85

до 137

преди 9 години

Спрете дрогата, тя убива

84

до 134

преди 9 години

А вие сте от .....реформаторите, познах нали?

83

Анонимен

преди 9 години

Руските *** нали се разбрахме да хвалят русия на друго място! ТУК Е БЪЛГАРИЯ И ИНТЕРЕСИТЕ НА ДЪРЖАВАТА НИ СА НАД ВСЕКИ И ВСИЧКО!

82

до 131

преди 9 години

Руските политици ако бяха *** като американските отдавна светът да е лунен пейзаж. Между другото при война с Русия за София има подарък две ракети с ядрени бойни глави, със среден обсег на действие.

81

Анонимен

преди 9 години

Русия, Путин, Русия, Путин... а за Франкфурт що не пишете. А за чернилката от белия дом що нищо не пускате - да не е болен етиопеца, нещо не се е показвал напоследък.

80

Анонимен

преди 9 години

Защо бягат младите хора!?Защо има по висока престъпност!? Много просто-ЗАЩОТО НИ УПРАВЛЯВАХА ПОСЛЕДНИТЕ 80 ГОДИНИ КОМУНИСТИ ИЛИ ПРОИЗВОДНИТЕ И! Ние сме това което сме в момента и благодарение на мижитурки зависими от някогашните служби ,развиващи "бизнес" с партийни корупциони модели!

79

Анонимен

преди 9 години

Четя и не вярвам на ушите си. Такива *** коментари от явно употребили дрога или алкохол седерастки индивиди.

78

до 126

преди 9 години

Какво "компетентно" мнение. Все едно сте в Русия и сте част от нейния живот. Другарю демократ, обяснете сега за България. Защо младите хора бягат, защо в селата върлуват *** банди, къде са заводите, фабриките, селското стопанство?.

77

Анонимен

преди 9 години

Само *** може да си представи че Русия би имала някакъв шанс срещи целия цивилизован свят!Дори Китай и обърна гръб по отношение на Крим като признава териториалната цялост на Украйна.

76

Kiril

преди 9 години

Стига сте ни занимавали с простотиите на тези *** от русия!!!!!

75

Анонимен

преди 9 години

Няма такова нещо като новорусия! За тези които не знаят "Украинци"от бунтуващите се Луганска и Донецка област застреляха като куче руснака биещ се на тяхна страна и използващ това наименование.Но нещо и руснаците нищо не казват по въпроса.Спряха и те да използват това понятие.

74

до 125

преди 9 години

Колега, източна украйна вече е отделна република Новорусия. Ако населението неиска сини каски значи няма нужда от такива.

73

Анонимен

преди 9 години

Русофилите,още не са разбрали,че Русия днес не е СССР!Нейните републики една по една се отделиха от Русия и станаха независими и свободни страни.Руският народ ще се събуди и ще си извоюва демократично и независимо и свободно управление,което ще е част от Европа ,където са руските деца.Днес Русия е на първо място в света по ръст на намаляване на населението, и на първо място по брой на безпризорни деца!Там вече няма бъдеще ,за това намаляват бързо.

72

Анонимен

преди 9 години

На баба ви фурната! Не разбирам защо не искат миро опазващи сили към ООН в Източна Украйна? Нали искат и те мир!Много прозрачни стават вече.

71

Анонимен

преди 9 години

Ако щатите изпратят оръжие на фашистката хунта в Киев и тя започне да напада Новорусия, само след 18 часа Руската армия ще пие кафе в центъра на Киев.

70

до 121

преди 9 години

Извинете другарю, на какви хапчета сте?.

69

****

преди 9 години

За американофилите,напишете в гугал,цяла европа под прицела на искандер-м,и четете.

68

НАТО

преди 9 години

Парчета от Русия ще бъдат върнати на Япония, Китай и Финландия и доста републики ще се отцепят от бедна Русия.

67

Анонимен

преди 9 години

Русия е избила най много християни ,такова зло трябва да се отрича вовеки

66

Анонимен

преди 9 години

До АнонименКраварите са си луди по принцип, няма какво да се правят на луди. За периода1945-2010 са предизвикали и разпалили 201 въоръжени конфликта като общия брой на конфликтите за периода е 248. Най-шокиращото е заключението, че жертвите в тези 201 въоръжени конфликта са 90% цивилни.