25

Венелин

преди 9 години

Тя едната банка швейцарците я разкриха като мафиотска така, че всичко се връзва. Дано разкрият и сметките на българи, да видим кои са.Колкото до заема - кое правителство тегли заем за 3 години напред, като може да падне след 3 месеца?! Ами те така може и 160 милиарда да изтеглят, ако ги оставим. Ще казват, че са за 30 години напред.

24

икономист

преди 9 години

Мали..и..и Румен Гечев ръси мозък и морал. Човека , който с Жан Виденов фалираха държавата и ограбиха спестяванията на народа . Какво да кажеш-*** нагли та нагли .

23

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ са много по-добри в заробването на държавата.

22

borislav

преди 9 години

bsp sa nazionalni predateli dokazvalisa go desetki pati te znajat mnogo dobre 4e tozi zaem e nujen no otnovo se opitvat da manipulirat obiknovennia balgarin za tehni tesnopartiini interesi

21

Лелемале

преди 9 години

Гечев отхвърли и черните прогнози на Менда Стоянова, че ако дългът не бъде изтеглен, може да бъде наложен мораториум върху плащанията върху външния дълг.Глупава манипулация, това е твърдение, което един третокласник ще обори, каза той. Гечев припомни, че имаме бюджет, който гарантира до стотинка плащанията за тази година!!!!!Прочети още на: dnes.bg/politika/2015/02/19/bsp-vidia-korupciia-v-noviia-dylg-pita-cacarov-zashto-mylchi.255061

20

Анонимен

преди 9 години

До Петърнамирам намеренията за заем за безумни, а действията на правителството за престъпни. Това беше уточнение. Сега на въпроса ти. Колкото по-дълъг е срока на заема, толкова по-висока е лихвата. В този ред на мисли, мисля, че тази лихва е по-скоро приемлива за сумата и времето за което се посочва. Но нито ни трябва толкова голя заем, нито за такъв срок. А факта, че не се казва за какво ще се ползва е най-абсурден. За да "си харчат" ли ?

19

Анонимен

преди 9 години

Съгласен съм с тезата за "червените ***"Само ,че ГЕРБ нима са друг цвят ***, всички са свързани поо някакъв начин с БКП!!!!В Народното събрание се броят на пръсти хората, чиито "корени" не са в гюбрето на комунистическите служби.Същото е с пркуратура, съд, МВР, държавна администрация и т.н.Това е причината България да е на опашката на Европа, и всяка следваща година е по-зле!Комунистите се криеха до 2000г. но щом дойде царя на власт, лека полека всичко се възтанови.

18

РБ

преди 9 години

Спокойно бе,всички ще се облажат!

17

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ ще си изтеглят тези парички, защото не е луд този който яде баницата,а този който му я дава. Ако това се беше случило в друга държава, досега по площадите нямаше да има къде да падне яйце. Бойко е много хитър и знае робското примирение на българина и затова си прави каквото си иска. Не знам защо синдикатите в тези важни моменти никакви ги няма.

16

Анонимен

преди 9 години

А Масларова къде е да си хапва морски деликатеси? Всичките са некадърници. ОСТАВКА!

15

журналист

преди 9 години

Днес по обяд Манолова , Миков и Румен Гечев са били приети от най известната врачка на политиците от БСП с въпрос ще вземат ли заем мнозинството . Отговорът бил положителен и тримата колабирали на момента . Все още нямаме сведения за здравословното им състояние . Очаквайте подробности в в. Шоу .

14

akud

преди 9 години

аз искам бсп и дпс да управляват зада ми ограбват данъците и да ги подаряват на малцинството и бежанците

13

до Петър

преди 9 години

Да, 10% е безумие, но вчера обясниха защо така е записано в договорите - записано е лихва ДО 10% като тя в действителност е много по ниска. Това се прави за да не могат спекуланти да разберат истинският процент и да влияят на пазара.Има логика ако е вярно, но заради задкулисния начин по който се случи всичко това, трябва да има разследване до дупка.

12

Анонимен

преди 9 години

Тези признания на Диана Йорданова бяха казани в Дарик радио

11

лекар-психиатър

преди 9 години

Другарите луди полудяха. Такава злоба , че на са те които теглят заема чак ходиха днес до Пирогов , защото са в пред инфарктно състояние. Кадиев им запали чергата като каза , че комисионните са 160 милиона евро и стой та гледай . От момента са назначени група от лекари в парламентарната група на БСП , а Мая Манолова вече е в болница.

10

Анонимен

преди 9 години

Вият червените ***.Вият,защото така са им заповядали техните червени руски господари.Вият,ама им е за последно,защото пак се оакаха до ушите в лъжите си.

9

mitova

преди 9 години

Далаверата придобива криминален характер....

8

IVo_1

преди 9 години

Тия не спряха да режат клина на който седят. БСП ( БКП) ако не са на власт правят всичко възможно да се изкарат жертви. Хора разберете БСП, ДПС ,Атака дърпат България назад. А щом толква пищят значи нещата вървят на добре.

7

Анонимен

преди 9 години

ОСТАВКА!НЕ НА ЗАЕМА!

6

ТИМ

преди 9 години

Имат още малко да помислят за дълга.... Надявам се да знаят какво ги очаква, ако го приемат!!!!