34

Бойко

преди 9 години

Оправдаха Сретен Йосич за убийството на ПуканичНай-вероятно Йоца Амстердам ще съди държавата

33

Анонимен

преди 9 години

Има и хубаво в цялата тази работа - на нормалните хора им светва що за държава и що за режим е този във Фашисткая Русь. Със всичката и гьобелсова пропаганда, репресивни закони, милитаризъм, агресия и чеченски главорези.

32

Анонимен

преди 9 години

Руските ченгенца даже са измислили фалшива статия с глупостите им, казани уж от Бжежински. Сами си отговорете какво става, след като руската пропаганда пуска толкова пропагандна мъгла.

31

Анонимен

преди 9 години

За няколко години ЦРУ чрез неправителствените си Америка за България и прочее *** са наляли в мелницата на омразата към Русия 200 млн. долара. Така че не се учудвайте нито на "красивите и умните" , нито на останалите "борци" за демокрация. Въпросът е дали въпреки всичко повечето българи биха били готови да продадат на тия убийци принципите си.

30

Анонимен

преди 9 години

Убиеца на Немцов е карал кола с "осетински номер" !!!...със същата колата преди време беше свален и малайзийския самолет над Донбас !

29

Анонимен

преди 9 години

Бил съм в Русия, там навсякъде е бъкано с цивилни ченгета. Някой да извърши убийство насред Москва и да не го хванат, това значи, че не искат да го хванат. Русия е държавата с най-много ченгесари на глава от населението. Там всичко е служби и службички и службенца, коя от коя по-полицейски, униформени и цивилни.

28

Анонимен

преди 9 години

До МоскваПровокатор си, нали?

27

Анонимен

преди 9 години

Абе да не искате да кажете и че на Збигнев Бжежински руснаците са платили, защото той казва ,че си е работа на америкосите т.е. ЦРУ.

26

Анонимен

преди 9 години

До Анонименако Путин и КГБ решат да ликвидират някой, дори и да искат не могат да го направят по този левашки начин в стил "евтин холивудски от 30-те"---------------- Хаха :))) Е, кое му е левашкото? То това даже е по-професионално - да го убият насред Москва пред Кремъл. Те точно това са искали - да бъде нагло и за назидание. Левак си самият ти, че не можеш да мислиш.

25

Анонимен

преди 9 години

От години не гледам телевизия,това не ми пречи да ненавиждам политиката на САЩ. Тука в България също постоянно ни заливат с омраза към Русия,руския народ,това не ми пречи да уважавам Русия и то не заради Путин и кой знае какви руски достижения,а заради това,че Русия и Путин са май единствената спирачка пред Американската неолиберална империя.

24

Анонимен

преди 9 години

Дори и западняците казват, че Немцов е сакрална жертва, избран от своите си, та да дестабилизират Русия Действат по маниера: Като са инвестирали толкова милиона в некъдърността му да стане конкурент на Путин, то поне смъртта му да донесе дивиденти Както при оная американска гражданака - политковская

23

до 11

преди 9 години

Мацката не е свидетелка, тя е съучастничка

22

Анонимен

преди 9 години

Най-ясното от всичко до тук е, че руските служби са гола вода. Проспаха Майдана, сега проспаха и тая провокация пред Кремъл. Още не могат да се освестят от разцеплението в КГБ което направи Горбачов и сие. Русия успя да изправи армията си на крака, но очевидно службите за сигурност се изграждат много по-трудно. Ние също разсипахме нашите, а днес все още не сме започнали да ги градим на ново, не ни чака нищо добро заради това.

21

Анонимен

преди 9 години

Приятелю, ако Путин и КГБ решат да ликвидират някой, дори и да искат не могат да го направят по този левашки начин в стил "евтин холивудски от 30-те". Повярвай те знаят поне 1000 начина да го премахнат без да събудят подозрения, могат и заболяване да му инсценират и катастрофа с влак, дори и метеорит и цунами могат да му устроят. Не знам защо всички си мислите, че щом е опозиция на Путин то Немцов автоматично е света вода ненапита и няма поне 10 000 обикновени рашки които да му желаят смъртта. Та опорната точка, че Путин има нещо общо е за кръгли *** или съвсем малки деца.

20

Москва

преди 9 години

тук се говори че почти сигурно е направено от горилите на Кадиров по заръка или със съгласието на Путин, Немцов много пъти е говорил и за престъпленията и игрите на Кадиров в Кавказ,

19

Анонимен

преди 9 години

Малко вероятно е работа на Путин, стар кагебеец е и КГБ има много изпитани методи за ликвидиране без много шум и това е тъпо изпълнение баш пред Кремъл където го разхожда по никое време Украинска палавница Дали няма украинска връзка в цялата история?

18

Анонимен

преди 9 години

Един професионалист винаги може да убие като непрофесионалист. Обратното е трудно.

17

Анонимен

преди 9 години

Значи е сутеньорът на мацката.

16

Анонимен

преди 9 години

Соросоидната пропаганда най-напред написа, че бил застрелян подло в гръб, след това нямаше как да избегнат фактите и признаха, че е застрелян с 3 куршума в главата и 1 контролен в сърцето. Така действат убийците на ЦРУ.

15

Чикист

преди 9 години

Имало ли е камери, нямало ли е, това никой няма да тръгне да го казва. Ако се работи по някоя от версийте и службите разполагат с информация за извършителя, то казвайки, че знаят кой е той и т.н. , сами си добавят сложности. Когато се работи по такива случай е най-добре да се дава минимум вярна информация. Извършителите не трябва да разполагат с информация до къде е стигнало следствието. Иначе в коментарите виждам само разбирачи сте се събрали. :))) продължавайте... забавно е...