76

Анонимен

преди 9 години

Още преди Минск Порошенко през ден си сменяше позициите - ту "ще си връща територии" ту след два дена като не вървят нещата "предлага мир" сигурно , за да се прегрупира и да печели време. А и американските съветници, дето му ги пращат не му помагат много.

75

Анонимен

преди 9 години

Още преди година писах, че Западът няма работа в Украйна. Ще затъне някъде в украинските степи и ще е до там. Историята се повтаря.

74

Анонимен

преди 9 години

Последни новини предадоха директно от мястото на събитието по руската телевизия Руссия 24-Опълченците вече влязоха в Дебалцево от няколко страни,там се разчистват кварталите от остатъците украйнски силоваци,има и заловени както украйнски воиници,така и западни наемници.....

73

Анонимен

преди 9 години

до 96Руския цар е убит от руснаци,това е достатъчно показателно за нацията им

72

Пешко

преди 9 години

До Анонимен 96,дори си пропуснал, че руският цар, който ще победи, ще има инициали В.В.П., ще ходи на токове и ще лови мечки с голи ръце. Инициалите на черния президент пък ще бъдат Б.О.

71

Анонимен

преди 9 години

Ванга-руския цар и източните князе ще победят в последната война,а САЩ ще пропадне и последния президент на САЩ ще е черен ,а след него Америката няма да я има.

70

Ооооо кой се появил

преди 9 години

Странджааа ти тука ли си бре? Тюююююю тоалетната хартия свърши. Странджа, я бързо с езичето си ти, хигиената възстанови.Странджаааа и да не се офлянкваш много-много. Господарите ти нещо недоволстват, не почистени им били гъ-овете.

69

Странджа,

преди 9 години

студенко е,снежец вали,пий винцето със сланинка.Ти нагъваш фасул,личи ти.

68

Логос

преди 9 години

Бе соросови юдейчета от многото марихуана вие сте загубили представа за реалния свят и ситуацията в него.Не разбрахтели,че светът ,включително Европа се променят с главоломни темпове и кашерен краварски обор -САЩ вече не определя правилата,защото светът има нови шефове-Русия,Китай и останалите от БРИКС.Затова и вашия Натаняху каза,че най добре за вашата безопасност е да си събере3те партакешите и да се пръждосвате към пясъците на обетованата ви земя,щото хората по света така са ви набрали,че..

67

морски

преди 9 години

Започна смяната на главните съветници на Обама,по настояване на съвета за външни отношения на сащ,заради неадекватната външна политика на Б.Хюсеин Обама.Режима във Вашингтон се пропуква!

66

:/

преди 9 години

снимката е показателна за руската агресия в Украйна камион с надпис Дебалцево пред жилищна сграда, стреля срещу украинската армия която отбранява земите си,руснаците и терористите използват хората като жив щит срещу тия които обстрелват, това е поредната руска наглост

65

анонимен

преди 9 години

СТАТИЯТА Е ТОЧНА ---ДО 1-2 МЕСЕЦА ОПЬЛЧЕНЦИТЕ ЩЕ ЗАВЗЕМАТ И КИЕВ---СТРАНДЖАТА ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕКВАЛИФИЦИРА--НЕМА ДА ИМА КОЙ ДА МУ СИПВА В КАНЧЕТО

64

Az

преди 9 години

Виц на деня : Порошенко - "Дадох нареждане за спиране на огъня и сепаратистите прекратиха самообстрела на градовете".

63

Анонимен

преди 9 години

До 123а друг заяви че водката е малко

62

Анонимен

преди 9 години

"Ако не се предат ще умрат"Защо ще умират? Нали има примирие?Това си е чисто признание от агресорите, че нямат намерение да спазват никакво примирие. На руснак не можеш да имаш вяра за нищо. Животни!

61

Анонимен

преди 9 години

Правете по едно малко добро всеки ден

60

Анонимен

преди 9 години

Тия санкции дето ги налага запада на неудобни страни е пълен т*шак,вижте Иран който от десетилетия му налагат жестоки санкции,днес како е 90 милиона население от което 71% млади хора под 35 години,с най много образовани хора-вишисти,Днес Иран е ядрена и космическа сила,а България обратното като най послушна държава на САЩ без санкции от индустриална и развита страна при бай тошо ,днес е тотална разруха.Извода по добре със снакции от сащ,отколкото без санкции със сащ

59

Анонимен

преди 9 години

де що има нещо горе долу кадърно в руската армия сега е в отпуска в Украйна не са много народ 10000 това са тези на който им стиска 500 вече в гробищата скоро и другите Не се залъгвайте от дребни победи тук там войната хич не върви в полза на русия

58

морски

преди 9 години

Започна смяната на основните съветници на Обама,по настояване на Съвета за външни отношения на сащ, заради неадекватната му външна политика.Режима във Вашингтон се пропуква.

57

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Скоро в Русия ще има нова перестройка, нов Горби... - и ще влезе в НАТО... - само така може да оцелее...