32

Анонимен

преди 9 години

руските медии коментирали това , ама *** *** , вече за руска медия ли се смята , преди не съм симпатизирал на русняците , защото и те си гледат интересите , за разлика от наште , но такива като пачата *** с нейните статии , които само плюват русняците , а възхваляват най-големите *** американците , накара много хора да симпатизират на русняците

31

Анонимен

преди 9 години

Майданът свали олигарха Янукович и сложи олигарха Порошенко( баща му е дунавски българин, учил е там в българско училище- СРАМ!!!). Днес майдан активистите бягат от Украйна, бягат като плъхове от потъващия кораб, имигрират масово. Съсипаха страната си и аре чао! Слава героям!

30

ген.Луков

преди 9 години

Русия е страна богата на суровини и развита оръжейна промишленост.Нищо повече!Когато гореспоменатите приоритети преминат в частни ръце и се разреши печалбата да се изнесе и натрупа в чужди банки,идването на разрухата е факт.Всичко останало е театър в който ролите и актьорите се местят с пинсети.Защото Русия не е България-народът също!!!

29

Анонимен

преди 9 години

а и в Русия , ние няма как да се приспособим , там трябва да се работи , а не е като да отидеш в ЕС , в Германия , там да работиш като строител , или жените като чистачки , и като не ти стигат парите , държавата да ти дава помощи , та да не умреш , да си купиш Самсунг Галакси с договор за 1 евро , да си купиш дрехи от разпродажбите , и да се радваш че си равноправен гражданин на ЕС , на равнището на *** си там , но главата горе , има за кльопачка и за пиячка

28

Анонимен

преди 9 години

А ти си измий и устата, не само ръцете! Душата обаче как ще я измиеш, се пита в задачата?

27

измъчени хора

преди 9 години

Руснаците са измъчени хора.....само си помислете....толкова години комунизъм, сега Путин....и въпреки това отстъпват на КНДР по масовост и любов към любимия ръководител.....следователно още може.....

26

Анонимен

преди 9 години

*** са ония *** фашагоционяги, а не русите! В политикус има статия по темата за етносите населяващи изкуственото образувание наречено Украйна. В постовете отдолу има карта от 1900 година и ще видиш по етническия състав на населените области, че ясно се очертават Новорусия и Хазария. Това е конфликта, тези две държави ясно вече не могат да са една и просто трябва да се разделят като Чехословакия. Това е!

25

Анонимен

преди 9 години

По *** нация от таваришите няма..всеки път когато чуя за тях и ми се повръща ..даже сега ще си измия ръцете след като пиша за тях !!!!!

24

до 26

преди 9 години

До до 23Е да де, нали това ти казвам! Ей я Русия, прав ти път! Желая ти добър живот там! И като пристигнеш, кажи им да не ни мътят водата тук! Успех!

23

Анонимен

преди 9 години

Усещате ли,че в момента Ви клатят с този текст,българи?!Знаете ли кой Ви клати?(Яко клати,е_бати!)

22

до 23

преди 9 години

Аз лично искам да живея като европеец!--Ти да не мислиш, че в Русия живеят като марсианци?! Доходите им са два пъти по-високи от българските и са доста по-образовани от средния българин, който все повече се маргиналириза.

21

до 14

преди 9 години

Отиди да ги видиш днес с ?380 заплата и цени 2 пъти по-високи от нашите, а не ми говори какво е било преди една година. Ама колко били евтини билетчетата и хляба ама кв. метър панелка в Москва е $5000. Дотам ги докара Путин!

20

Анонимен

преди 9 години

А мале тия вървят по пътя на другаря Станишев и Орехарски. Събират се 50 000 те казват 30 000 максимум и то защото е платен митинг.Комунистите си личат от километри, с техните пошли пропагадни глупости.Само *** би повярвал на руските изявляния, че няма тяхна техника и военни в Украйна - кой нормален ще си повярва, че като се качи в модерен танк ще бъде възможно да го управлява и да е в бойна готовност... най-много да го подкара и до там. За ПВО и ракетни остановки да не говорим - ***!

19

Ахм!

преди 9 години

Изобщо не ми пука как живеят руснаците! Щом са толкова добре, браво! Който е запленен от начина им на живот, спокойно може да заминава за там, няма да го спираме! Само не ни се месете във вътрешните работи, тук народа е гласувал какво иска! Аз лично искам да живея като европеец!

18

Анонимен

преди 9 години

За русите е нормално да са свирепи войни, те произхождат от старите велики българи и викингските жени, та това си им е в кръвта, да са войни и победители. Четох, че руският език е нашият църковно славянски, преди са говорили на фински и тюркски. Киевска Рус е българска държава, до Иван Грозни всичките им князе са българи, Грозни сам убива сина си и слага край на династията. Няма да си го признаят никога, но това е така.

17

Анонимен

преди 9 години

...според които в проявата са участвали близо 50 хил. души. Столичната полиция обаче съобщи за 35 хиляди...А накрая ще се окаже, че са били 300. Знаем ги как стават тия работи ;)

16

Анонимен

преди 9 години

казионни циркове от изкарани да протестират чиновници и шапкаджии. на това паразитно племе му трябват .враг,вожд танк и водка, само така са щастливи

15

празнуващ

преди 9 години

А какво става в България бе будоарни войни с клавиатура?Скоро ромеите ще изпокрадат де що има по селата и ще плъзнат в София и останалите големи градове!Е тогава дупе да ви е яко коментаторчета!

14

Анонимен

преди 9 години

Опорна точка на руски се казва *** КРАСНЬЙ!)))

13

Анонимен

преди 9 години

Добре че русия измисли айфона, мерцедес и D&G за да имат с какво да се фукат по очуканите и кални улици .