31

Истината боли

преди 9 години

Да, г-н Алекс, не сте сведущ по музикалните въпроси грам. И искрено се радвам за Вас. Истината обаче няма как да бъде осъзната от някой, на когото не му се е наложило да се сблъска с нея. Наистина на нас, знаещите за какво става въпрос ни е болно от коментари на хора с Вашето мнение. Защото докато това всеобщо мнение витае и докато обикновения потребител вярва на хора като Саня, хляб за нас няма да има и ще бягаме по суровата чужбина. (Респектовно - политическото положение в момента).

30

Victimized

преди 9 години

Аве Рут си прави реклама това е ясно , тя има много висока оценка за себе си и я боли че хората не я споделят . Но пък това не значи , че не е права . Както всичко друго на този свят музиката беше опорочена от парите , не че не трябва да се заплаща труда на артистите , но опорочаването е във това , че артистите стават артисти понеже искат пари и слава , тези които им идва от сърце обикновено са бедни и недооценени , понеже не искат да вървят по свирката на продуцентите .

29

Алекс

преди 9 години

До Истината БолиАз не съм сведущ по музикалните въпроси грам, за сметка на това здравия разум говори са за себе си. За поп музиката - според търсенето и предлагането, за плуването срещу течението - защо мислиш че само тук е така? Света на шоубизнеса е брутален и на всякаде и това че някой се оплаква че е отхвърлен и хвърля кал по състемата няма да направи нищо повече от това да потъне в забвение. Честно казано вътрешна информация, тона и езика на обяснението ме карат да вярвам на Саня.

28

Анонимен

преди 9 години

Този скандал между Рут и Саня е мега ***. Ако Рут иска нещо да постигне да стане независим артист. Macklemore е независим и успя да постигне световна слава и направи платинени записи.

27

ФИКИ Ръчки

преди 9 години

Как лъже наглата алМУТРИева!

26

Анонимен

преди 9 години

Баба Яга не е по-хубава от Армутлиева, но е много по-известна.

25

до 24

преди 9 години

Румънците са латинци, т.е. на западния пазар са като у дома си. Ние славяните сме езиково и културно като китайци - да си чул китайска звезда на Запад?

24

Анонимен

преди 9 години

Абе че си е мафиотка кака ви Саня е ясно, обаче па как ви Рутка колко е *** не е истина!!!! Как па не изригна с некое яко парче, с некой хит ... ами само с глупости изригва, с участия по чалгарски шоута!!!! Единственото и изригване беше като чалгарка, което сигурно и е най-доброто изпълнение евър!!! Аз съм живяла в Индия и Тайланд, ами а кажи как си живяла там, и какво е правил татко ти за да си там ;) щото аз знам :). А па тая па Саня ... 5 милиона лева ... алоуууууу на коя планета си ***?!!!

23

Victimized

преди 9 години

Има вече много примери за хип хоп изпълнители в САЩ които се издават самостоятелно , продуцентите са хора които се правят , че разбират от музика , но всъщност са си чисти търговци . Тези хора които се издават сами бачкат много не са много популярни , трудно събират над 1 милион гледания в YOUTUBE , но са доказали , че след като не плащат на продуценти взимат същите пари като други много по популярни музиканти . Музиката не е нещо което трябва да се влияе от мода и от пазар , тя е много повече

22

Victimized

преди 9 години

Вие не сте с всичкия си , каква музикална сцена имаме в България ? И защо това , че си се появил на чуждестранната сцена да се смята като успех ? Успех е развития талант , а дали е оценен или не това зависи от феновете които е ангажирал . Да си мулти популярен не означава непременно , че си добър музикант , споменахте Jay Z и неговата изгора , които не са най-добрите в това което правят , но пък са най популярните . Изкуството страда от пазарната икономика ...

21

Истината боли

преди 9 години

Рут не е никоя и не е постигнала много... но макар и внушително на пръв поглед, постигнатото от Саня е само и единствено за нейна облага. Тя не е допринесла с нищо за българската поп-култура.

20

OMV

преди 9 години

Саня плюе като говори, много е неприятно

19

Истината боли

преди 9 години

Тук повечето коментиращи "специалисти" не са музканти. Не им се е наложило да се сблъскат с българската музикална реалност, не им се е наложило да плуват и да се борят срещу това силно течение.Да, Рут не е постигнала много, но достатъчно показателно за постигнатото от Саня е липсата на поп- музика у нас, която да успее да пробие в каквато и да било чуждестранна класация. А румънците колко са по- напред от нас, колко техни изпълнители световно известни, нима са по кадърни от нас?

18

Анонимен

преди 9 години

До Я да видимБи ли ме подсетил какви кариери бяха създадени на победителите в САЩ и Англия да речем...и защо си мислиш,че като някой стане победител в едно състезание трябва автоматично да бъде звезда...труд трябва...труд...с тия състезания се дава само шанс,което също не е малко

17

Анонимен

преди 9 години

Истината е, че в България новите артисти са много талантливи, но проблема е, че безнеса е зле и печалбите са ниски и трудно могат артистите да станат мултимилионери като Бионсе и Джей Зи и други подобни.

16

Margaret

преди 9 години

Не, аз наблюдавам от доста време изявите й, и честно казано я подкрепям. Просто ми е малко обидно, че Рут постъпва така. До до Маргарет

15

до Маргарет

преди 9 години

Саня, ти ли си, *** жена? Хахахаха!

14

Margaret

преди 9 години

Мислиш ли си, че е толкова лесно да осигуряваш на всички пътувания до Лондон и т.н. ?До Я да видим

13

Я да видим

преди 9 години

Нищо лично, просто искам да запитам Армутлиева:Какви музикални кариери бяха стартирани за Рафи и Жана Бергендорф? Това, че пеят из молове, тук-там из клубове не е музикална кариера..В сегашния Х Factor има изключително талантливи деца: особено тройката, която се очертава за финала. Какво ще направи Армутлиева за тях?!Деца, терминала и навън. Там не е никак лесно, но имате шанс да успеете. Ако не, то развитие за Вас в България няма да има. Чакат Ви Криско, Мария Илиева, 100 кила, Графа и т.н. Музикален бизнес в България няма! Такъв се прави със страхотни композитори и текстописци, разбир

12

Margaret

преди 9 години

Значи - Саня си е много права! На всичкото отгоре - какво е постигнала Рут на фона на постигнатото от Армутлиева? Що се отнася за името Саня - галено на Станислава. Що се отнася за красотата - Саня е къде, къде по-красива от темеРут. А и както аз си спомням, НЕ Саня беше тази, която излъга, че е бременна пред цяла България, само и само, да се оттърве от задълженията си. :) Така че тази Рут няма никъкво право да съди Желязната музикална лейди на България.