39

Анонимен

преди 9 години

ЩО НЕ МУ НАПРАВИХА ЕДИН МАВЗОЛЕЙ НА ТОЗИ БЕ?!!!

38

Анонимен

преди 9 години

До украинец Я лъжльото се появи-Научили законите на Украйна и кой и кога забрани ползването в Украйна на българският език.

37

Анонимен

преди 9 години

До от Лвов Яко лъжеш.Кой и защо пусна самолета над територия с военни действия ? Защо по това време до него има самолет на украинските ВВС ? Та най вероятно е да е свален от украинската армия доколкото е известно с такива ракети разполага Украйна.

36

украинец

преди 9 години

Най-голямата грешка е да се пренебрегват украинците.Да се наричат украинците слаби и неумеющи да воюват.Украинците винаги се връщат.Те се връщат и си взимат своето.Но когато украинците се връщат,те не са способни вече да преценяват силата си пропорционално-те унищожават всичко живо по пътя си.Така че не обиждайте украинците-иначе когато се върнат украинците на земята където са погребани техните деди,то живеещите на таз земя ще завиждат на мъртвите ! -- Джухар Дудаев

35

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До Анонимен 53Аз не се еб***вам с теб... - а те еб***вам...

34

Анонимен

преди 9 години

До РАБОТНИЧЕСКО ДЕЛО Та сой и кога уби Борис Березовски ?Той бе намерен мъртъв след ката реши да се върне в Русия и бе получил разрешение . Една седмица лондонската полиция кри смъртта му и накрая след месец го обявиха за самоубиец.

33

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До от Лвов... - и южнокорейския с 360 пътници през 1983 година...

32

Анонимен

преди 9 години

Разгледах подробно снимките. Пропуснали са да му сложат надуваема кукла...

31

РАБОТНИЧЕСКО ДЕЛО

преди 9 години

Спокойно другари, - товаришчь Путин ще докаже, че ЦРУ е поръчител на убийството на Немцов; както доказа, че ЦРУ са убили: Анна Политковская, Александър Литвиненко, Борис Березовски, ген.Александър Лебед, Надежда Савченко, Лео Троцки и 22000 поляци в Катин . . .

30

Румбо

преди 9 години

Интересно,ако теглят куршума на Иван Костов(примерно),колко ли добри думи ще чуем за него!?Смъртта действа много пречистващо....Не ми се мисли какво щеше да стане с Русия(а и със светът),ако тоя беше станал мин.председател и после президент!

29

до 43

преди 9 години

Никой не твърди, че Путин е натиснал спусъка. Самата атмосфера в Русия уби този човек. Толкова помия се изля върху него. Има достатъчно нахъсани елементи в Русия, които биха го убили. Това е един съвсем земен и нормален човек демократ, който не се нравеше на много хора. Какво като е имал младо гадже. Това престъпление ли е, да излизаш с млада жена в Русия?

28

украинец

преди 9 години

До АТАКИСТ--------------Човек,който във фашистка-диктаторска страна като Русия има смелоста да каже:"Русия се управлява от психично болен милиционер,който води страната към пропаст"--такъв човек е герой.За всички по света е ясно кой го е убил-правилния въпрос е -кой е следващият ?

27

Десен Сектор

преди 9 години

Това убийство си е типично за психо-джуджетоТо така застреля 300 деца в Беслан,така остави 130 моряци от Курск да се задушат,така отрови 200 човека в Норд-Ост театъра,така свали полския самолет с цялото полско правителство,така застреля Политковская ит.н. и т. Пред очите на целия свят,нагло и безочливо-Демек вижте ме-аз съм джуджи от кремал-владетеля на света !!!

26

Анонимен

преди 9 години

На еевропейците много им се иска убийството да е политическо, а и ако може Путин да е стрелял. Лека му пръст на Немцов, но в последните минути от живота си е бил с 23 годишна дама. Да не излезе,че е объркал сметките на някой не толкова известен младеж, а и стрелбата с Макаров и патрони произведени през различни години.....

25

Спас

преди 9 години

Пардон, грешка, поправка В 35 "ДА СЕ ЧЕТЕ" ТРОЕКУРОВСКО, ВМЕСТО ТРОЕКУРИНСКО ГРОБИЩЕ!!!!

24

НАЙДЕНОВ

преди 9 години

И КЪДЕ СА ТЕЗИ УЖ СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ДОШЛИ ДА ГО ИЗПРАТЯТ???? НА СНИМКАТА Я ИМА Я НЯМА СТОТИНА! ТО АКО БЯХА СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ВСИЧКИ ГОЛЕМИ ЗАПАДНИ МЕДИИ ЩЯХА ТРЕСКАВО ДА ПРЕПРЕДАВАТ ОТ ЩАБ В ЩАБ СНИМКИТЕ С ТАКОВА ОГРОМНО МНОЗИНСТМВО! АМА ТАКОВА НЯМА!!!! ЗНАЧИ МАЛЦИНА СКЪРБЯТ ЗА НЕМЦОВ! А И ЗА КАКВО?

23

hazar

преди 9 години

До 11Немцов не е руснак, а еврейн, странното е православния кръст. Голямо лицемерие............

22

бг

преди 9 години

Вижте ги какви *** са поляците.Такива са били и преди 70 години.

21

Анонимен

преди 9 години

Много са леваците дето се бъзикат с името на путин. Сега и аз да кажа, че не ми пука, ако ще този да са го погребали и на Двоекуринското гробище, а не на Троекуренското!!!! Само за този пишете от дни, а други новини няма ли? Пишете какви са цените на продуктите в Украйна! Да знаем как се мъчи братския украински народ под геноцида на хунтата!!!

20

Анонимен

преди 9 години

Нещо не мога да разбера - защо хората толкова лесно се връзват на медийни пропаганди... 99% от хората коментиращи Немцов, не са го и чували преди да го убият, а тук водят какви ли не спорове и за да не говоря празни думи ще дам факти- *** 30 годишна манекенка, на която е купил BMW за над 100к, два пъти е приеман при президента на САЩ, имал е няколко фондации и т.н... направо света вода ненапита бореща се срущу корупция и къде намира смърта си пред един от най - тузарските ресторанти. Морал!