14

Анонимен

преди 9 години

Те командировъчните са си 35 евро по някаква си там Наредба, но в самата Заповед за командироване на ГОЛЕМЦИТЕ принципно им се полагат "представителни разходи" - разбирай осребряване на касови бележки за каквото и да е било - лекарства от аптека, плюскане, тоалетна хартия.. Това му е в повече на Ражди Вешид, 35-те евро са си 35.

13

ами

преди 9 години

Не питай министъра защо е ***,питай себе си,защо той е министър?

12

Даниел

преди 9 години

Аз съм възмутен от факта, че няма достойни българи. Възмутен съм от един оперен певец, който нарича себе си достоен човек. Няма нищо достойно в неговата постъпка, а напротив показва неговата истинска същност - бедна и мизерна душа. Като не е искал да ходи в Париж на едно огромно събитие, от което вместо да се гордее, че е поканен, то направи пълен панаир, че му били платили 35 евро. Господин Петров желая ви бързо да хванете Т2 и колкото по-малко хора останат в България като вас, толкова по-добре

11

Анонимен

преди 9 години

И още нещо- може ли МИНИСТЪР в Р.България (егати Р.-то, ако Вежди й е министър), да държи тон като кмета на село Галиче в национален ефир? То че правоговора не му се отдава е друг въпрос, но и малко морал трябва да има в изказа на човек на даден пост... Ама нали си цедира парите от КТБ, не е парвилния човек от който да се търси морал.

10

Анонимен

преди 9 години

"Аз смятам, че всеки български певец трябва да бъде възнаграден според достойнствата си".....................възнаграден ОТ КОГО ??? от държавата ? от бюджета ? от данъците на хората ? не мисля ... не си спомням пък аз да съм те избирал за певец ...И въобще другарю певец, ... осъзнайте, че комунизма и Тато си отидоха !Ако ПАЗАРА ви възнагради - това е друга работа !

9

?!?

преди 9 години

Интересен човек е Петров:Първо е недоволен, че рибари поздравяват Рашидов за изложбата. Той може да не е техен министър, ама те не са *** и имат право на мнение. Второ е недоволен, че не му се плаща достойно за него. Като не иска да не ходи, никой не го е застваил. Тезите на Петров са неоснователни.

8

Анонимен

преди 9 години

Ами, парадоксалното е, че всъщност платците на заплатите на Рашидов и другата, нямат съвсем думата при определянето им. Аз лично не съм се съгласила той да взима 2000+ лева заплата и после добавки от 30 комисии и тн.Нито пък изработката им определя взимането или не на заплата - то ако беше така, за 2 мандата какво направи Веждито - изгони наемателите от Табако и организира една екскурзия до Париж. Е. няма що!

7

Кой-Той

преди 9 години

До АнонименКога министър се е занимавал с проблемите на един хор които е на самоиздръжка и какво да съгласува с един хорист,които е обиден ,че представлява България без специални екстри,защото пътя,хотела и дневните са му платени от министерството,другото е чест и достойнство,което липсва в този тенор.Пее за имиджа на страната или иска да му плащат като на Павароти,само дето никой не е чул за бастуна Петров,ако е толкова голям певец защо не почне солова кариера и да си договаря сам хонорара.

6

Анонимен

преди 9 години

Ами като са му малко парите защо е отишъл

5

Рашидов е нагъл

преди 9 години

Рашидов за мен винаги ще си остане побойника дръзнал да удари полицай в центъра на София и Мултака на годината - придворен пудел на Илия Павлов. Това е положението. Може да станеш министър, но миналото си не можеш да промениш.

4

Данъкоплатец

преди 9 години

Много ми е интересно, Рашид Бей с 35 евро ДЪРЖАВНИ ПАРИ ли е командирован... или за него и ханъмите му сме дали 350 000 ?????Този човечец ще го унищожат сега, защото е посмял да си търси правата ! Ще го наричат комунист, нищо че ТЕ са комунистите и мултаците. Ще го обиждат по медиите СИ. Ще изкарат мръсотии за него. Не му завиждам, но го поздравявам за смелостта. Ако половината българи бяха като него, сега нямаше да сме най-гадната *** в Европа. Това е !

3

Say NO to UKIP

преди 9 години

Г-н Петров,не би трябвало да сте обиден или омерзен.Напротив, въпрос на чест би било за всеки почтен, възпитан и разумен българин да бъде обект на такова вербално полуцинично министерско посегателство - значи сте читав човек !Гордейте се с това.

2

Анонимен

преди 9 години

Поздравявам този човек, че има смелост да говори за всичко това. Начинът, по който реагира академик Рашидов показа какъв човек в кавички имаме за министър на културата.

1

Анонимен

преди 9 години

Този очилат козел е платен с парите на Моника и Сергей Станишев да създава размирици и да руши имиджа на България.