55

arhar

преди 9 години

Стоян Мавродиев е продукт на Б.Б. и Доган . Сещайте се за останалото , сиреч кой с кого отново е в задкулисна коалиция, досущ като през 2009 - 2012 г., когато се раздаваха едни порции в държавата !

54

Анонимен

преди 9 години

ясно и тоя като Орбан е агент на кремълските разбойници, как ще подържаш отношения със страна която окупира чужди територии бе товарищ Пожарникар ?

53

Анонимен

преди 9 години

Тиквуне *** си като *** и 8млд дълг няма да ти стигнат ***-Наколко години 30-40$ за барел колко акциз ще вземеш? 50%Няколко години с вече включена печатница за ? със скорост 60млд на месец.Напрактика вързан за ? лев (с хубав внос на инфлация) и изнесено злато в УСАЗАСТРЕЛЯЙ СЕ ако имаш съвест!

52

Тео

преди 9 години

Ах, как хубаво звучи, направо с мед да ги намажеш тези хора! С тази слаботелесна политика до никъде няма да я докараме. Днес Путин отказа на Меркел свободна търговска зона, немците загубиха пазар, бесни са, и ще се наложи да си пласират някъде свръхпроизводството. Къде?!? Хайде сетете се Вие! Ако не договорим по-ниски цени в немските вериги сме за убиване, поне отмалко да има ефект за българина. Но залагането на консервативна финансова политика ме обезкуражава - справка Дянков. Честито!

51

456

преди 9 години

До Do Paco-LocoАми ти ми похвали краварите,ако има с какво!! щото и кравите им пардон жените им не струват ако не са от смесен произход !не им гледай холивудските звезди ,те са 0001% от ГМО нацията им!

50

8

преди 9 години

Не може хем-хем.Или-или!

49

Do Paco-Loco

преди 9 години

Не ми хвали руснаците!!!Виж рускините ги бива ама само за ала бала;)

48

До 74 gabi

преди 9 години

Американците да не са луди като европейците да премахнат визите за българите.Ако премахнат визите всички измамници и крадливи балкански диваци ще се изселят в САЩ.

47

Кудуракис

преди 9 години

България е една цаца в морето!Каквото наредят господарите Вие просто ще изпълнявате!Сега разбирам защо Бг е била над 1000 години под робство.

46

Анонимен

преди 9 години

С руснаците ще поддържаме паметника на съвеЦката армия, което се отнася към графа "културни отношения".

45

Бивш член на БСП

преди 9 години

Ще запомним Лукановото време на БКП-БСП-ДС с изобилието по магазините и богатия народ . А др. Виденов ще го запомним с пенсии от 5 долара и обещание за светло бъдеще . Въобще управлението на БКП-БСП-ДС е само за светло бъдеще , но настояще няма .

44

не

преди 9 години

Путин ПРОМИВА мозъците на руснаците.Напомня ми 1930 в Европа.Така се роди Хитлер.МНОГО внимателно с даването на гражданство на руснаци.Ще иска да ги "защищава "и тук.Искаме да бъдем в ЕС, а не при ФАНАТИЦИ.(вж. изказването на руския представител в Давос.)

43

АНТИ

преди 9 години

Ще запомним Борисовото време със задълбочаване на МИЗЕРИЯТА!

42

Paco-Loco

преди 9 години

Колега аз познавам много Руснаци които живеят постоянно в Русия и Такива които живеят постоянно в България,те мразят и наричат предатели така наречената ни политическа класа,,Руснаците знаят че ние обикновенните Българи които от сутрин до вечер работиме сме с тях и ги обичаме,има една малка група от около 10-15 процента от обикновенните хора които незнайно защо мразят Русия но те такива незнаят и кой обичат всичкото друго е с майка Русия.

41

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

САМО ДА НЕ СЕ НАСАДИМ НА ПАЧИ ЯЙЦА. ОПИТВАМЕ СЕ ДА СЕДИМ НА ДВА СТОЛА АМА ДА НЕ ПАДНЕМ И ОТ ДВАТА.

40

Анонимен

преди 9 години

Визите за Америка няма да паднат никога и то не по вина на САЩ ами нашите робовладелци по сегашно бизнесмени няма да изтърват робите дето им работят за 200 ойро да им избягат...

39

Печен

преди 9 години

До пича ) Еми баба ти или прабаба ти е не е знаела преди 45 годин какво е бял чаршаф и какво е лекар и това не е всичко .

38

Павлик Морозов

преди 9 години

Ех другари какво е това правителство , помните ли нашите Станишев , Орешарски , Сидеров и Местан какво задружно семейство бяхме . То беше крадене то беше чудо . Ех години , години когато беше на власт БСП-ДПС-Атака-ДС-КГБ как си живеехме .

37

Анонимен

преди 9 години

хей,мишоци нещастни ,вие ли не забелязахте епитета с който Пич нарече Викинга...в частност епитета "***" ?!...КВО ЧАКАТЕ ,ЧЕ НЕ СТЕ ГО ИЗТРИЛИ ОЩЕ ?!...не харесвам двойните стандарти!

36

Анонимен

преди 9 години

Маймуриканците съгласни ли са да се задълбочаваме?