5

до 1

преди 9 години

Гедайте в тубата филма "истината за млякото" и ми кажете, кой лъже и с каква цел го правят?.....................Тубата откога е научен референт?В тубата има всякакви дивотии-които не е нужно постоянно да се цитират като доказателства за нещо."Истината за млякото" е,че голям брой жители на САЩ,Азия,Западна Европа нямат ген който да експресира необходимите протеини и ензими за преработка на млечните съставки.Но от това незнание авторите на "Истината за млякото" правят популярност и пари.

4

Анонимен

преди 9 години

ЕС веднага да забрани това кошмарно мляко което може да вземе от бизнеса на фармацефтичните компании... Хората си играят да разработват скъпи препарати за химео терапия ние тука с някакво мляко ще ги подбиваме... Как е възможно това?

3

Анонимен

преди 9 години

НЕ СЛУЧАЙНО В РОДОПИТЕ ИМА СТОЛЕТНИЦИ. САМО ЧЕ ТОВА МЛЯКО НЕ Е КАТО ОНОВА ДЕТО ВИ ГО ПРОДАВАТ В МАГАЗИНА. ТАМ МЛЯКОТО Е ОТ КРАВИ И ОВЦЕ А НЕ ОТ НИШЕСТЕ.

2

Анонимен

преди 9 години

Дайте някакъв линк към публикацията на самото изследване в научно списание,както правят сериозните издания,на които постоянно препечатвате статиите-Индипендънт,Икономист,Ню Йорк Таймс и т.н.

1

Анонимен

преди 9 години

Гедайте в тубата филма "истината за млякото" и ми кажете, кой лъже и с каква цел го правят?