74

натовист от Банкя

преди 8 години

Хайде стига с тези протести, не виждате ли че всичко е с предизборна цел? Нарочно се опитват да всяват напрежение между хората, иначе няма никакви проблеми. Всички си живеем заедно и мирно, не е необходимо сега да слушаме провокатори и да се подклажда напрежението заради изборите. Нека полицията да хване подстрекателите и те да си понесат последствията за да се успокои положението и да си живеем нормално.

73

Анонимен

преди 8 години

На продажните медии никой не им вярва. Сега се опитват да изкарат че всичко е работа на хулигани а видите ли обикновения българин прелива от любов и толерантност към ромските си събратя. Да винаги е имало и ще има по буйни които са в острието на народното недоволство. Да в случая се касае за народно недоволство. Недоволство от една несправедливост

72

Некъф хор

преди 8 години

А българите кой ги пазеше когато ромите ги биха.

71

Имайте в предвид

преди 8 години

че на ромите им дават акъл умни хора. Ако се допуснат провокации и ненужна сила може да стане страшно. Може би това е и идеята

70

тими

преди 8 години

това е положението в сегашна европейска и натовска България

69

Чинген

преди 8 години

Губещи ще бъдат добрите българи както винаги най много бг на 2 югозапада и северо3апада за българите ще ви стигне

68

bg

преди 8 години

Откога пък започнаха да ходят на училище и на работа...

67

тими

преди 8 години

в най бедната европйска страна с разсипана икономика с мизерните доходи който се получават без всякава икономическа преспектива много ясно че ще започнат да има такива проблеми и за съжаление ще се увеличават защото самата държава няма ясно виждане за равитие на държавата няма заводи няма работа няма серозен бизнес който да генерира пройзводство да се пройзвеждат блага за да има реална печалба от пройзводствена икономика се превърнахме в консомираща икономика която не носи високи доходи

66

Анонимен

преди 8 години

Само тояга оправя нещата. Опитайте и ще се уверите .

65

Мен

преди 8 години

Задържани са само българи нали ? Защото не им е кеф да бъдат крадени, бити и ограбвани от специалния етнос. Искали да ходят децата на училище.. искат.. друг път.. искат да излязат от махалата и да крадат, че снощи не можаха да откраднат нищо.

64

Анонимен

преди 8 години

До АнонименВъпросът е къде? Защото никой никъде не ги иска...предлагам да ги пратим в Брюксел, там нали са специалисти по Roma integration!

63

gerbist-evroatlantis

преди 8 години

Нека полицията и кмета ни г-жа Фандъкова да се намесят по-категорично и да оправят положението. Не е нормално съмнителни елементи да обсаждат цял квартал с български граждани и това да е нещо законно. Да се види #КОЙ и защо си позволява подобни действия и да се послуша мнението на ромския лидер ръководещ дадената общност. Нека децата да могат спокойно да ходят на училище, а хората на работа. Иначе, нека ЕС да ни налага санкции защото не спазваме евроатлнантическите ценности.

62

Анонимен

преди 8 години

Наближават избори и ДПС'то сплотява електората.

61

Анонимен

преди 8 години

Ооооооо не ..... хахахахахх , заболя ме корема от смях ""Искаме децата ни да отидат на училище. Не искат да излязат, а днес завършват."

60

до 175

преди 8 години

Имаш предвид син *** като Б. Борисов ли, с дядо уж репресиран а всъщност с партийна книжка? Чакай той не беше ли премиер сега? Как стигна до там?

59

Анонимен

преди 8 години

офффф ПИСНА МИ от тази лъжлива...обшност

58

Анонимен

преди 8 години

Хаха, "искаме децата ни да ходят на училище". Сигурно от БХК-то са ги подучили да го кажат това, барем да излезнат много ученолюбиви и трудолюбиви ! :Д

57

до 167 Брех!

преди 8 години

За какво да ни благодарят точно? За скотския живот в бараката или че няма работа да си храни децата?

56

Анонимен

преди 8 години

Уплашени хахаха божеее

55

Анонимен

преди 8 години

Правителството и всички партии в парламента мразят неистово Българите , това е истината колкото и кофти да звучи .