288

Венелин

преди 9 години

Ей, този Путин така им обърка плановете на евреите, че са се мобилизирали във всички страни на борба срещу него. Пропагандата им обаче е в такива размери, че има опасност да даде обратни резултати.

287

Анонимен

преди 9 години

Абе преди 1300 год. хан Аспарух емигрирал от Руската пустош и създал просперираща Българска държава, а сега ,,националистите,, от ,,АТАКА,, искат да ни върнат в Нищото

286

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен/ни"ушанките много активни тия дни. Времето на жужо изтича и гледат да натрупат пачките с рубли.""жужо много кофти настъпи мотиката."С това какво изяснихте на форума?

285

Анонимен

преди 9 години

Боико Борисов подаде оставка за 2 капки кръв на орлов мост със законното си правителство.И каза аз не съм правил асвалт дасе лее кръв и достоино подаде оставка.А вие мръсни комонета ето какво правите избиватесе едни на други,зада може мръсната ви завист и корупция да властва.Вие несте хора товае доказано със стотици години.Ако проговорите за гн Боико Борисов лоси неста стеви е.а ...... извратена.Боико таче и милее и за вас мръсни *** и за всички Българи и хора по света.

284

наблюдател

преди 9 години

С убийството на Немцов определени политически сили се опитват да катализират съпротивителните сили в руското общество, да ги подтикнат към революционни промени. Eдва ли ще успеят, ако си мислите че Украина и Щатите цъфтят и връзват жестоко се лъжете. Катаклизмите в една или друга страна, ще са оздравителни за другите конкуриращи се. По близо до катарзиса са украинците, гледайте реално и си свалете пристрастните очила.

283

Анонимен

преди 9 години

Живота е показал едно, колкото повече натягаш една пружина толкова по-силен е отката. За убийството нищо не се знае и веднага Путин. Като със малайзийския самолет. Колко вой се изви и сега мълчание. Защо?? Защото американците са готови на всичко да ударят Путин но за мен факта, че така неистово да отслабят Русия говори колко силна е тя и какъв е техният страх. Не се увличайте по американската политика тя нама да ни донеси нищо освен разруха!

282

бг

преди 9 години

Анонимен от Американското посолство-надявай се ама няма да стане.

281

галицин

преди 9 години

До цезар точно така е Хитлер също си мислеше че като нападне Съветския съюз той ще се разпадне на отделни държави но не стана...

280

Анонимен

преди 9 години

В коя държава е поБедил интернационаЛизма? В коя държава икономиката се субсидира изцяло с външен дълг? Е няма диктатура на пролетарите, но има диктатура на елита! Къде е приложена на практика теорията за тоталния шпионаж?с/у кой президент се водят дела в 3 щата, че няма право да е президент? На кого Тръмп иска да дари 50 мил.$ само за да си окаже документа за колежа?защо белият дом фалшифицира една диплома?кой издаде указ за конфискация на имущество при критика на външната политика?

279

Анонимен

преди 9 години

Този статия колко пъти ще я пускат.

278

Анонимен

преди 9 години

Комунизмът си отива, спете спокойно деца!

277

боклуци

преди 9 години

в навечерието на светлият за България празник за миг поне спрете да плювате да храчите да си мятате изпражненията и да се тресете с начервисани гей устни в опит да бъдете харесвани от задокианските ви опушени господари. тук живеят и БЪЛГАРИ.

276

Спеца

преди 9 години

Щатите са се вкопчили в цветните революции и платените НПО-та , като удавник за сламка !Но....Русия не можеш да я баламосваш , както се казва :Москва не вярва на сълзи !Атаката срещу Русия е факт !Атаката идва от САЩ - също факт !Но Запада ако очаква Русия да стои и да чака със скръстени ръце - жестоко се лъже !Най - вероятно ще стане , с техните камъни , по тяхната глава !Я да видим , кой ще победи в следващите избори в Европа и в САЩ?

275

цезар

преди 9 години

Запада трябва да знае че руснаците са народ които колкото повече от вън искат да го разединят толкова повече се сплотява.

274

Божо

преди 9 години

До Членска карта 7Това за Рим добре си го казал. Човешката цивилизация не се развива само позитивно, а има и резки спадове !!! диктатори като ***, пол пот, сталин, хитлер и много други са жив пример за падение в човешката цивилизация !!! Това, че Европейската демокрация е на светлинни години пред азиатската диващина на путлеровата диктатура не значи, че *** няма оръжия да я разруши !!! Едно от оръжията е, наличието на комплексирани *** , блеещи в захлас от комплексар 1 !!!

273

Анонимен

преди 9 години

Състезание между хладилника и телевизора се води само в журналистическите среди- кой ще наплюе най-бързо Путин, за да си заслужи сребърника.

272

rustam

преди 9 години

Ауу политологът аврамов се загрижил за русия ***

271

Членска карта №7

преди 9 години

Трогателни сте в опитите си да изкарате комунист всеки който защитава родината си от атлантическите скъпоценности. Живейте си живота, богати сте, технологично сте напред... Какво ви кара да се месите в живота на другите народи... Само една причина има! Живеете в изкуствено създаден свят, крепящ се на грабежи и измами на по-слабите.

270

Анонимен

преди 9 години

Ако перхидроленото човече ходи без охрана.....труден за рисуване ще стане

269

Членска карта №7

преди 9 години

Рим е паднал с цялото си великолепие и с всичките си технологични предимства! Не знам защо поставяте САЩ в някакво друго пространство, неподвластно на промените.