66

спада на еврото

преди 9 години

40-50 лева загуба на 100 долара или около 300-400 лева загуба от всяка заплата от 1000 лева в България, От лятото заплатите и в България са се стопили с 30-40 % в долари.

65

Анонимен

преди 9 години

Ей най после и гърците да живнат малко . Ние 55 години си живяхме с 60 лв. пенсии , а те сега с 600 евро и искат още да им ги намаляват .

64

Анонимен

преди 9 години

До99брейТова което описваш става много лесно,но с рапидограф и кадастрон.Бедата е че *** няма пари,пари,пари.Ще трябва да му тролите безплатно.

63

Анонимен

преди 9 години

107 че на работа си е и работи ТИ ЗАПЛАТА ДА ТРОЛИШ земаш ето от къде идват коментарите а гърка че си е мързел си е мързел от време оно

62

роза

преди 9 години

Здравей Аверкий, ко става?Мани, мани. Теофил, май че трябва да се работи здраво.Кой че работи здраво?Как кой? Германците че работят здраво!

61

Бъдещето

преди 9 години

Волен на влас няма да дойде виж БСП могат да наемат когото трябва да ошамари Юрушистите

60

историк

преди 9 години

Четете коментарите на червения *** . Той просто мечтае за времената преди 9.09.1944 г. когато неговите роднини обираха мандрите и крадяха сирене и кашкавал . Само , че сега собствениците на мандрите са пак неговите роднини , наследниците на мандраджиите та не знам как ще се разберат .

59

Анонимен

преди 9 години

Какво плачете за Гърция? Нашия Умник взе за една година 12 милиарда, да не говорим през предния му мвандат колко взе, а накрая оголяxме съвсем. Така, че "лошата". СИРИЗА има доверието на народа. Пожелавам им успеx. Докато при нас светлина в тунела не се вижда.

58

До 103

преди 9 години

1

57

Анонимен

преди 9 години

Айде хаирлия да е! Днес в Гърция, утре и в България такова управление.

56

Евала!

преди 9 години

Голям симпатяга е новият гръцки премиер. Ако е ерген ще го оженя за сестра ми. :) А ние гласуваме все за разни мутри, бивши комсомолски секретари, плевни, сайванти. Вижте гърците какви хубави хора си избират за държавници. И затова работите им вървят. Успех му пожелавам!

55

Ние гладуваме с ...

преди 9 години

... Борисов начело. Борисов ни забатачи тотално през едноличното си "управление" на неконтролируемия хаос в периода август 2009-март 2013 година.

54

Анонимен

преди 9 години

Гърция е Мързел Корупция Маслини и кози Барабонки за тези няма оправия ще станат по бедни от нас както са били преди ВСВ

53

Защо ...

преди 9 години

... Сирица да е радикална партия? Радикално е да принуждаваш Гърция да си изплаща дълга, равен на 175% от БВП. Радикално е с финансова алхимия да причиняваш финансови кризи за хиляди милиарди $, струващи десетки милиони работни места.Браво на Гърците! Браво на Сирица!Нека сега всички видят фасадните евроатлантически, "демократични" "ценности".

52

Мооля

преди 9 години

Живея за харесванията в този сайт! Хора,МОЛЯ ВИ ХАРЕСАЙТЕ!!!!

51

хей

преди 9 години

що не пишете бее? Яко е да се карате :333

50

нз кво да пишкам

преди 9 години

здррр хорааааа

49

****

преди 9 години

Като говорим за гърция,някой можели да каже какво направиха гърците с толкова много *** от заемите,нито са си подобрили икономиката,нито инфраструктурата,опростиха им 100 милиарда,останаха им около 180 мил.още,а ние имаме около 22 мил. и никой нища не ни опрощава,дори напротив,от където българската държава имаше да взема,ни принудиха да ги опрощаваме,за това не се чудете защо сме бедни.

48

пенсионер

преди 9 години

Няма човек , който да не се радва ако му повишат пенсията на 1 000 евро както нашия руснак Сидеров обещаваше , но не стана . Дано стане в Гърция , че да ходим да мием за...ци на гръцките пенсионери . Иначе няма лошо нека и комшиите да видят малко комунизъм , че после да си обменяме опит и спомени .

47

НАЙДЕНОВ

преди 9 години

ДЪЛБОК ПОКЛОН ПРЕД ГЪРЦИТЕ!!!!!!!!!!!!!!!ИЗБРАХА НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ ПРЕД АЛЧНИТЕ ИНТЕРЕСИ НА ЕС!!!!!