245

ГУРБЕТ=КЪСМЕТ

преди 8 години

НА КАКВИТО И *** ДА ПЛАЩАТ РУСНАЦИТЕ , ХОРАТА ТРЕВА НЕ ПАСАТ ,ЗАТОВА НИКОЙ НЕ ОТИВА НА ГУРБЕТ В РУСИЯ ,А ОТИВА В САЩ ,КАНАДА , ИДВАТ ГЕРМАНИЯ / В МОЯТА ГЕРМАНИЯ / И В ДР. НОРМАЛНИ СТРАНИ ! РУСНАЦИТЕ АКО ПРОДЪЛЖАВАТ ПО ТОЗИ НАЧИН ЩЕ СИ ОСТАНАТ ДЪРЖАВА С НАЙ-ГОЛЯМА ТЕРИТОРИЯ И БЕДЕН НАРОД !

244

bulgari bunatsi

преди 8 години

jalki hora,ne napadaite RUSIA,pove4e 6te stradate -amerika vi vodi v groba i ne se use6tate

243

ha ha

преди 8 години

В заключение,само заглавието на статията ми беше достатъчно за да не проявя интерес за лъжите по-надолу .ха,ха особено за горката гопожа Люда Савчук,която явно само е чувала за книгата 1984 без да е наясно със съдържанието и.ПроПутински коментар било "тролене",изобщо много слаба пропаганда с тази статия,посмях се малко и това е.

242

Анонимен

преди 8 години

Слънцето изгрява малко по-на изток от Русия и по-на запад от САЩ

241

Анонимен

преди 8 години

До БауВ момента руските войнишки майки се чудят, некролозите на убитите им деца водят ли се издаване на военна тайна или не. Смятай колко е жалка тази дръжавичка наречена РФ.

240

ТРОЛ СЕДНАЛ НА КОЛ

преди 8 години

СЕДНАХ НА ПУТИНОВИЯ КОЛ ПОТОМУЧТО НЕТ ДЕНЬГИ И Я БЫЛ ПРИНУДЕН !

239

ha

преди 8 години

Друга жалка и неуспешна лъжепропаганда на троловете хасбара е да кажат истината но под въпрос и лъжливо иронично осмиване и наричане на истината и фактите лъжа.Това е типична психологична атака ,която повтаряна сто пъти става факт за тези,оказващи да мислят и пълно изобличение за искащите да мислят.примери за такива лъжи-"ционисткия режим се защитава от палестинците","Иран иска ядрено оръжие",""Русия нападна Украйна"и пр.небивалици.

238

Анонимен

преди 8 години

До факт- факт е Вашето първо твърдение!- ФАК е следващото (отосно УА)!Не знам къде е регистриран Вашия IP w3.org/1999... и т.н., но ще го намеря и после ... жална Ви майка!!!

237

Анонимен

преди 8 години

До haДа бе 'независимата' RT на хранилка от Кремъл има точно тази цел - да говори истината. Русия пък засекрети жертвите в армията си - точно с тази цел - заради истината.

236

Анонимен

преди 8 години

Кой е Николай Кондратиев?Руски икономист живял по времето на Сталин, екзекутиран от него,признат в световните икономически среди за теорията си за големите цикли.Човекът доказва,че циклите на икономически подем и хегемония в света са 50 годишни.Американците се опитват да докажат,че съществуват супер дълги цикли от 100 г. т.е.,че хегемонията на САЩ ще продължи до 2050 г.В САЩ дори говорят за нов американски век.Аз обичам понятия като империализъм,меркантилизъм и експанзионизъм,но..аз съм ***.

235

Анонимен

преди 8 години

До фактФакт е че договорът Рибентроп-*** помогна на Германия да нападне полша, изгради индустрия и да постигне ВСВ с толкова човешки жертви. Ако не знаеш, чети !

234

ha

преди 8 години

Пропагандата винаги е била част от дейността на всички държави,въпроса е дали тази пропаганда отговаря на истината,а не смените и глупости незаслужаващи коментар.Например пропагандната машина ХАСБАРА най-лесно се разпознава по лъжите и смехотворните си доводи.Един мъдър човек от миналото е отбелязал,че най-добрата пропаганда е да се казва истината,следователно тази статия само с наричането си на някои хора"***"защото защитават Русия вече е жалък неуспех за враговете на Русия.

