30

Samo minavam

преди 9 години

Безродникът,какво прави в България.Изгонете го,комуниста няма род и Родина.

29

Херсон

преди 9 години

Ей компири, тоя укроп Сатанишката, чрез Вигенин подкрепи санкцийте срещу Русия, а чрез оставката на Орешков( свали доверието от него) предаде властта в ръцете на натовците от Герб за да воюват срещу Русия! Това доказва само една, че Сатанишката служи на Коломойски, а не на България! Затвор за предателя!

28

БЪЛГАРИН

преди 9 години

Държавата загива,народът измира,тоя жмуц си занае само БСП.Ами оттам са ти златните очила и богатства ..ММаммммм

27

Анонимен

преди 9 години

Това нагло човече отдавна трябваше да е в панделата за далаверите и милионите.

26

Васил

преди 9 години

Номер 37, престани да петниш името на Ботьов с глупостите, които бълваш. Използвай собственото си, не бъди толкова безличен

25

Анонимен

преди 9 години

БСП е приемник на една престъпна партия БКП.Престъпниците в БГ се онаследяват баща -син, БКП-БСП.Онаследяването е като в италианската мафия.Разликата е,че в Италия ги гонят до дупка,а в България ги пращаме на наши разноски в Брюксел,въпреки далаверите със заменки,милионите които си сложи в джоба с "излъскването на имиджа на БГ","изгубените" секретнин документи и т.н. На Темида освен превръзката на очите,комунистите и сложиха и тиксо на устата.Нема управия мафия,мафия,мафия,мафия,мафия.

24

роза

преди 9 години

Станишко и тайната среща с масонския жрец?Поклони ли се на златния телец?Много плът,злато,генерали,политици...И всичките от различни партии.Много смърт в тази страна. Много кражби.Мнохо мафия.Абе във всичко лошо сме номер едно.Когато еврото се срине ще заменим лева и ще настане 10пъти по-голяма мъка по тази земя. Тогава българите ще се сетят.Тогава народа ще се дигне,но ще бъде късно,защото Родопите ще са потурчени,а селата п

23

Ботев

преди 9 години

Вие май забравяте за златния пръст на Волен.Идеята на атака е добра но изпълнението куца.

22

Анонимен

преди 9 години

Другари не се ядосвайте , аз се надявам все по често Станишко да идва и да дава акъл на БСП . Все пак от него зависи колко бързо партията ще приключи живота си . Благодарим ти другарю Станишев, че ни отърва от БСП .

21

Анонимен

преди 9 години

А.БЕГЛЕЦЪТ ПАК СЕ ПОЯВИ!

20

Анонимен

преди 9 години

Остап Бендер пак се появи.Колко ни струва тая негова статийка.В месеца излизат по около четири.Заплатата му в Европарламента е около 20 000 Евро.За "трудът" му на статийка ,тоя *** получава по 5000 Евро.Появи ли се в София ще го натирим с павета.

19

Анонимен

преди 9 години

Станишев и кликата му вкараха БСП в най-голямата криза в цялата и повече от сто годишна история! Сега на местните избори това най-ярко ще си проличи! Не се ли изчисти партията от всички протежета на "Кой" в нея, няма надежда за възстановяване.

18

Ботев

преди 9 години

Аха ,ясно.Успех в живота.

17

АНТИ

преди 9 години

Който даде най-много пари, той печели местните избори!

16

роза

преди 9 години

Скоро,скоро ще трябва да се плащат кредити,които България взе.После следва плащания към НАТО,ЕС за членство. Трябва и да плащате скъпия ток на американските централи. Няма нищо безплатно. Днес съотношението на брой смърт в БГ през изминалата 2014 е по-високо спрямо страни в Африка,където има гражданска война и ЕБОЛА.СКОРО ИДВА ВРЕМЕТО,КОГАТО ЩЕ СЕ СЪБУДИТЕ,НО ЩЕ БЪДЕ КЪСНИ.Тогава ще настане глад в България.А,РОДОПИТЕ ЩЕ СЕ НАДИГНАТ И ОТДЕЛЯТ.ПО НОВИНИТЕ НЯМА ДА ЧУЕТЕ ЗА ПОТУРЧВАНЕТО НА РОДОПИ

15

Анонимен

преди 9 години

Ми хайде реформирайте се.Признайте си ,че сте избили хиляди българи по политически причини,а колко семейства сте разтурили с интерниране да не говорим.Концлагери направи Хитлер,а вие да не останете назад, го купирахте 1:1.Аз предлагам да ви дръпнем завесата от политическата сцена-вредни сте.

14

Ботев

преди 9 години

1 Ботев се пише с главна буква,смотан.2 Не ЮРОШ а ЮРУШ (турското име на атака).3 Отивам да се засилвам в некой ъгъл.Доволен ли си ???

13

Спеца

преди 9 години

Този път Станишев е прав !До есента Борисов пак ще се *** !На това се надява и Станишев !Цени на тока - нагоре , бази на НАТО , подкрепа за фашагите в Украйна , рязък спад на туристите от Русия и Украйна , разстящта безработица , импотентно правителство ......чао Борисов!

12

Анонимен

преди 9 години

До коментар номер 19На Атаката й викат "юруш" два типа хора - едните са платени парцали, а другите са заблудени от медийната пропаганда душици. За вторите искрено се надявам да се събудят рано или късно от дълбокия сън, а за първите не ми пука особено

11

роза

преди 9 години

Колко *** човек трябва да си,за да гласуваш за БСП и Станишев? Това е все едно българин да гласува за евреин. Понякога се чудя,кои са по-глупави?Тия дето гласуват за един разведен пожарникар или за богат масоно-евреин. Сравнена с тия двамцата, Ташева-професор по ядрена физика е като агнешко и кренвирш.Много умен е тоя бг.народ.Тук,ако на избори има професионални клоуни,циркаджии или просто порно-фолк певици,знам кой ще спечели на изборите :)Скоро ще се плащат кредити и ще настане глад,а Родоп