47

Анонимен

преди 9 години

С дисциплина и трудолюбие завършваме 3014 г. Най-после пенсиите стигнаха 500? а заплатата 1000? . Да ни са честити парите и с здраве да ги харчиме с една спънка на земното кълбо са останали само България и Мангалия.Тоя факт а и близките потребности определя факта че е възможно замразяване или намаление през 3015г.Една лоша новина междугалактичния Скайп подкъпва до 5000? на минута, трудни времена за тези чиито внуци са гастербайтери в МГЕЩ (Междугалактичните *** щати).

46

Простия

преди 9 години

....електорат , разбира се вярва на простотиите за светло бъдеще на БКП-БСП . Добрата новина Народа толкова много иска Станишев , Орешарски, Миков , Дъбовци и другите *** , че не гласува за тях . Само простия електорат и *** гласуваха за тях .

45

Анонимен

преди 9 години

Станишев , но не Мая Манолова е такава празна и мазна в устата да и се изпразна .

44

Простият ...

преди 9 години

... електорат, разбира се, вярва на простотиите на Борисов. Добрата новина - Народът не иска Борисов. 4/5 или 84% от българските избиратели не гласуваха за Борисов. Само простият електорат, който е на 1/5 или има-няма 16% от българските избиратели, гласува за Борисов.

43

По силата на ....

преди 9 години

Толкова образован и умен червен *** не сме видяли . Той разбира от всичко и е хвърлял боб на всички . Просто както неговата *** партия БКП-БСП е много образован . Завършил е Правешкото училище за овчари .

42

По силата на ...

преди 9 години

... коя логика най-необразованият в тази държава, Борисов, е в състояние с неграмотника Цветанов да направи нещо смислено. Та те нямат образование.

41

Защо

преди 9 години

Миков ходи и тероризира хората по кръчмите .

40

Честито ви БУНАЦИ

преди 9 години

*** но хитър пужарникар да ви казва как да ближите ***. честито ви бунаци.

39

МНЕНИЕ

преди 9 години

***!

38

Анонимен

преди 9 години

Един червен *** сайтовете тормози , време е катафалката да го повози . Който нож вади от нож умира-Българска поговорка .

37

Защо ...

преди 9 години

... Борисов ходи и тероризира хората по футболните игрища?

36

Анонимен

преди 9 години

***!

35

AMERIKANOMRAZETS

преди 9 години

borisov i kostov she pomni istoriata s predatestvo i prodajnost na BULGARIA

34

Василев

преди 9 години

Червено *** агент родъри и т.н от КГБ . Наистина трябва акъл и морал да водиш народа си. Тези качества ги имаше Г.Димитров , Тодор Живков , Първанов , Станишев и най вече Ахмед Доган . Те пращяха от акъл и морал и въобще Руската корпорация не ги е водила за носа , а за *** . Агент Павлик Морозов . КГБ.

33

ЖЖ

преди 9 години

Да взема да се кандидатирам ли?! то на Вас много, много не ви и трябваЩе ви говоря за демокрация и евро пари.Ще има бира с кебапи пари пред НДК (ръй-се без пари)Ще говоря за евроромски интеграцийКво друго да ви обещая (ясно, че няма го изпълня) но балъка обича да го лъжат По 1 бмв за всеки, телефон модерен и по-евтин ток.Няя бачкате хич, ще има по-високи помощи и по 100 лв. за всеки който излизе да реве по площадите като магаре.Мисля, че това е достатачно Нещо съм пропуснал?

32

Бивш член на БСП

преди 9 години

За червения *** всички са *** мутри , но най тъпата мутра Станишев може да погребе цяла държава и той ще бъде прав . Когато народа гласува за БСП е мъдър и умен , но след като не гласува за тях е *** . Само това е достатъчно да разберете каква идиотска партия е БКП-БСП .

31

Анонимен

преди 9 години

ПЪШКАНДАР

30

Анонимен

преди 9 години

Смело Бойко напред!

29

Анонимен

преди 9 години

ТРАГИЧЕН ЕКЗЕМПЛЯР СРАМ ЗА НАЙ НОВАТА НИ ИСТОРИЯ

28

историк-анализатор

преди 9 години

За протокола . Бай Тошо-Правешкия овчар бил в Индия и там му показвали фокуси . Гълтали саби , огън и всякакви фокуси . Нашия *** казал , това нищо не е , елате в България да видите фокусници . Аз им давам по 100 лв. заплата на месец , а те живеят с 300 лв. Това е морала на *** от БКП-БСП .