25

Спонги

преди 9 години

Разбира се, че Путин е отговорен. Дори не е далеч от истината и това, че неговите хора са организирали покушението. Ченгеджийски номерца не минават. Цивилизованите хора отдавна са презрели Джуджето Диктатор.

24

морски

преди 9 години

Тоя Немцов си е чист мафиот,ощетил Руската държава с над 370млрд.рубли.Платен от САЩ опозиционер разпродал десетки заводи на безценица.Руския народ не тъжи за него!

23

Анонимен

преди 9 години

Разстрелът бе извършен практически в полунощ на 28 февруари. За по-малко от 12 часа от които 8 през нощта на участниците в марша са подсигурени с търговско количество плакати, залепени върху дървена основа и са раздадени тениски с качествен четирицветен принт включително и с надпис на украински език. Да се поръчат стандартни снимки на покойния. Да се изготви на тяхна основа огромно количество еднакви плакати. Чудеса на координация, оперативност и светкавично действие. От къде са знаели? Логичният въпрос е: Тениските и плакатите са поръчани точно на 28 февруари или все пак по-рано?

22

Ники

преди 9 години

Немцов е половата шпага на опозицията. 5-6 деца от 5-6 жени - официално. Двивел се е без охрана с украинска манекенка пардон ..... ЦРУ вече няма да издържа неследницте, жените и любовниците на Немцов. Всичи е осигурил с апартаменти в Москва и коли. Колко ЦРУ-шки доларчета е потрошил, ама файда няма, Путин е непоклатим.

21

бг

преди 9 години

Справедлив процес за момчето Джохар Царнаев.

20

да бе

преди 9 години

коя дъшеря , от кой брак от коя жена от рускинята , грузинката , чеченката или ..... ????????????Бог да го прости човека , ама явно след като не успя да изпълни поетите ангажименти към задокеанските си господари , те решиха , че ще е по-полезен мъртъв

19

бг

преди 9 години

ЦРУ ( еврейски тесни социалисти-укропи ) са го освиткали преди да падне на 666-то место.

18

бг

преди 9 години

Василев е жертва,требва да му се помогне.

17

Анонимен

преди 9 години

До Василев Василев ,Василев . Ето колко беше велик твоят Немцов. В рейтинга на руския елит от ВЦИОМ Немцов е на почетното 113-то място между второстепенните звезди от шоубизнеса. Просто тези които го субсидираха решиха да извлекът все пак някаква полза от него.

16

бг

преди 9 години

140% от сатанинските командири на ИСИС се контролират от Турция,САЩ и Сауд Араб.

15

бг

преди 9 години

Жана Немцова: Аз гледах по телевизията че вие италиянците бяхте плацдарма за разбиването на държавността в Либия.

14

Анонимен

преди 9 години

каква опозиция в Русия, бе? Там подкрепата за Путин е 140%!!!

13

нек

преди 9 години

Путин е виновен и за снега които затрупа страната. И има населени места където вече седмица няма ток.

12

безкрайно лицемерие

преди 9 години

Немцов е умрял. Убит е. Да извличате политически капитал от него, след като вече го няма, е против неговото човешко достойнство!

11

имат полза

преди 9 години

Единствените, които имат полза от убийството на Немцов са Цру и Сащ. Те се убедиха, че отвън не могат да катурнат Русия, и сега се опитват да направят това от вътре. Чрез провокации.

10

бг

преди 9 години

Жана Немцова: Правителствата на Франция,Италия,САЩ,Турция,Канада,Германия,Дания,Холандия,са политически отговорни за джихадистките животни в Сирия и Ирак.

9

Факт!

преди 9 години

До АнонименНемцов има 4 деца от три жени. При такава активна опозиционна дейност можеше и с още да се сдобие. От това, което четох за него, ми стана ясно, че омразата му към Путин е на лична основа. Попречил му е на далаверите, които е вършил по Елциново време. Подарявал е цели отрасли на свои хора. Това ако им е опозицията на руснаците.....

8

нападения и убийства

преди 9 години

Цру организира всякакви отвличания, нападения и убийства на мирни граждани. Включително и екзекуцията на Борис Немцов. За да може и това престъпление да се припише на руснаците. Цру е най-голямата терористична организация в света!

7

график

преди 9 години

Цру е пуснало график за слуховете: всеки понеделник - Путин е болен; всеки вторник - Путин е луд; всяка сряда - Путин е на смъртния одър; всеки четвъртък: Путин има три любовници и 16 деца от тях; всеки петък: Путин яде живи хора; всяка събота: Путин лично е застрелял някой опозиционер; всяка неделя: Путин е окупирал Европа.

6

бг

преди 9 години

Не бойте се бе ***,чеченците са добри хора.