21

Анонимен

преди 9 години

Ще им опростят дълга, и заплатите им ще се вдигнат, и ще сложат край на политиката на икономии и ограничения. А в *** политиците ще се навеждат на Вашингтон и геойовете от Брюксел и матряло ще живее още 25 години в мизерия.

20

турчин до 19

преди 9 години

Поинтересувай се колко християни имаше в Палестина преди Израел и днес. Айде не ми споменавай Израел, че да не се обиждаме.Израел може да бъде стожер на Ционизма ползвайки пипалата си САЩ, Идил и талибаните.

19

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 16Кой си ти, бе ***, дето още ти миришат чорапите, преди няколко години влезе в ЕС, и вече си голям европеец, та да казваш на гърците да излизат от ЕС!?Гърция беше пожертвана за спасяването на банковата система в ЕС. Само за 4 години от кризата Германия спечели от Гърция от лихвите 80 милиарда...

18

Анонимен

преди 9 години

Тия ще се разпаднат като държава и ще ги разпродъдът на търг ама кой ще си купи грък ***

17

Турчин

преди 9 години

Гърците са много религиозни и културни хора. Защитават своето. Имат чест и достойнство. Хитрочки са но това си е ориенталска особеност. Като бях малко дете в БГ заглушаваха турските радиостанции. Дядо ми имаше едно огромно радио и от пускаше и слушахме нашите "турски" песни (мелодията) текста не го разбирахме но музиката си беше турска.

16

Анонимен

преди 9 години

Слава на Русия и Гърция, а фашизоидите САЩ да умират!

15

#$&

преди 9 години

Гърците си защитават народа и правилно правят. Имат много социални придобивки, за които ние можем само да мечтаем. А, нас ще ни разцепят да бачкаме до гроб, с мизерни заплатки.. Дано се спасят от вонящия ЕС.. Не напразно Швейцария и Норвегия не щат и да чуят за евро и ЕС!

14

Анонимен

преди 9 години

Тъкмо започнах производство на чинии да ги продавам на гърците за чупене при сиртаки,а каква стана.Те фалираха и азе.

13

до 12

преди 9 години

Какво общо мога да имам със страна, която е мюсюлманска, в която Ердоган постепенно изкривява до неузнаваемост идеите на Ататюрк, с страна в която жителите се възпитават още в училищата, че Османската империя е била велика и е редно и днешна Турция да стане такава. Със страна, която атакува всячески Израел- който е стожер на християнството в Близкия изток. Турция е близка до нас, но с подобни идеи.....много , много далече от нас.

12

бай Иван

преди 9 години

И гръцките комунисти са като нашите.Те не създават продукт,искат да харчат,но друг да заработи парите.Историята по хронология е национализация,колективизация и накрая "демократична " бандитска приватизация...

11

До Турчин

преди 9 години

И сам не знаеш колко си прав.Аз самият съм православен турчин и винаги като ходя в Гърция на Църква (а ходя често) все ги чувствам като мои братя гърците.Ако Турция беше православна тя щеше да е като Гърция.Ако турците бяха православни щяха да са като гърците.Българите са малко грубички, различват се. Но гърците са финни натури. Те са православните турци.Жалко, че не познавам нито един друг православен турчин.Няма с кого да сме от една кръв и от една вяра.Бог да пази православните.

10

Анонимен

преди 9 години

с парите дадени от ЕС гърците изкупиха банките в България много български производства част от търговията тук и след цялото това заробване да ни е жал за тях.ВЪН мястото ви не е в Европа а има активи които да ви вземе ЕС

9

баба Пенка Растата

преди 9 години

Проблемът е,че Гърция не изплаща още дълга си,а продължава да взима нови заеми.Пред Гърция има два варианта:1) Или ще получава още кредити и ще изпълнява каквото й се каже2)Гърците ще тръгнат с рогата напред и ще стигнат до там където бяха преди 5г.,само че със 200млрд. борчове.

8

Турчин

преди 9 години

За гърците ние турците сме "гърци - мюсюлмани" а за нас те са "турци - християни". Една кръв и различни религии и езици. Но кръвта вода не става. Дори да се избием помежду си: Братя сме! Майната им на швабите.Да живее Гърция!

7

Анонимен

преди 9 години

Гърка може и да иска сиртаки ама няма кой да му даде За това най достойно да взимат паничката и просия ако не щат да работят

6

Анонимен

преди 9 години

да се махат гърчолята при Путин да видят той колко ще им даде

5

#$&

преди 9 години

Май вървим към оня последователност, че към който съюз се присъедини ние, българите - той се разпада.. Немците (втората световна), съветски съюз (СИВ) по-късно, а сега ЕС.. Каръщина к'во да се прави.

4

Анонимен

преди 9 години

Щото живеят в катастрофална бедност безработните гърци си имат прислужници от България а социалната помощ е към 2 бона...Аз имам още по добра идея.Направо им разрешете да си печатат евро и долари и да ги дават вместо тоалетна хартия.400 къса за 1 евро.Само хартия им давайте и това е ..

3

Анонимен

преди 9 години

Понятието Европейски Съюз е използвано за първи път от хора от обкръженито на Хитлер, които обаче за разлика от него са мислили, че Германия трябва да превземе Европа икономически. Да създаде европейски Съюз и да управлява Европа. Хитлер не е мислел така. Тази идея за Европейски Съюз се ражда едва към края на войнат, когато вече е било ясно, че Хитлер губи.Реализирана е перфектно по-късно и днес виждаме точно това.

2

Анонимен

преди 9 години

Плащане като попове и здрава работа никакво сиртаки В германия след войната работят 2 години БЕЗ ЗАПЛАТА тогава може и да им намалят нещо на малаките