331

За какво говорим

преди 9 години

360 американски танка и войници в Литва

330

буревестник

преди 9 години

Нямам представа,какви образи имат тези пишещти срещу Русия.Не съм адвокат на Русия,но ако бях на мястото на Г-н Путин,щях да концентрирам цялата военна мощ и да я насоча 100% към Северна Америка с искане незабавно да оставят народите сами да си решават пробле- ***,или..Това е все едно аз да определям действията в семейството ти.Всеки разумен вижда,че тази *** избила милиони индиянци сега унищожава или се стреми да унищожи и гробовете на прародителите си.О,юроде и неразумний опомни се!

329

бaт Здрaвко

преди 9 години

"Историята с Хитлер се повтаря. Не възпреш ли един агресор, само изостряш апетита му, правиш го по-безстрашен, вдъхваш му кураж да действа". Много точно кaзaно!

328

Анонимен

преди 9 години

само той може да озапти скапаните usa -еци

327

Анонимен

преди 9 години

Василев, да не би тези, които управляват света, да са бедни като църковни мишки?

326

За какво?

преди 9 години

Елцин бил отличен посмъртно с най-големи военни отличия от Литва. Какво говори това за един политик? Че той е работил в полза на ДРУГА ДЪРЖАВА, не на своята. Сума поразии натвори Елци, за това го недолюбват руснаците. За мен критерият е ясен - почнат ли да те хвалят американците и техните слуги - значи си предател на държавата си.

325

Анонимен

преди 9 години

Първопричината- Путин ли организира "революциите" по еднакъв сценарий в бившите социалистически страни, в северна Африка? Путин ли наруши договорите за неразширение на НАТО на изток? Путин ли предизвика войни във всички страни, където има нефт?Путин ли организира протести и демонстрации за нарушаване правата на чернокожите?Реакцията на Путин е ответна на агресия.Поведението на Путин е поведение и надежда за държавност, справедливост и мъжество.Яростта е ясна.Противникът знае, че не е прав.

324

hahaha

преди 9 години

До ВасилевНедей да льжеш Василев, Путин е аутист нали така казаха медиите. Не Путин е диктатор, пак медиите на запада го твьрдят... Не Путин е шахматист който само чака за грешка на противника си за да го матира... Не Путин е по-лош от Хитлер, почти е написал и публикувал "Моята Борба за Русия", която ще служи за идеология на РАШИСТИТЕ. Путин има милиарди на запад ама ни една западна банка не може да ги намери. С две думи пропагандата срещу Путин и Русия надмина пропагандата на бившето РД. А

323

куртев

преди 9 години

само великата русофилска партия да живее дпс и вождът и волен сидеровсамо великите руснаци местан и карадайъ дпс и атака = победа

322

Анонимен

преди 9 години

"От 2000 г. нататък историците би трябвало да обявят нова ера, наречена "войните на Путин".---------------И само това. Нищо друго не каза. За кои войни говори този човек? Не знам, той сигурно като спи вечер, сънува че Путин го гони да го изнасили. После като се събуди - сяда и почва да пише и да мисли(първо пише, после мисли) какво е направил Путин и това как да се опише като Агресия ...

321

Анонимен

преди 9 години

путин е човекът на който светът може да разчита че ще има мир.да жиее русия путин и руския народ

320

Алекс

преди 9 години

Абсолютно точни са констатациите на бившия литовски президент.Ако тук,в България се провокират подобни събития,местния просъветски слугинаж на секундата ще заеме бойния си пост.

319

Анонимен

преди 9 години

Не съм русофил,ама тоя Путин явно е свръх човек щом накара цялата западна триполова гмеж да ходят като сомнамбули и да си говорят сами...

318

Анонимен

преди 9 години

Може и така да муе тръгнало на Президент комонисти.Уго чавес Северно кореиският Садам Кадафито и колко Руски Президенти,те като че ли не живеят много.Това нее малка работа дасе занимава6 цял живот само със лъжи убииства отравяния,ми то понякога започват умрелите даго дърпат за ливера даго преследват по цели години.До едно време се издържа.Съвсем нормалное да се помине със добро.Каквото дроби6 това 6те хапва6.

317

rm

преди 9 години

не че съм фен на Путин, но откровенни глупости не ми се четат.

316

Подсещам

преди 9 години

Струва ми се , че се досещам за причините за непрекъснатите писания срещу президента Путин.Главната от тях е в огромните безчинства които българи извършиха и продължават да извършват на територията на бившият Съюз.На авторката ще я подсетя , примерно ,да пита в патентното бюро какво стана с търговските марки и кои са тези дето стотици милиони направиха чрез кражбата на интелектуална собственост. Ерата на Путин е непредотвратима Винаги доброто в крайна сметка побеждава.

315

rm

преди 9 години

"епохата" на Елцин - изключителна? Трябва много да си се надрусал, за да кажеш нещо такова.

314

карадайъ

преди 9 години

само путин и ердоган дпс и атака = победа великите руснаци чуколов и брат му карадайъ само дпс

313

Анонимен

преди 9 години

До АнонименДо 670Не си прав има загинали съветски войницив България. През есента на 1944 г. в Бургас около 50 войника и офицери са загинали от пиене на метилов спирт в складовете на пристанището. Българите са ги предупреждавали ,но не са ги послушали.

312

Го4о

преди 9 години

НАПРОТИВ: "Ерата на Путин" ЗАЛЯЗВА!