37

Ха-Ха-Ха

преди 9 години

Това е партенка бе момчета, к'во се връзвате? Нали трябва да се намери повод (да се измисли провокация) да се обясни, че Финландия е заплашена от Руска военна агресия. Сещате се к'ви са целите, нали? Та, една предполагаема подводница е чудесен такъв...Нищо че предишната предполагаема такава се разбра, че не е... За това, кой ти пита!

36

Lidiya Sirkkavaara f

преди 9 години

Имам забележка относно неточната и анти руско финландска статия. Гогле пак не вие превел точно, както винаги... Финландия не се мъчи да поддържа съвместни действия с Русия.Тя отдавна ги има. Километрите на сухопътната граница са грешни. Не зня откъде преписвате, но статията ви е пълен шантаж. Лодката е била на НАТО. Поздрави от Финландия!

35

Анонимен

преди 9 години

Единственият начин на двете смахнати джуджета в Кремъл да останат доживотно на власт е да накарат Русия да се държи като животно спрямо съседите си. А единственият начин тези кръвожадни клоуни да си идат е да се затегнат санкциите и да се бойкотира износа на нефт и газ.

34

Анонимен

преди 9 години

Ей, големи провокатори бе-е-е. Завзеха най-брутално част от територията на Финландия, направиха я на г*з и сега пак дремят в тъмното като диви прасета. Тестват отбраната ли ... ***** им начи.

33

Анонимен

преди 9 години

Да им спрат водката! Освен, ако не халюционират, в резултат на това, че са им спрели водката!

32

До 33

преди 9 години

Цивилизованите страни се защитават от руските диваци. Нещо ненормално ли виждаш в това? Щом руснаците си позволяват да анексират чужди територии са дори малко оръжията до границите им!

31

Анонимен

преди 9 години

Кой днес трупа оръжие до границите на Русия в балтийските страни?

30

Анонимен

преди 9 години

*** не спряха с провокациите си и вродената наглост!

29

Анонимен

преди 9 години

От няколко месеца руски бомбардировачи с изключени транспондери редовно вдигат под тревога английската и френската военновъздушна отбрана, както и тази на скандинавските страни. Не бих се изненадала и подводницата да е руска.

28

Анонимен

преди 9 години

Ами то не е лошо пьрво да се разбере,а после да се пише,щото не си спомням за коя дьржава ставаше вьпрос,но интересното е друго, че рибния пасаж на селдовите отделяли звук като трьткане, сьщо предизвика паника,че нечия подводница всяка година им влиза в територ,води,

27

NATO LEGION

преди 9 години

Русия трябва да се разоръжи. Не е способна да контролира безопасно структурите си. Представлява заплаха за мира на континента. Европейците ще проявим нулева толерантност към изостаналия руски милитаризъм. Да ги питаш руснаците за какво им е оръжие, като единствения им враг са си те самите!

26

Македонска е

преди 9 години

След СТЕЛТ влака, смазал 15 човека сега и Стелт подводница.

25

Анонимен

преди 9 години

Руски.......най-вероятно Протон-М. От всичко произведено в Русия само то плува в океани и морета.Очаквам с нетърпение новия танк да обърка посоката и да полети в космоса, особено Рогозин ако е инсталирал батути на Красная площадь

24

играта

преди 9 години

Казва се - "UFO: enemy unknown"

23

анонимен

преди 9 години

До Анонимен БЬЛГАРСКА Е

22

От 10

преди 9 години

Имах предвид, че рашистите са оцапали памперсите, което е нормално след като бомбите са минали покрай тях. А путинофилчетата ми нацъкаха плюсовете хихихихи

21

аз

преди 9 години

извънземните дебнат от всякъде:)

20

4994

преди 9 години

Все пак Финландия не е в НАТО и затова няма да раздува скандала.

19

някой

преди 9 години

Финландия изплаши Русия с бомба, която издрава глух тътен, а не поразява. Русия ще отговори с бомба, дето нито я чуваш, нито я виждаш, ама поразява.

18

Анонимен

преди 9 години

Аз сега намерих 10 лева на пътя...Много се радвам.....Последното нещо което ме интересува е какво е намерила Финландия в морето.