102

До 113

преди 8 години

От къде знаете, че даскала не е посегнал пръв ? Присъствахте ли ? Проверка ли направихте ? А ще ходи и пистолет ако трябва за да се защити от учители - педофили /примерно/.

101

Анонимен

преди 8 години

Расте поколение от *** и престъпници.Трябва да се върнат ТВУ-тата.До 10-15год няма да имаме и учители

100

Анонимен

преди 8 години

Проста селска муцуна!Това само не се сещам как щеше да стане преди ?! Каквото и да й е писал учителя а аз силно вярвам , че тая малка *** лъже , няма право да скача на бой!Получава се така защото родителите са селяни , децата са селянчета , а очакванията са учителя са е звероокротител ай тая малка лигла да се изключи от училище и после пак да ходи с нож в чантата

99

Русенец

преди 8 години

"учителите да имат право да шамарят учениците при определени условия" ?!?!А може ли, родителите да имат реципрочното правило ? Да шамарят нефелните учители при определени условия. Справедливо би било.

98

teen 110

преди 8 години

А вие поста погледнете. Целия пост. То да е една грешка, а то май няма изречение без такава.

97

Прости българи

преди 8 години

Българските училища не са никакви училища, а зверилници. Единственото нещо което може да раши проблема и да ги направи изправни е да се сложат навсякъде камери,и учителите да имат право да шамарят учениците при определени условия. Ако дете тормози друго дете да бъде изключвано моментално.Да се записва всичко и да се санкционира с доказателствата-и учители и ученици. Какво излиза сега от тия деца като завършат такова училище-просто едини обуригени в закъласала страна без кадри и възпитание

96

teen

преди 8 години

Ъъъ, кого да уважавам бе еййй. Оня дето бил учител, а пише `разхайтена та` ? Аре юмрук в зъбите бе. Тоя ли има право да ми пише двойка ?

95

Анонимен

преди 8 години

До ПетракиевСлед препинателни знаци се поставя интервал!

94

Учител до 98

преди 8 години

Следя темата. Не вземам отношение. Интересни са ми мненията. Колега Петракиев. Твърдите, че сте учител ? А не знаете как се пише "поравно" ! Няма интервал за Бога ! Тя имала късмет, че "не сте Й учител" ?! Разбирате ли, че с изумително неграмотния си пост съсипахте реномето на учителите изобщо ? Допускам, разбира се, че не сте учител, а просто завършил преди 1990-та. Също проблем. Какво образование са ви давали тогава ?

93

Анонимен

преди 8 години

Дива ***. Това е! Хайде сега да я накажат с обществено полезен труд като се грижи три месеца за хора със специални нужди на пример. Да се научи малко на дисциплина.

92

Анонимен

преди 8 години

До Свиреп до 97Точно това си мислих, че няма да разберат нито дума, понеже не знаят език, а иначе големи ценители го раздават на шамарената образователна система. Иначе линка си излиза, просто допиши отпред. Махнал съм го, за да не го трият като забранен коментар.

91

Даскал Педо

преди 8 години

Ех, как им върви на някои колеги, искам и аз да се боря с осмокласничка!

90

Анонимен

преди 8 години

Аз не бих я бил С *** не се занимавамКазвам на баща и да се оправя с неяДа си види какво е създал

89

Анонимен

преди 8 години

m4i kat nemi, oti prosto e mometo i namesto da tura udari, da odi i da prosto-tura-ira-..takiva ma4oci se deliat na: prostitutki, prosti-*** i prosto-putkitaa pliava ot koi e?

88

Свиреп до 98

преди 8 години

Петракиев, късмет имаш, че не съм баща на някоя твоя ученичка. Само ако заподозра че си докоснал детето ми - ректоскопията ще ти се стори приказка.

87

Свиреп до 97

преди 8 години

Линка ти не излиза. Най удачно - напишете в гугъл "Student stands up to lazy teacher".Проблема е, че 99% от увредените пенсии пишещи тук няма да разберат и дума. Същите мързеливи ***, които за цял живот не са и научили думичка английски. Но за тях сегашните деца били неграмотни.

86

Петракиев

преди 8 години

След 1990 г. слободията се настани в училищата.Вина по равно имат:родители,държава и учители.Горката пикла има късмет,че не съм й учител.За това й поведение щеше да изяде такива шамари,че на стари години с умиление да си спомня и да съветва внучетата си как да се държат с УЧИТЕЛ,а на *** татко и кифлата мама не ми се пише какво щяха да патят за разхайтена та си щерка.

85

Анонимен

преди 8 години

Сега...Ще помоля *** да не изтрива коментара. Просто е интересен и много хора могат да си направят доста изводи. Пък и всеки може да си направи различни изводи. Има доста какво да се захапе от поддръжниците и на едната гледна точка, ама и на другата, че и на третата даже.

84

Анонимен

преди 8 години

Защото учителите са меки марии бой му е майката.

83

Анонимен

преди 8 години

До Свирепми да тръгват с танкове към училище, а? И да си носят РПГ-та в раниците. Това по-хепи ли ще те направи?