131

Мими

преди 9 години

Четейки коментарите си мисля, че българите получават прекалено много пари! И заплатите са големи, и пенсиите са големи! За толкова много простотия и малоумие каквито и пари да взимаш - все са ти много!

130

165 години

преди 9 години

Все пак се чудя откъде идва изключителната тъпотия на голяма част от ***.В комбинация с първичната злоба се получава доста гадна картинка.Е, естественият подбор си знае работата и в обозримо време ще отстрани грешката.

129

Анонимен

преди 9 години

"..Поканих прекрасни български журналисти",пишещи прекрасно,за прекрасните неща,сътворени от прекрасния ГЕРБ. Айде стига бре,бай Тошо,не се обграждаше от толкова блюдолизци

128

до командирован

преди 9 години

Ти знаеш ли колко струва храната в Париж ?! Точно за един сандвич и едно кафе или в Моноприто кроасани. Тези хора даже са били и без хонорар, нещо което всички певци по света получават. Но това са договорили нашите "културтрегери", да пеят безплатно. Колкото до заплатите им, едва ли са високи .

127

Ред арми

преди 9 години

Мутрафон. И тоя турчин гнил ми бил министър на културата.... Сами сме си виновни като сме овче племе.. Свикнали сме да сме свели глави и да ни стрижат

126

Филип

преди 9 години

До виолетаНапълни ми душата...Евала!!!

125

Анонимен

преди 9 години

Мултак на годината!

124

Анонимен

преди 9 години

HA HA HAa na bas 4e tva kulturno misnistr4e nemoe da naprai razlika m/u na baba si Jana kozite i hor Johan kokozel

123

Анонимен

преди 9 години

SAMO CECO MOJE DA GI TURI V PRAVIA PAT

122

Пешко

преди 9 години

Егати - цяла седмица обществото се занимава с един огорчен (неясно защо) хорист. У фейса главна тема пък са магнолиите. Ето това са ни медиите, това ни е и обществото. Защо не се говори за нещо наистина от значение?

121

Анонимен

преди 9 години

До до ЗаключениеАми че то това, за което намекваш, отдавна ти е "уволнено", иначе, как би могла да си фенка на Рашидов. Значи е пенсионилно, уволнено, че дори атрофирало отдавна това ти нещо, отдавна. И Рашидов няма как да ти го уволни, защото е сух сухар непоръбен.Това ти е последното внимание, което ти се отдава на уволненото "нещо" непоръбено.

120

Анонимен

преди 9 години

Тъпо ,просто ***, щял да даде на човека 50 лева да не пее ! Ужассс!

119

до Заключение

преди 9 години

Аз съм НЕПЛАТЕНА фенка на г-н Рашидов! Да не ти казвам какво ще ми уволниш!

118

Заключение Оставка!

преди 9 години

Тук има точно 6 щатни служители на Министерството на културата, които взимат пари от нашите данъци, за да възхваляват Рашидов и плюят по различните мнения. Да бъдат уволнени! Това е моето решение, като техен работодател! Веднага! Да бъде и Рашидов уволнен, за да си гледа бизнеса с безценните си произведения на изкуството. Тъй като като министър той получава заплата от моите пари на данъкоплатец.Тези опозориха България, като придадоха едно светвно историческо наследство на себе си с корист.

117

хи хи

преди 9 години

Великият раздавач на шамари на полицаи големият българин и авер на сияйния хинтилигент бочо въ упъва лош *** и грозен матрял. А вий не вдявате.

116

Атакист

преди 9 години

Мустачето му жълто от Уискито!

115

Анонимен

преди 9 години

Кой ли гербер не си направи PR,на общобългарските съкровища,а иначе езика на омразата,го владее прекрасно политическата сила,която представлявате

114

за 146....

преди 9 години

...нищо му нема на народа ,бе....КАТО Е ГЛАДЕН ДА СА НАПРАВИ ПО ЕДНО ТКЗС !НАЛИ ЗА ТОВА СЕ БОРИХТЕ НА 9.09.44г.??!!!!Я , ЩО ЗЕМЯ ИМА ЗА РАБОТА ---що ниви за копане...!!

113

Анонимен

преди 9 години

a na bas 4e tva kulturno misnistr4e nemoe da naprai razlika m/u na baba si Jana kozite i hor Johan kokozelgledah go kak ureva kanalizaciata i opliu edin 4ovek. ama izobsto ne mi puka dali horistyt e iskal drugo vaznagrajdenie. Ami ako se okaje 4e e poiskal ne povisenie ot 35 na 350 a 5 evro ili edno evro.Rashidov kolkoto i da se prai na Boiko Borisov nikoga nemoje da stigne i na kilometr bat Boiko

112

Бивш член на БСП

преди 9 години

Мите , Мите от километри миришеш на червен *** . Ами като не искат да пеят да не ходят в Париж. Тука в Долно *** ще им дадат по 1000 лв. само и само да пеят . Въобще щом си от БКП-БСП единственото , което ги интересува са парите и краденето . За пари и майка си ще продадат .