233

ГУРБЕТЧИЯ

преди 8 години

До НаблюдаващАБЕ ТОВАРИШ ,КАЖИ ОТ КОЙ КРАЙ НА РУСИЯ СИ ?! ВЛАДЕЕШ ДОБРЕ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК ! А АКО ТВЪРДИШ ,ЧЕ СИ БЪЛГАРИН ,КАЖИ МИ ГРАД КОЙТО Е БЛИЗО ДА ВАС ,АЗ ИЛИ НЯКОЙ ОТ ТУК ЩЕ ТИ ЗАДАДЕМ ВЪПРОСИ ,ОТНОСНО НЯКОИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ НА ГРАДА ИЛИ КАФЕНЕТА И РЕСТОРАНТИ , И АКО НЕ ГИ ЗНАЕШ КЪДЕ СЕ НАМИРАТ ,ЗНАЧИ СИ РУСКИ *** ПРЕДСТАВЯЩ СЕ ЗА БЪЛГАРИН ,НАПИСАЛ ТАМ НЯКАКЪВ БЪЛГАРСКИ ГРАД ,КОЙТО УЖ МУ Е РОДЕН ГРАД ИЛИ СЕ НАМИРА БЛИЗКО ДО РОДНОТО МУ СЕЛО ,НО ТОЗИ ГРАД ГО Е ВИЖДАЛ САМО НА КАРТА !

232

рекет

преди 8 години

Във вермахта е имало около 150 000 евреи, много от тях есесовци. Израел си трае за тях, защото искат да продължават да рекетират Германия и да цицат парички.

231

writer

преди 8 години

При социалистите всичко е с протекции,тролството също.С други думи може да са неграмотен ,без грам талант за писане ,но си наш човек и трябва да изкарваш пари.А работата все някой някога ще я свърши как да е.Преглеждам писаното от почервенелите натегачи и разбирам ,90%не са прочели през живота си повече от три книги. -- АЛО, ПОЗИТАНО,- на тия момчета и пет лева на ден са им много.Лев на ден и две цигари.

230

ДО ГУРБЕТЧИЯТА

преди 8 години

Близо си до истината,ама стаята откъдето пишем е тук, в България,но ни плащат директно с рубли.Ха-ха-ха!

229

Анонимен

преди 8 години

КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ПЛЮЯТ ПО ПУТИН НАШИТЕ ПСЕВДО ДЖУРНАЛЕТА ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ СЕ УВЕЛИЧАВАТ СИМПАТИЗАНТИТЕ НА РУСИЯ. НИЕ НЕ СМЕ НИТО СЛЕПИ НИТО *** ЗА ДА НИ КАЗВАТ КАК ДА ЖИВЕЕМЕ И В КОИ ДА ВЯРВАМЕ. НЯМА ТАКАВА СИЛА НА ЗЕМЯТА КОЯТО МОЖЕ ДА МЕ НАКАРА ДА ПОВЯРВАМ ЧЕ КРАВАРИТЕ СА ДОБРИТЕ А РУСНАЦИТЕ САТАНИТЕ. НЕ СИ ПРАВЕТЕ ТРУДА ДРУГАРЧЕТА ДЖУРНАЛЕТА. БАЛАМИТЕ ОТДАВНА УМРЯХА.

228

факт

преди 8 години

Факт е, че Червената армия Освободителка, заедно със съюзниците си от Сащ, Англия и Франция, победи фашистка Германия и освободи човечеството от тотално унищожение. Факт е, че Сащ, Нато и Ес, 70 години след Хитлер, полагат огромни усилия да възродят фашизма в Украйна и да покрият цяла Европа с кафявата чума!

227

Анонимен

преди 8 години

До НаблюдаващГлупости за русофилитичните путинофили. За другите - факти.

226

Анонимен

преди 8 години

До защо?В скапаната руска федерация има повече фашисти от украйна. При това, Израел иска да помогне на Украйна. Знаеш ли кога Израел даже ще си помисли да помага на фашисти ? Точно никога.Издиша ви опорната точка.Колкото за хунтата - виж първо какво означава.