15

Анонимен

преди 9 години

До 11Конкретно в този парк не се въртвят бежанци и м*нгусти, а най-вече наркомани и разни футболни "запалянковци". Преди 2-3 години именно някаква група от дрогирани тийнейджъри от Дружба бяха убили техен връстник в Борисовата понеже не им харесало "визията" му.

14

Оня

преди 9 години

Да става и не го отричам, но да тръгваш с такава силна реплика от нищото....може пък да е бежанец бягал от войната, убит от някой краен ***? дали не е вариант?

13

до 13

преди 9 години

Тялото му е намерено на 50 метра от паркинга на БНР!Маймунарника не е там, а бежанци има навсякъде, включително и по булевардите Христо Смирненски, Драган Цанков и Евлоги и Христо Георгиеви!

12

Анонимен

преди 9 години

Не знам дали съм ***, но това, което става в Гърмен е факт в цяла България! На българите им писна от етническите особености на определени индивиди! Българите не ходят с ножове, виж за някои други общности това е закон!

11

Анонимен

преди 9 години

Точно в Борисовата до Маймунарника не се събират бежанци А и за тях би било ясно, че едно тийнче не носи повече от 20 лева в себе си - не е разумно да убиват човек за толкова. По скоро са били компания, поркали са бира и тн и после две петлета са се сбили за Мара-общата. Нелеп край, но край - да са мислили с главите си.

10

Оня

преди 9 години

Само *** може да е сигурен 100% в нещо ;) Аз съм 99% сигурен че си такъв.

9

Анонимен

преди 9 години

Наркотиците са отрова! Ако ги използвате, това си е за ваша сметка и никой друг не ви е виновен!

8

Анонимен

преди 9 години

Следващият намерен тийнейджър ще е в градинката пред Народния - не минава вечер да не става бой и вадене на ножове там.Да не говорим, че само от изпаренията на учениците човек може да се напафка - на всяка пейка поне по 2 коза се въртят. Не знам родители/учители/луната и звездите ли са виновни, но картинката пред Народния е пълна деградация!

7

Оня

преди 9 години

Силви, защо допускаМЕ това. Нали не мислиш че органите на реда са длъжни да ни възпитават децата? Те просто ги бият когато ние вече сме си ги прецакали сами

6

Силви

преди 9 години

Няма органи на реда, децата ни ходят пияни, дрог...ни Защо се допуска това?????

5

Анонимен

преди 9 години

На този народец не са му нужни врагове. То сам се самоизтребва: наркомания, катастрофи, чалго-лумпенизация...

4

Анонимен

преди 9 години

Какво им пука на политиците, те ходят навсякъде с лимузини и охрана!Лека му пръст на момчето!

3

Анонимен

преди 9 години

Посред бял ден в центъра на София да те заколят като куче и да няма свидетели.По-зле сме и от ЮАР.

2

Цв Цв

преди 9 години

Определено вече няма страх щом посред бял ден колят и бесят в центъра на София. А кметицата-даскалица от ГРОБ нали уж превърна цялата Борисова в 24-часова CCTV-зона?

1

Анонимен

преди 9 години

Нема такава държава!Отиваме на разпад!