53

Анонимен

преди 9 години

Гърците нанесоха плесница на ЕС, а българите се обръщат към психиатри. Затова сме обрекли 10 поколения напред.

52

Анонимен

преди 9 години

Седнакли *** да разтягат локума,че Гърция имала голям дълг и малаките живеели на кредит. абе *** , а защо не кажете нещо за колосалния дълг на краварския обор дето надхвърля 18 трилиона $ дълг ,и питам след като имат такъв дълг САЩ ,защо те пак живеят на кредит,че и ограбват другите народи,поне гърците не са тръгнали да палят воини по сета и да заграбват ресърсите на суверенни държави. просто истината е,че измамата глобализъм и еврео-атлантически (ценности) Умря.

51

Анонимен

преди 9 години

Фалит на гръцките банки в евро, връщане на драхмата и конфискация на парите и имотите на богатите гърци, за да се спаси държавата и да се осъдят политици Самарас Папандреу и др. демократи в затворите. Излизането от НАТО и ЕС е неизбежно, защото Гърция ще бъде осъдена да плати 500 милиарда евро дългове и глоби на ЕС, които ако не излезе, ще плаща като България в бъдеща още по-голяма пазарна мизерия и колония.

50

Анонимен

преди 9 години

Гърция не си унищожи четири поколения в угода на ес, а взеха, каквото можаха, разкрасиха стандарта си на живот и ще продължават. Няма да се разпллатят за по-малко от двеста години! И браво! А 25 години "демокрация" в БГ = на поголовно унищожиение и грабеж, нвачиная с луканов и костов. Потомствени айдуци-лидери ОСИГУРЯВАТ все по-затъващ стандарт на живот на редовия бг Човек и принасят в жертва покопение след поколение българи за кефа на брюксел. Пет века ли е е все така???? Je suis България.

49

Анонимен

преди 9 години

рИ вете ли соросчета , рИвете ли....Свиквайте ,тепърва ще имате много поводи за рИванееее

48

Иво

преди 9 години

И тая е същата кукувица като Болен. Нанесли плесница. На кого? На себе си. И не след дълго гърците ще се каят за това си решение. Много е лесно да се подведеш когато ти обещават лесни пари и светло бъдеще, но ако не си задаваш въпроса как ще стане това значи си наивник. Е ще видим колко време ще продължи опиянението от тази "звучна плесница" и кой ще се смее последен. Гърците вместо да целуват ръката, която ги храни и биели плесници.

47

отново избори

преди 9 години

В Гърция нищо особено няма да се случи - просто скоро отново ще има избори!

46

Анонимен

преди 9 години

А какво ще кажем за информацията,че гърците си теглят парите от банките и 120 гръцки милионери искат да местят бизнеса си в България?Горката СИРИЗА,горкият им шеф.Тръгнал по пътя на ***-шин.То на мързеливите,все другите виновни.

45

Shark

преди 9 години

До 57. Не бъди толкова убеден. Че току виж налъмите цъфнали. То и за Гърция доскоро никой не вярваше че ще спечели СИРИЗА нали. И вместо да се перим, типично по български, и да викаме че това "НИКОГА НЯМА" по-добре да сме внимателни и да следим какво ще става в Гърция. И за следващие избори добре да си направим сметката, а не да гласуваме като овце - БСП и ГЕРБ и да се плюем в стил "който не е с мен е против мен", типично по геберокомунистически. НИКОГА НЕ КАЗВАЙ НИКОГА!!

44

Джим Кери

преди 9 години

Слуги на цар Тиква, поздравления, че останахте хем най-бедните, хем най-покорните европейци! Абсолютни балъци.

43

Анонимен

преди 9 години

Не мога да си обясня, ако Гърция излезе от Евро зоната какво ще се случи с Гърция, както и със самата Евро зона? Ако някой има теория нека обясни.

42

Долар ФЕДов

преди 9 години

*** които ЕС храни неслучайно и нарочно, нанесли плесница - на кой? На ЕС ли?Аааааа... на останалите в общия съюз, чрез парите на които ЕС храни Гърците!Ами тогава ЕС просто противопостявяте едните от СЪЮЗА на ОСТАНАЛИТЕ в СЪЮЗА!Браво на ЕС!! - почтенно, справедливо, честно и доблестно е!Значи ЕС иска да ограби СВОБОДАТА НА всички, чрез налагането на ОБЩИ ограничения и правила, като разделя съюза и противопоставя взаимно едните, които храни с парите на другите!

41

Винаги е така..

преди 9 години

Крайната десница е винаги съюзник на крайната левица.....Хитлер и Сталин.....

40

реалист

преди 9 години

Не сте наясно въобще, за разлика от нас гърците умеят да използват природните си дадености и богатсва...По цял ден риба да ловят, пак ще са добре и пак целия свят ще предпочита техните плажове пред нашето Л*йноморие! Мислете за себе си българи, защото ние сме роби и много-много по смачкани....и скоро няма да се оттървен от това положение

39

Анонимен

преди 9 години

Гърците ще започват да се разделят с островите си.Те и друго нямат.Това е положението.,,Не вярвай на данаеца,когато ти носи дарове''.

38

прогноза

преди 9 години

Гърция избра - излиза от ЕС и отхвърля еврото! Следва - икономическа окупация от Турция и приемане на турската лира!

37

Анонимен

преди 9 години

Крайно дясна се радва на крайно леви. Браво бе - ще си кажеш що за скумрия си.

36

хах

преди 9 години

Няма такива прости ***,като тия на Болен от Батака...Възхваляват Льо Пен ,а точно тая Льо Пен им би шута и каза, направо,че не са никакви националисти,а въздухари...

35

Анонимен

преди 9 години

Гърците си удариха голям шамар на самите себе си.Германците и ЕС не искат вече да ги издържат и правилно. Да запозват да работят, вместо да играят сиртаки и да чупат чинии.

34

Shark

преди 9 години

Европа да взема да се замисли за причините, които доведоха до този вот в Гърция, защото нищо не е случайно. Също и във Франция вероятността на спечели Марион ль Пен е огромна предвид последните събития. И в други страни от ЕС се надигат радикални движения и печелят привърженици. И тук ще стане така, АТАКА не е за подценяване, особено при провокативното поведение на ДПС. Ако искат да запазят ЕС евродепутатите да вземат да помислят малко, а не да ходят там само на разходка и да прибират едни пари