15

Сноудън

преди 9 години

Тайният съюзник на Бойко пак взе думата и насажда умраза. Тази умраза доведе до убийствата на деца от турците в Буново.

14

Анонимен

преди 9 години

В България трябва да има само две партии

13

Ганчо

преди 9 години

Другаря Зидаров, като бивш служител на Държавна Сигурност, определно разбира добре, че за държавна измяна наказанието е само едно....Алла.... прибери си вересията!

12

Анонимен

преди 9 години

Срамота е най-големият националист-турчин да обвинява другите за национализъм! ДПС откакто е създадена има една цел- унищожаването на България!

11

дрънкане на глупости

преди 9 години

МЕСТАН Е ПРАВ!ОТ СДС-ари-ченгесари , бивши и настоящи комунисти и руски дупедавци ----НЕ ЧАКАЙ РЕФОРМИ!ЗА ТЯХ---"СОЦ-***" Е РАЯ НА СВЕТА.....!САМО В "СОЦ-***" -----ТАЯ *** МОЖЕ ДА ПРАВИ ПАРИ И ДА ДЕРИБЕЙСТВА!ПРИ ЕДНА ДЕМОКРАЦИЯ ОТ "ЗАПАДЕН ТИП".....Тия ще търкат наровете в панделата...!ЗАТОВА ---НА ТЕХ ,РЕФОРМИ НЕ ИМ ТРЕБВАТ....само си дрънкат глупости!

10

Глупав мъж

преди 9 години

Абсолютна глупост,защо от другите етнически групи на се противят не се събират да се агитират на езика на който си говорат в къщи ,защото са интелигентни ,защото спазват правилата и законите и не чухме да опонират на решение което е добро за обществото когато трябва да се спазва закона.Има закон ,трябва да се спазва какъве не е важна той е приет и трябва да се спазва в полза на всички е за да не се разделя обществото пък и е уважение към държавата.Това е демократичното да се спазва закона.Точка

9

Кукувица

преди 9 години

Местан е бивш доностник на Държавна Сигурност и сегашен предател.

8

българин

преди 9 години

няма как недемократично управление да роди демократични реформи. На следващия избор ще гласувам за Местан

7

Сиси

преди 9 години

Местан ага,чудя се как не спомена и за създаване на етническо напрежение?Много ви бива в това от ДПС.А,що се отнася за икономическия проблем,в тая работа сте много намесени и вие от ДПС. Доста помогнахте да стигнем до дъното.МАНИПУЛАТОРИ НА ***,които ви гласуват.

6

Анонимен

преди 9 години

Местанн яхна в'ълната.Идват избори!

5

Анонимен

преди 9 години

A kolko demokratichno beche tahnoto kato baha vav vlastta DPS.ne che tova na Gerb e takova...vsichki sa maskari...nali

4

ЕДИН СЪВЕТ:

преди 9 години

ОТ СДС-ари , БИВШИ и НАСТОЯЩИ КОМУНИСТИ И РУСКИ ДУПЕДАВЦИ ----НЕ ЧАКАЙТЕ РЕФОРМИ!ТОВА Е ---КАТО ДА ЧАКАШ ПИСМО ОТ ТАТО!

3

АНТИ ТРОЛ

преди 9 години

ДПС АТАКА заедно победа да живе е комунизъмъ и Путин

2

Луцифер

преди 9 години

А, герб е зараза

1

явкa

преди 9 години

Говорехa, че ще трябвa дa почaкaме 20 години зa дa си отиде едно поколение комунисти нa БСП!Днес, трябвa дa почaкaме още 20 години зa дa си отиде едно поколение комунисти кa ГЕРБ!Aх, Ботев, aх, брaтко клети със сърце нaкъсaно и кървaво, пaтрон опянен от любов, тоз нaрод някъде по пътя изгуби силaтa си!!