАНИЯ ЗАТВАРЯ ГРАНИЦАТА СИ С ГЕРМАНИЯ. В МАДРИД ВЛИЗА В СИЛА ЗАБРАНА ЗА ПРОТЕСТИ ВЪПРЕКИ НЕ СЪГЛАСИЕТО НА НАРОДА. А В БУЛГАРИЯТА НАШИТЕ СЕЛСКИ ТАРИКАТЧЕТА В ПАРЛАМАТА НИ ПРАВЯТ НА УЛАВИ. ГЛОБА ОТ 1500 ЛВ. ЗА КМЕТ КОЙТО СИ Е КУПИЛ КОЛА С ДЪРЖАВНИ ПАРИ ЗА 150 000 ЛЕВЧЕТА. СМЕЕХ БАТЕ ГОЛЕМ СМЕЕЕХ!? ПРЕЗ СЪЛЗИ!

12

до 6

преди 8 години

До !Ама то така няма да има кандидати за кметове! Те за какво се натискат, нали заради рушветите и лукса за сметка на избирателите!

11

Еврика!

преди 8 години

"таван на цените на служебни коли"!Браво бе, как се сетихте, че трябва да има таван на цените?! Естествено!Какъв морал чакате от човек, който се занимава с политика?Ако Народа ни имаше поне малко самоуважение, такива кметове тарикати щяха да ги пребият с камъни!!!

10

Анонимен

преди 8 години

Как да кажа.... Той има "лимузин". Аз съм има "колело". И при всичко това аз съм работя. Как това е ...

9

абе

преди 8 години

направо колите им на тъг и парите в хазната. И по един Great-Wall произведен в България и те така.Ем ще стимулират произведено в България, ем в хазната ще влезе някой лев