120

Боби

преди 9 години

До ДНР Мечти и реалност 207За разлика от Крим в Донбас ако Русия признае двете републики ще има Де Юре последствия. Освен това докато съществува донбас няма да има нато в Украйна. Освен това войната ще ускори разпада на Украйна. Така че Москва седи и чака. Ако е необходимо за 3 часа от централния окръг ще пристигнат десанчици.

119

Боби

преди 9 години

До Анонимен 206Много гадно изказване да занеш. Давам ти пример. Сменят кмета. Ти знаеш че е с подкуп и протестираш. Бабаитите на кмета идват и ти строшават прозорците на къщата. след това ти убиват кучето и най накрая наглеят да дойдат у вас да те не ограбят но поне потрошат което е останало. Няма ли да вземеш една сопа па да удряш удряш докато изкараш цялата пасмина навън и след това да им покажеш чисто новата си ловна пушка тип помпа с която като минимум със сол ще им надупчиш задниците.

118

г

преди 9 години

Това тук го играем от доста време.

117

Боби

преди 9 години

До BUK 205Кое от всичко което казах не е вярно или е наистина Глупаво?или нямаш мнение само опорни точки?

116

BUK

преди 9 години

До БобиСТИГА!!! не ми се четат ГЛУПОСТИ!

115

Боби

преди 9 години

До ИСТ 202Принципно вярно. Освен ако не си САЩ и не вадиш горещите картофи с чужди ръце.Ако си като САЩ седиш гедаш сеир и подхвърляш някоя стара бронемашина или някой милион долара да се лее кръв между две държави в източна европа.

114

Провинциалист

преди 9 години

Нима в България не живеем така, без работа, без пари. Превърнахме се в клошари без война. Почти всички работещи предприятия в провинцията са разрушени. Жилищата празни, изоставени и рушащи се. Защо си затваряме очите след тези демократични "промени".

113

Боби

преди 9 години

До радостно и факт 208Русия както и СССР не може да фалира защото има запаси от суровини които може да продаде и то не само Петрол. Русия може да бъде принудена да достигне целите си по-трудно за населението и за повече време, но това не означава че е фалирала. Пример Украинците орязаха експорта на Корабни двигатели. Китай с благодарност започна доставки на двигатели по немски лиценз за руските кораби.Радостно и Факт е Че Китай и Русия а и други страни се обединяват срещу САЩ

112

ИСТ

преди 9 години

Агресията се заплаща от народа със страдание и мизерия.

111

Боби

преди 9 години

До Браво 247Е и как ще го докажеш това твърдение? Почваме от Север - Финландия - нормални икономически отношения - а и Финландия няма нищо което РФ да нямаЛитва, Латвия и Естония - Първи обявиха независимост.За 25 години независимост спряха всички кооперации с РФ и като ефект имат 50% намаление на населението избягало да гледа бабета на запад. В момента не могат да издържат армия та трябва НАТО да им праща самолети за защита на въздушното пространство.Да продължавам ли или това ти стига?

110

До 276

преди 9 години

Вай, вай, вай! За кого се закъхърил, миличкият!? Там където е стъпвал "руски ботуш" има пътища,болници,предприятия,електростанции,машиностроене и наука!Справка - всички "бивши" соцрепублики и страни от т.н. соцлагер! Справка така също-България!Преди - в първите страни по експорт и развитие,сега - на мсички мислими и немислими опашки!А колкото до Крим,нали седиш на компютъра,отвори малко и виж какво грандиозно строителство става там! За Абхазия да не говорим.А краварските бази-брой нямат!***!

109

Боби

преди 9 години

До Анонимен 276САЩ ВИНАГИ КОГАТО МОГАТ ВАДЯТ ГОРЕЩИТЕ КАРТОФИ С ЧУЖДИ РЪЦЕ. В този случай с Украински ръце.САЩ ще поддържа войната в Украйна до последния Украинец.

108

42

преди 9 години

ПАРИТЕ НЯМАТ ЗНАЧЕНИЕ ЗА ЖЕРТВОГОТОВНОСТТА.

107

Анонимен

преди 9 години

Дедо Петре там военната служба е задължителна. Ако не са в Руската армия, ще са в Украинската. Но в руската поне ще са сити и облечени.

106

Браво

преди 9 години

Боби - ти си голем мъж , заминавай на западния фронт да помагаш на путиновците. Путин има цел да унищожи всички свои съседи, трябва да му помагаш.

105

Анонимен

преди 9 години

Бъдещето на Донецк и Луганск ще е същото като на Крим . А то е вече ясно- същото като на Абхазия (област от Грузия на брега на Черно море, окупирана от Русия) Разрушения, военни бази и емиграция. Тотална разруха ! Там, където е стъпил руски ботуш - нищо не никне !

104

Дядо Петър

преди 9 години

Просто така им се пада!А като вземат да привикват синовете и внуците им в съветската армия, съвсем ще им се стъжни.Което потвърждава поговорката, че това, което сам си направиш, никой друг не може да ти стори.

103

Анонимен

преди 9 години

До БобиДа, сигурно САЩ воюват в Донбас ?

102

Цитат от Раковски

преди 9 години

"Мъки чакат всеки българин, влязъл в железните нокти на Русия"

101

Боби

преди 9 години

До 274Точно поради тази реплика си миля че ти се държиш като ***. Ако щеш СТАТИСТИЧЕСКИ е доказано че бедите идват основно от САЩ включително и нашата в България мизерия. Казването на истината е достатъчна помощ за опълченцитеЕто да ти пророкувам малко следващата голяма жертва на САЩ ще е Китай. И да ти кажа също така че Китай направиха собствен палубен изтребител и сега почнаха да строят 5 самолетоносача. Как мислиш Русия и Китай ще оставят ей така да им разказват играта САЩ или ще отвърнат