79

Анонимен

преди 9 години

На тази снимка виждам 4-*** корумпирани. Срещу кого са тръгнали?

78

анонимен

преди 9 години

поредния блъф остава да повярваме.

77

Анонимен

преди 9 години

Сравнения с Румъния не може да има по следните причини:1. Диктаторското семейство Чаушеску беше ликвидирано и отстранено завинаги от политиката2. В България Тодор Живков доживя дълбоки старини под грижите на сегашния премиер3. Зет му Иван Славков се лигавеше и подиграваше с демокрацията до последния си ден4. Внукът на Т.Ж. спечели риалити шоу през 2014 г.5. Внучката Евгения Ж. беше народен представител от БСП от 2001 до 2009 г. и се отказа през 2009 г. заради Б.Б. да не му пречи.

76

ЛУДОТО

преди 9 години

Помните ли че ББ взе още едни 8 милиарда евро в началото на мандата ? И сега ги удовоява с още 8 на 16 милиарда евро - 32 милиарда лева ( без лихвите )ТАЗИ СУТРИН СЪОБЩИХА ЧЕ НОВИЯ САУДИТСКИ КРАЛ ПО СЛУЧАЙ ИДВАНЕТО СИ НА ВЛАСТ, ПОДАРЯВА НА ПОДАНИЦИТЕ СИ 32 МИЛИАРДА ДОЛАРАА НАШИЯ НИ "ПОДАРИ" 32 МИЛИАРДА ДЪЛГДАЛИ ДА НЕ СЕ ОБРЕЖА ?

75

Анонимен

преди 9 години

Това отвсякъде намирисва на комунизъм.Цета е 30( нито повече нито по-малко) високопоставени лица "замесени" да "влязат" в затвора-не да бъдат обвинени,съдени и осъдени.Щом са точно число значи се знаят и кои са.Не се уточнява за какъв период от време ще се разследва,щото ако е за повече от 10-15 години,то повечето от сегашните управници в централната и местната власт направо направо да си избират затвора и изложението там.

74

Анонимен

преди 9 години

Ще си гоним опашката значи и пак ще хвърляме прах в очите на хората!Кати гледам отявлениет *** дето са се изтъпанили всичко става ясно.А вече са и спокойни, че с няколко милиарда подсигуриха и правнуците си!Изедници!

73

Чисти ръце

преди 9 години

Да започнат от Премиера.

72

Лисан

преди 9 години

Бах мааму, останахме без правителство!

71

Анонимен

преди 9 години

Хайде да видим кога ще си изпълните плана!?

70

Анонимен

преди 9 години

Агент Буда се събудил от жиесема, обадил му се Обама, нещо му се карал май и май не казал конгрушилейшун Борисоф. Извадил глава лук, намазал филия с мас и започнал да мляска. Преди да отиде да рита мачле увеличил котлона на който се мъдрела тнджУрата с жаби. Докато се мъчел да си върже бутонките решил 16млрд. нема да ги деля с всички-30 ще ги прецакам...

69

да попитам

преди 9 години

Плана Ран-Ът толкова бройки ли указва?ПолЕко, да не се преуморят.

68

Анонимен

преди 9 години

Първи трябва да бъде вкаран Цацаров.Тогава вече може дасе говори за несто истинско.Тои 6те пречи за всичките мафиоти да бъдат съдени ,тои ги само оправдава.

67

Анонимен

преди 9 години

Пак театро. Мижи да та лажем. Гарван гарвану око не вади.

66

1

преди 9 години

А ако са повече или пък /дай боже/ по-малко как ще изпълним план-програмата за 30???

65

?!?

преди 9 години

Хахахахахахах....

64

ГДБОП

преди 9 години

АЙДЕ В РУМЪНИЯ ВЕЧЕ ИМА ВИСШИ КРАДЦИ В ЗАТВОРА

63

АНТИ

преди 9 години

Крадливо племе, ей!Нема управия!

62

мислим,значи

преди 9 години

Щото трима са малко,нъл тъй!?А 300 са много!?А бе 30 е общо взето политически коректно число!Значи,нека са триесе!Европо,дръж се!Идем!!!

61

Анонимен

преди 9 години

240+1(.утьо Маринкиния) и ще се оправим

60

ВИНАГИ ГЕРБ

преди 9 години

ГЕРБ беше единствената партия, която реално повиши заплати и пенсии още преди няколко месеца. Факт!А Орешарски и Станишев само обещаваха, но нищо не повишиха.Сега ГЕРБ се бори срещу корупцията и успява! Престъпността е няколко пъти по-ниска в сравнение с Орешарски, когато БиБиСи излъчи филма за България "Кървавите Балкани", където показаха ежедневните мутренски разстрели, побоищата над протестиращи и безумните хулиганщини при Тройната коалиция 2!