29

Анонимен

преди 8 години

Господина с дебелия врат забрави да обяви коя петилктка преизпълнихме.Докато е охранявал Тодор Живков е копирал и приказеите му и маниера му

28

Анонимен

преди 8 години

вижте се колко струватеда ви управляват такива същества

27

КРОТКО ЧЕРВЕНИТЕ...

преди 8 години

...ПАК ШЕ ВИ БИЕМЕ И НА ТИЯ ИЗБОРИ....И КЮСТЕНДИЛСКАТА СЛИВА ПАК ЩЕ РЕВЕ НА УМРЯЛО ..!Още от сега купете нещо силно /коняк ,уйски",влашка парцуца../ на Мишо Винарката , за да преглътне по-лесно ,поредната загуба на Партията...и да понесе някак , второто място на Местан на изборите!АКО НЕЩО СЕ ОБЪРКА и НЕКОЙ ОПНЕ ПЕТАЛАТА ---ВИКАЙТЕ , Б.Б. С ГОЛЕМИЯ МАРКУЧ......ДА ВИ ГАСИ ПАРТИЙНИЯ ОГИН!

26

наблюдателен

преди 8 години

Ама какъв бате Бойко бе? То това обръщение има го и нашето магаре на село.Този човек е без репутация и хората го възприемат,като селския бек.Даже на европейските игри в Баку името му го писаха накрая на гостите.Това показва,къде стои в стълбицата на йирархия в елита.Тези неща се забелязват от обикновения човечец.Ама явно народа е по-мъдър от специалистите по социология и психология

25

неназован назован

преди 8 години

Уважаемо ЦРУ! Моля сменете тази шайка от корумпирани, некомпетентни и самодоволни мутри - пожарникаря и групата статисти около него, с други мутри, малко по-компетентни от сегашните. В замяна обещавам да не критикувам повече Сащ и Нато!

24

без боклуци

преди 8 години

Колкото и да се хили и да се пъчи пожарникаря по кабеларките, каруцата България е трайно изостанала на всички възможни последни места в Европа.

23

Анонимен

преди 8 години

Ми как няма да го харесват. Живея в Люлин. Тука е пълно с роми и всичките му викат "бате Бойко". Това е положението. Електорат.

22

истината

преди 8 години

При мен няма такъв случай.Никой не е доволен от Борисов,нарочно съм направил мое допитване.Хората са отчаяни,че никога няма да се оправим,защото всички са маскари.Това е истината от извора.В партийните клубове е друго там всеки е за .партията си

21

Анонимен

преди 8 години

Не знам кой и как го харесва но напоследък хората го споменават като отче наш 3 пъти на ден (без изневидделицата благославяния).Тоя и фамилията му са най-споменаваните в днешно време (и то на различни езици включително сръбски).

20

Анонимен

преди 8 години

като ни видят управлението и се чудят дали сме хора

19

Анонимен

преди 8 години

До IdealistЯвно говориш за хората край теб в клуба на пенсионера. Защото аз който и да попитам, дори някога случайни хора съм питал всеки ми казва, че е гласувал за ГЕРБ, защото харесва Бойко Борисов. Един не съм срещнал да ми каже, че е гласувал за БСП или Атака.

18

Анонимен

преди 8 години

гнусни алчни гербави гьонсуратиа народа нямам думимаже би затова и такова е управлението

17

тома неверни

преди 8 години

На Борисов,като му чуя изказа и словосъчетанията на думите ми идва въпроса.Как този човек е бил преподавател,като той няма речник даже и на пожарникар.Той няма термини,които един преподавтел-генерал използва във изказа си Имали живи ученици,които да докажат неговата учителска дейност?.Слушал съм как говори за пожарникарските си истории и никъде не долавям термини,които се използват във този ресор.Кой го е харесал също не се упоменава? Някакви проценти и до там.Без мисъл

16

Idealist

преди 8 години

Край мен хората се подиграват с него и изпитват срам. Чудно кой го харесва?

15

пъч

преди 8 години

До tsotsomanski53предполагам и за теб се отнася това за манталитета. за какво да те слушаме тогава? харесваш ли мутрата? май да..

14

е,като си прав ,прав

преди 8 години

Алоу ,а ти нали знаеш ,че до 22 юни 1941 г голямата мечка захранва Райха до последно .Последния вагон минава държавната граница на СССР в 1.45.В 3.15 Хитлер минава също границата!

13

Анонимен

преди 8 години

Какво им харесват -Борисов и Павлова не са манекенки а по-скоро плондери на държавна хранилка. Москов оряза безплатното лечение и вдигна данъка за лечение. Калфин замрази пенсиите и отряза пенсиите на навършилите възраст за пенсия. Близнашки и Вежди се сближиха с ДПС.

12

Анонимен

преди 8 години

Ако ни управлява още малко може и да се научи как се кара дъжава. Или пък да не останат хора които да управлява.

11

Стар

преди 8 години

Най-големия проблем е че си пожарникар и не знаеш какво да правиш ката премиер, а то и това трябва за да ръководиш една държава. То не е като да държиш маркуч и да гасиш запалени килимчета. Голямо нещастие за българите е всичко това наричащо се ГЕРБ!

10

Анонимен

преди 8 години

алоууиндианците от българияднес германците подписаха за още две тръби с газпром под балтикатва шел тва еон - сия ко праймгербавите ко ша ги праймако сме народ в панделатаако сме *** ще ги слушкамеза нас газопровод няма - *** ще ви обясни защотя *** ще го изтрие ама нейсе