282

БОЖЕ, ПАЗИ МИРА

преди 9 години

То и в Ирак Саддам имаше оръжия за масово унищожения, но такива както се оказа икога не са съществували...Изглежда на някой много му се играе на война.

281

Az

преди 9 години

Поименно , Нюланд, поименно ! Същевременно Киев търси стотици "изчезнали" украински военни. Къде ли са се скрили ? 1. На летището в Донецк. 2.В деретата край Дебалцево. 3.В крематориума в Днепропетровск. 4.Всички отговори са верни.

280

Анонимен

преди 9 години

Тази използва някакъв нов вид дрога.

279

evgobul

преди 9 години

...Вижте и само изражението(изкривената физиономия)...

278

Анонимен

преди 9 години

Таз рептилия блъфира,за да се оневинят пред света защо изпращат елитния си батальон,това е първо,,второ -нужна им война и ще я раздуят на всяка цена щотосамо тя ще им опрости дълговете(сащ е най-голям длъжник на светов,иконом,банка),и трето-не вервуйте на американците ке ви излъжат -предупреди ни Ванга, други предсказания какво очаква америка четете сами ,например отЕдгар Кейси

277

Дидо

преди 9 години

Ще има и още ще има като Украйна не дава свобода на руските граждани в донбас

276

пенсионер

преди 9 години

живях 9 години в Москва като студент преди 50 години и с украйнци и какво очакват в Донбас да има маймуни - *** а не руснаци.

275

Кузмов

преди 9 години

Наистина ! Вижте колко жестоки изглеждат само :) https://youtube/watch?v=_PLQaTvQZfk

274

Кузмов

преди 9 години

https://youtube/watch?v=_PLQaTvQZfk

273

Боби

преди 9 години

До украинец 375Умнико САЩ с десетките си сателити и разузнавачи една свясна снимка на Руски войски не успяха да направят то руски енторазряден политик ли ще има "Доказателства" за това че РФ армия има регулярни подразделения.Пак ти казвам нямаш дори формално военно образование. Ако имаше щеше да разбереш че най-малката оперативна единица н аСАЩ или РФ ББГ(батальоната Бойна група) не можеш да я скиеш от сателит това са 500 човека с поне 40-50 бронемашини и още толква камиони.

272

До 4 1 украинец

преди 9 години

А след това изяде ли децата. То бива ,бива глупост но твоята може да кандидатства за Гинес

271

Анонимен

преди 9 години

До украинецМеждународните експерти са провели повече от 30 наблюдателни полета над територията на Русия не са наблюдавали никаква необичайна дейност -04.03.2015год. Такива наблюдения са правили от 09-12 02.2015 год. украински офицери от 17 -19 .02.2015 год. турски експерти , от 17-20.02.2015 год. холандски експерти. И всички излизат с идно заключение- няма необичайна дейност. Но ти си лъжец по принцип.

270

Анонимен

преди 9 години

милиарди милиарди има........ ама се крият в газопровода.....

269

Анонимен

преди 9 години

На тази змия в главата и има холяди и хиляди бръмбара.....

268

Анонимен

преди 9 години

Над Южна България вече летят безпилотни самолети, но не е ясно чии са наши ли, американски ли, руски ли, на някой друг ли.

267

Men

преди 9 години

Тази шизофреничка да каже колко американци се бият в Окрайна в редиците на наказателните батальони. САЩ и НАТО - терористи 1 !

266

БРАННИК

преди 9 години

САЩ = ТЕРОРИЗЪМ!

265

Bor

преди 9 години

Пропагандата е вид послание, целящо да въздейства на мнението или поведението на хората във връзка с някаква кауза или позиция, която облагодетелства дадена група или личност. Често вместо безпристрастни и доказани факти, пропагандата може да представи съзнателно манипулирана информация с цел заблуда на обществото

264

:)

преди 9 години

Снимката казва всичко :)

263

украинец

преди 9 години

До Боби------------Слаба фигура,която заплаши,че ще покаже доказателства за руски войски в Украина ?-И на другия ден го убиха.Всички убийства на джуджето са такива-като се почне от разстрела на 300 деца в Беслан !