71

Анонимен

преди 9 години

ПОЗДРАВЛЕНИЯ И ЗА ЮЖНА КОРЕЯ ЗА ГЕНЕРАТОРА ИМ НА ГЛАСОВЕ :DDDDDDDDDDЯВНО И ТЕ СА ДОБРИ ХАКЕРИ :DDDDDDDDDDDDDDD

70

Анонимен

преди 9 години

400 ПЛАТЕНИ РУСКИ ТРОЛА СА СЕ ЗАЕЛИ ДА ЗАЩИТАВАТ ПУТИН В ИНТЕРНЕТ НИЩО ЧУДНО ДА ГЕНЕРИРАТ И ЯКО ГЛАСОВЕ ЗА НЕГО ПО ВСЕВЪЗМОЖНИ НАЧИНИ :DDDПАДЕНИЕТО МУ Е ОГРОМНО!!!ВСЕКИ МОЖЕ ДА ГЛАСУВА ЗА ТАЗИ ИЗМИСЛЕНА АНКЕТА !!!! САМО ПРОКСИТО ДА Е ДРУГО И ГЛАСА Е ДАДЕН :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDПРОМИВАНЕТО НА МОЗЪЦИ ОТ СТРАНА НА ПУТИНСКИТЕ *** Е ОГРОМНО!!!ПОЗДРАВЛЕНИЯ, ЧЕ СА НАЛАЗИЛИ ТАЗИ АНКЕТА И ТОВА ГЛАСУВАНЕ И СА Я ОБСЕБИЛИ!!!!!!!!!!!!

69

за украса

преди 9 години

стойки и чалъми на гладно...

68

до 151

преди 9 години

Вие от кои сте?.

67

голю босев

преди 9 години

В класацията няма нито един нормален човек.

66

до руски мир

преди 9 години

При нас също опустяват селата,а сибир никога не е била заселена дори и1/2-това е сибир, в сащ също има пустеещи територии-далас,чул ли си за цементираната гробница? Правосъдието-в гуантанамо също има дори неосъдени и те не знаят защо са там,то и нашто правосъдие-за кокошка няма прошка и т,н и т,н Човешки гадости има навсякъде, Например в китай убиват за корупция ,но пак се намира някой да се поддаде,,,

65

Анонимен

преди 9 години

187-място в света по продължителност на живота от 207 страни. 1-во място по брой самолетни катастрофи. 1-во място по брой пушещи деца, 3-то - по разпространение на детска порнография.

64

Анонимен

преди 9 години

Мужикът живее средно 63 години. Най-ниската продължителност на живот в Европа. 1.6 милиона аборта годишно - 1-во място в света. 2-ро място след Китай по производство на фалшиви стоки, включително хранителни и лекарствени. 3-то място в света по брой емигранти след Ирак и Китай. Нещо не им харесва Русия, странни хора. 70-то място по степен на използване на съвременни технологии, заедно с Филипините и Азербайджан. 2-ро място в света по брой убити журналисти след Ирак за последните 10 години.

63

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 9 години

До Руский Мир2009-та година - 141 900 души2013-та година - 143 500 душиНещо статистиката те оборва, приятел ! :)Като прибавим и още 2 000 000 души от Крим през 2014-та година ...Да не говорим, че от Украйна емигрираха в Русия поне още поне 1 милион Излиза, че Путин увеличава населението на Русия, а не обратното !Я виж сега какво се случва с всички източноевропейски държави членки на ЕС.Населението им е намаляло с 1/3 за последните 25 години !За България тази статистика е ужасяваща.

62

Анонимен

преди 9 години

Ами нашия президент дали го има поне в топ 1 000

61

Анонимен

преди 9 години

ВЕЛИК ПОЛИТИК И СТРАТЕГ , ТАКА ЩЕ ОСТАНЕ В ИСТОРИЯТА

60

Анонимен

преди 9 години

До одисейПак пенелопа те е насъскала?

59

виц

преди 9 години

И ние българите имаме президент.

58

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 9 години

Щом и в класациите на американските списания Путин е първи какво да говорим повече ?Значи дори враговете му го признават за велик !

57

Анонимен

преди 9 години

още веднъж се доказа че путин е велик политик , стратег и човек които е загрижен за страната и народа си а не алчен капиталистически *** / но то има поговорка , всяко зло за добро/ русия е и ще остане наи великата страна в света носител на световния и духовен мир

56

Анонимен

преди 9 години

до 125как може да наричаш баща си пигмеи бе смръдлио

55

Анонимен

преди 9 години

Терорист номер 1 в света- това е пигмея от снимката!

54

Анонимен

преди 9 години

щом обикновения народ в сащ е гласувал за путин се доказва че то се разграничава от политиката на правителството , това е добър знак

53

кремълска пепеляшка

преди 9 години

Огледалце , огледалце кой президент е най-красив,висок,умен,велик и богат.

52

сандо

преди 9 години

още дълги години ще бъде личност на годината,бог да му даде здраве и живот!