9

Анонимен

преди 9 години

Който не го кефи, да си намери друга работа!

8

Анонимен

преди 9 години

На снимките горе виждате банда лапачи на кюфтета.

7

БНР=измет

преди 9 години

Нещастници, какво протестират? Пускат поръчкови репортажи, а сега реват. Това не са журналисти, а долна ***

6

Анонимен

преди 9 години

Като искат да има държавно участие, нека го приватизират наполовина! България е единствената държава в която държавната собственост е винаги на загуба.. Добре, нека не е на печалба, но поне да си покриват разходите чрез рекламни блокове и конкурентна програма! Защо от моите данъци трябва да издържам журналята? Докато на ръководни позиции седят хора които не им пука за нищо или целта им е водене към фалит с цел пълна приватизация, все ще е така!!!

5

Анонимен

преди 9 години

А бе лекари в общински болници и спешни центрове работят за 600-700лв. да не говорим за другия персонал, тези държавни журналисти ли не могат? От колегиалност всички медии гръмнаха с тази новина на първо място. Да разберат, че така живеят доста хора с образования.

4

ПЕЙО

преди 9 години

В БНР РАБОТЯТ СТОТИЦИ ИЗЛИШНИ ХОРА, ОСТАНАЛИ ТАМ ОЩЕ ОТ БАЙ-ТОШКОВО ВРЕМЕ. НИКАКВА РАБОТА НЕ ВЪРШАТ! НИЩО НЕ ПРАВЯТ! СТАЖУВАЛ СЪМ ТАМ, НЯМАТЕ НА ИДЕЯ ЩО ЗА ГУБЕНЕ НА ПАРИ Е ТОВА!! ИМАТ МОДЕРНА ТЕХНИКА НО ДОРИ НЕ МОГАТ ДА Я ПОЛЗВАТ! ПУСКАТ ПЕСНИ ОТ ДИСКОВЕ И КАСЕТКИ ОЩЕ!!! ТРАГИЧНО Е!! И ЗА ТОВА ДЪРЖАВАТА ИМ ПЛАЩА!! НАГЛИ СА БНР ПРОСТО НАГЛИ И В БНТ Е СЪЩАТА РАБОТА! ЛАПАЧКА НА ПАРИ!

3

Анонимен

преди 9 години

Нали целуваха шлифера на Тикваров и го славеха колко е велик. Сега да си му сърбат попарата. Не се ли разбра, за него е важно да е във властта. Който му е трябвал е използван и след това изритан. Да ги изгонят всичките защото казват на черното бяло.

2

Бай Ганчо

преди 9 години

Въх вие отркрихте топлата вода, при капитализма е така за едни хилядарки за други работата и да духат супата. Така наречената демокрация само прикрива алчноста на хомосапиенса.

1

Анонимен

преди 9 години

В Гърция държавните радиа и телевизии минаха в небитието...И тук трябва да стане същото-напълно ненужни медии.