167

проруса

преди 9 години

До гУРБЕТЧИЯЩо не ходиш да си миеш тоалетните в Европата, ами си мъчиш акъла и политиканстваш?

166

Анонимен

преди 9 години

Комсомолския секретар Плевнелиев каза , че не ни трябват руски инвестиции. По добре гладни отколкото с рски долари в джоба. Ето какви кадри подготви комсомола........

165

проруска

преди 9 години

Благодарение на "умните" ни политици Плевнелиев и Митов българското черноморие ще е празно тази година. Бизнесмените вече са бесни, а за руските туристи не се безпокойте, просто смениха дестинацията Турция, Гърция, Египет. Ха да Вие честито!!!

164

Анонимен

преди 9 години

Е, няма как да се увеличава туристическия ни бизнес по морето...Нали от звучните целувки на американския ботуш, които интензивно произвеждат нашите управници, няма как да стане другояче.След като нашите дупедавци се натискат да превърнат България в безплатна база на САЩ и да им прислужват в плановете за агресия срещу Русия, руснаците защо да стоят тук?!?Не само, че ще замирише на море без руснаци, но накрая може да замирише и на умряло. Като не щем питомното, сега ще гоним дивото...

163

До Гошу

преди 9 години

От тая злоба страната ни е на този хал. "Най-обичам да мразим".

162

Гошу

преди 9 години

Ами браво. Надявам се тази руска *** никога повече да не стъпи в България!!! От тази по-добра новина няма :-D

161

Анонимен

преди 9 години

А очакват ли си "отпускари" от донецката и луганската СССрепублики ?

160

До Гурбетчия

преди 9 години

За тях и ние сме в числото на забранените.

159

Варна

преди 9 години

Язък. Навремето камариерките що пари правеха от бутилочки. Е, трябваше да изхвърлят и по десет динени кори ама туй не е толкова важно.

158

до204

преди 9 години

ком.ми е адресиран до 198, но ако четеш отдолу нагоре няма да ти е трудно

157

Анонимен

преди 9 години

На Албена по хотелите с ол инлузив имаше сбъсъци за храна между Руснаци и Германци. За сжаление отпадна практиката да не се мешат Руснацте със другите по-цивилизвани народи. ова нанесе сериозни щети на реномета на наште курорти скоро няма да бъде преодоляно.

156

агресори

преди 9 години

Ако руснаците не бяха завзели Крим (и Абхазия), нямаше да има тези проблеми.Още една прочина да се осъждат руските грабители на чужди територии.

155

до203

преди 9 години

Долавям голяма нотка завист,че ти не си част от заграбавище бълг. капиталисти! Така е колега, всеки с късмета си. И на нашата улица ще изгрее слънце, дано не е в следващия живот!

154

Анонимен

преди 9 години

Идеално - по-малко приходи за мутрите дето държат 99.9% от хотелите и ресторантите.

153

Анонимен

преди 9 години

Хе-хе, третото или четвърто поколение май е голям "охльов" ;))И какво общо има, драги, изказването ти с това кое поколение какъв си? :))

152

Турбо-селяндур

преди 9 години

Тук "турбо-***" до "Краля на пунктуацията" (коментар 193): моите "приключения" от родната ни туристическа действителност са съвсем пресни, от миналото лято. За съжаление повечето от написаното от теб не е вярно. Да, имаме (-хме) разкошни места, завзети от нагли, безскрупулни мутри-печалбари, готови за няколко лева да те отровят, дънещи денонощно чалга в иначе изящните си хотели и опушващи фоайетата и апартаментите със миризмата на скарата отпред (поне готвачите си да бяха пратили на курс).

151

Анонимен

преди 9 години

Аз съм софиянец 3то или 4върто поколение, но държа да кажа,че поне в Европа няма по хубаво и топло море от нашето! а иначе, в света има много плажове с акули, алигатори, медузи кубо , отровни охльови и др.

150

BB

преди 9 години

Stom v Dubai rusnazite sa namalala ta kakvo ostava sa bG rusnazite hodat v turzia nama visi

149

До 198

преди 9 години

Ама вярно не сте стъпвали, не е само южно черноморие, има и северно. Там ги няма "софиянците"))).

148

Анонимен

преди 9 години

Не се плашете, пак тук ще дойдат рашките. След 2-3 месеца като огладнеят съвсем ще организират екскузии до варненското Метро!