6

Анонимен

преди 9 години

Видях видеото в ютуб. Лудница Лелката така се беше развилняла над бебето, че ми е странно как не го утрепа. :(Или трябва да я осъдят ефективно или да я пратят в лудница. Не виждам друг вариант. Горките и деца, но като видях какво прави, нищо чудно и на тях да посегне лошо, ако я ядосат.

5

Анонимен

преди 9 години

Много *** народ.Никой не се усеща,че държавите и всички ние сме виновни за тия случаи.Акушерката е била съвсем нормална жена,която е искала нормален живот.Но как да го получи като взима мизерни пари,работи в мизерни условия,получава мизерно отношение,а уж има най-хуманната професия,която всички би трябвало да уважават.Случилото се е непростимо, но за хората, виновни за това положение,които мълчат с години и дават мнение само във ФБ.Вие трябва да бъдете линчувани.

4

Анонимен

преди 9 години

Доживотна присъда за тая! Нищо друго! Това дете тепърва ще се разбира Ще има ли психически проблеми!

3

питанка

преди 9 години

'Що бе, пуснете я. Може навън да я чакат други преуморени от работа хора, които после няма да си спомнят и няма да са виновни.

2

ист

преди 9 години

Акушерката Емилия е закопчана отзад, а съдия Ченалова отпред.Двоен аршин прилагат съдиите. А уж всички сме равни пред закона. Не виждам управителя на болницата, разрешавал робски труд по 48 часа.

1

Анонимен

преди 9 години

Няма никакво оправдание за посягане на дете,особено на новородено!!!Като нямаш нужната психика за такава отговорна дейност,не се захващай!!!