35

ФХ

преди 9 години

До тези, които смятат, че този запис не е трябвало да бъде показван публично!Уважаеми хора, преди да гледам този запис мислех, че случаят се преекспонира, че едва ли е било бой, мислех, че може да го е плеснала или пораздрусала, защото се е изнервила от бебешкия рев. Или пък да го е изпуснала. И ако не бях гледала записа, щях да повярвам на адвоката на тая. Но след като видях записа... тук няма място за прошка! Това е по-голямо престъпление от хиляди битови убийства.

34

Не може

преди 9 години

Да, а тя не е била тогава на смяна и това не се е случвало, нали!!! А бе, това ли е най-важното или се опитват всички да я изкарат невинна?! Сигурно и записът е манипулиран, както казват непросветените "на Фотошоп"?! Трябва бърза присъда, а не жълти драскачи да нагнетяват допълнително ситуацията.

33

Една майка

преди 9 години

Много ми е жал за майката и бебето.Ако не се предприемат мерки, навреме да се приберат хората с психично болни отклонения там където трябва и ние нормалните ще откачим покрай такива случаи.Къде де е държавата, защо допуска да се случват такива тежки престъпления?Затова хората вече не вярват в нито една институция, може би има и съвестни хора които работят сред тях, но трябва да си с голям късмет да ги срещнеш.ЖАЛКО за нас

32

Анонимен

преди 9 години

До дедо гошо 39Да, така е. Не случайно този сериал се разпространи в много държави, явно хората не са виждали чудо като нашето.

31

Анонимен

преди 9 години

Камерите се манипулират нали,могат да показват в уречения час,че въобще помещението е празно,че няма посетители и всичко е спокйно,тишина и покой без движение,а щом вече се касае за защита и обвинание по разпространени кадри от някоя от тия камери то трябва да се сравнят по номера нали са номерирани по ред и разположение и това бебе дали е същото или идентично с туй от кадрите колкото и да е с променен цвят на лицето и повивките,и дали тази служителка от персонала,обвинената е същата от кадрите.

30

анонимен

преди 9 години

Затвор за това чудовище, това не е човек. Адвокатът да се скрие някъде. Ако правосъдната система не си свърши работата, другият начин е саморазправа. По сигурно е.

29

Касапа

преди 9 години

Такива изверги като тая НЕ ТРЯБВА да имат право на съдебен процес. Да не би детенцето да е имало право на защита или човешко отношение. Тая *** трябва да увисне на бесило пред НДК за назидание на останалите *** като нея.

28

Анонимен

преди 9 години

До дедо гошоПод прикриие паказва действителността в България такава каквато е. Истината е, че в България няма справедливаст без саможертва.

27

1123

преди 9 години

Като гледам какви са отработени движенията и ударите на акушерката, вече наистина започвам да си мисля, че това май са стандарти на работа, не само на тази, ами и на другите. Убеден съм, че това не е изолиран случай. Трябва много щателно разследване да се направи.

26

Ива

преди 9 години

Абе какви са тез без крупулни адвокати, дано следващия пострадал е негов близъкВсички психично болни в психиатрия или лудница.Защо здравните служители не ги прибират, а постоянно недоволни.КОЛКО случая трябва да има още.Добре, че са поставили камери със сигурност този случай въобще нямаше да излезе на яве

25

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 27Напротив, ще имаш много клиенти! При това - явни престъпници, които искат да се подиграят със съдебната система и най-вече с честните и достойни хора, които вярват, че все пак съществува справедливост. В нашата "държава"справедливостта и възмездието са на път да се превърнат в имагинерни понятия, които съществуват само по филмите.

24

Аз

преди 9 години

Гледах клипа от записа на камерата. Баща съм на три деца- СПРЯ МИ СЪРЦЕТО!!!Такова зверство не съм виждал през живота си!!!Това животно трябва да бъде екзекутирано!!!Също и т.нар. адвокат- как може да защитава такава кауза!?!?Вече спирам да се интересувам дали някой от двамата има психически отклонения- СМЪРТ!!!

23

Анонимен

преди 9 години

Според вен записа нетрябваше да се качва в интернет. Ако сте родителите няма да ви е приятно цяла България да гледа как бият детето ви.

22

не съм учуден

преди 9 години

Е то на всички беше ясно, че горката жена е невинна. Лошото дете само се е удряло. Баси прогнилата държава. Затова не разчитам на никакви "институции", справедливостта и възмездието е моите ръце. Бащата или дядовците на детенцето да свършат работата на "институциите". Око за две, зъб за чене.

21

Непознат

преди 9 години

Къде е Москов, нищо ли няма да каже или той отговаря само на етническите въпроси????????Здравеопазването в България е за целия български народ.

20

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 28Отсега казвам, че целта е да се изкара, че е *** и така да смекчи присъдата или да я пратят в псиятрия. За такова престъпление в други държави може и доживотна присъда да има.

19

страна на абсурдите

преди 9 години

Бавна и мъчителна смърт за тая ***, в погледа и личи че е уруд извратен.

18

Анонимен

преди 9 години

Ако и този случай се превърне в поредния цирк в съдебното производство, по-добре да се закрие държавата!!!

17

Анонимен

преди 9 години

До дедо гошоВъпросът е морален. Ако съм адвокат няма да поема случая. Защото ако не я защитавам после няма да имам клиенти пък ако я защитавам ще си навлека гнева на хората.

16

Анонимен

преди 9 години

Въпросът е дали това е единственият случай в България или има още много други такива.