21

Шоп

преди 9 години

До АнонименПИТАМ СЕ АКО РУСИЯ И КИТАЙ ЕЙ ТЪЙ ЗА КЕФ ВЗЕМАТ И ТЕ ДА ЗАПОЧНАТ ДА ПЕЧАТА ДОЛАРИ------------- Не знам, но съм сигурен, че САЩ вече печатат рубли и ги пускат в обръщение и кремълските джуджета се чудят какво им се случва :))))

20

Анонимен

преди 9 години

Хитър пич!Сега Путин ще трябва да разреши вноса на белоруска океанска риба, на белоруски шоколад "Милька" и "Линдь", ако се наложи дори и на белоруски пингвини :)

19

Анонимен

преди 9 години

*** обира дори и беларусците АЙДЕ НА МАЙДАН

18

Смях

преди 9 години

Ха ха ха поредния блъф от Лукашенко :)))) Този не спира да търси далаверата.... Сега бучи, по повод на това че Руските власти забраниха вноса на "Беларуски" пармезан, "Беларуски" ябълки отгледани в Полша, и "Беларуска" сол от Украйна :)))))) Голям гявол е винаги гледа интереса на държавата си !

17

Анонимен

преди 9 години

Евразия се разпада червените ревът а долара вече е 70 рубли

16

Анонимен

преди 9 години

след като и този бяга значи *** Евразия е много зле

15

Анонимен

преди 9 години

puk az sum ot selo i ubi4am Putin.ne sum gei ama 6a mu pusna,shtoto ne e gei sus rusnak.ako imam poznat evropeec 6tqh da sum geq na seloto.abe evropata lo6u ua

14

Анонимен

преди 9 години

a,ami te mai USA sprqha da pecchatat pari tovq lqto.ama na rusofilite sa e nau4ena replika naizust.govorqt bez da mislqt kakvoto i kazva predatelq Volen po Alfa TV.

13

606

преди 9 години

Многие говорят, что мы с Владимиром Путиным цапаемся. Нет! Мы спорим и решаем вопросы. Мы друзья....Лукашенко отднесЕгати тъпия пропаганда....

12

Анонимен

преди 9 години

До АнонименСАЩ ПЕЧАТАТ ДОЛАРИ НА КОНВЕИР,ПИТАМ СЕ АКО РУСИЯ И КИТАЙ ЕЙ ТЪЙ ЗА КЕФ ВЗЕМАТ И ТЕ ДА ЗАПОЧНАТ ДА ПЕЧАТА ДОЛАРИ ,КОИТО И БЕЗ ТОВА НЯМАТ ПОКРИТИЕ,САЩ КАКВО ЩЕ ИМ НАПРАВЯТ...Ми да печатат бе, кой ги спира.

11

Анонимен

преди 9 години

До прорускаЗащо си проруска? Не се заяждам, просто питам. Аз съм прозапдно настроен, защото да се работи със западняци е удоволствие. Организирани са, плащат точно, изискват, но за добре свършена работа се отблагодаряват. Да се живее и работи на Запад е за предпочитане, поне според мен.

10

Анонимен

преди 9 години

Евразийския съюз издържа от 1-ви до 29-ти януари...

9

проруска

преди 9 години

Попов нашата страна се клати не и Евразийския съюз!

8

Анонимен

преди 9 години

В Евразииският съюз още не са проумяли, че пари се правят с пари, а пари евразииците нямат.

7

Анонимен

преди 9 години

Инатерса клати феса, вкл за форумните лъФчета. Форумните герои обаче бачкат за 6007800 кинта и света им е крив. Знае се на кривия какво му пречи.

6

Анонимен

преди 9 години

,,Миналия месец той обвини Москва, че вреди на икономическите интереси на Беларус със своите ограничения върху износа на стоки за Русия, които по думите му са в разрез с правилата на Евразийския икономически съюз''------------------------------------------------------!!! Тоест, Русия сама си налага още санкции! След като с ЕС се санкционира взаимно и всики се чудят откъде Русия ще внесе нещо за ядене, те взели, че ограничили вноса и от Евразия. Нещо тук...?

5

(не)случаен минувач

преди 9 години

Ту да го ***... откога Лукашенко е образец за западните *******и... нали той до вчера беше "мекерето" на Путин???

4

Анонимен

преди 9 години

Тоя ще вземе ненадейно да се окаже пич!

3

Сульо

преди 9 години

*** глупости ! опитват се еда вбиват клин,ама няма да стане. Гледах изказването - има го в сайта на Белоруската телевизия и съвсем не казва такива неша. Това е такова извъртане на думите му,че ще тежи во веки веков на съвеста на т.нар. журналисти от Ройтерс,разбира се ако имат такава, а опита ми с тях показва ,че нямат съвест имат само портфейл.

2

Анонимен

преди 9 години

Тоя е малко чепат, но май свестен президент ще се окаже. Обаче западяците го недолюбват, а и рашъните ако го намразят става много кофти за него. Дано държи страната си ориентирана към Европа, малко да се вразуми, да схване, че е 2015 та.