82

Анонимен

преди 9 години

всеки който не е съгласен с товарищ *** е антидържавен и подривен. Също както беше по Тошово време:)Иначе в Америка си правят смях и критикуват правителството ама там никой не ги заклеймява

81

Анонимен

преди 9 години

До 104. Разбира се че ако беше против САЩ щеше да е номер 1. Ама не е.Затова е 9 глуха.В Америка как е.

80

Здравейте ЧУГУНИ

преди 9 години

до110Не чиляк ,а джилезу!Димек- iron manГлъвътъ рафиниран ***,туй то настоящий камунистин!

79

Здравейте ЧУГУНИ

преди 9 години

Блокираш червена ***,а?Не харесваш ли спомените от времето га плюскахте кифтетата?Смерть одного человека это трагедия, смерть тысяч это статистика. Есть человек есть проблема, нет человека нет проблемы.

78

Анонимен

преди 9 години

Вие сте *** народ. Спирам да чета коментарите ви. Този народ заслужава всичко,което му се случва

77

до 104

преди 9 години

Моля без фалшиви сълзи за някаква потъваща телевизия, за която не си подозирал, че съществува. Единствената причина да й обръщаш внимание е, че е против Путин, иначе 5 пари нямаше да давш за нея.

76

Анонимен

преди 9 години

До АнонименНякаква антидържавна телевизийка е натикана в трета глуха, кое му е странното? Може ли една държава да функционира нормално, ако допуска подривни елементи?------------Ама ако тая "антидържавна" телевизийка беше срещу Америка щеше да е най-яката телевизийка. Много ви издишат опорните точки, за пореден път.

75

Анонимен

преди 9 години

До Здравейте ЧУГУНИАко беше дело на руските власти, нямаше да я застрелят. Щеше да катастрофира, или да падне пияна от някоя тераса.

74

непукист

преди 9 години

Не знам там колко са независими ,но като гледам нашите медии каква върла независимост показват се чудя за какво по-точно става дума.

73

vesko02

преди 9 години

Сега от апартамент,скоро от землянка в гората ,все пак свободата е труднопостижима в страна като Русия.

72

Анонимен

преди 9 години

американците ,чрез фирми са им платили много ,това с апартамента е рекламен трик за простия народ

71

Анонимен

преди 9 години

Някаква антидържавна телевизийка е натикана в трета глуха, кое му е странното? Може ли една държава да функционира нормално, ако допуска подривни елементи?

70

Анонимен

преди 9 години

До до 91Брей, брей голям риск ,страшна работа. В западните фирми как дават на риск и чакат месци да им се плати не знам. Дори и в магагазина е без предплащане, предварително не плащаш нищо, плащаш когат го купиш :)

69

до 92

преди 9 години

Проблемът с намаляването на потребителите не е само на "Дожд".С приемането на новият закон, който забранява да има реклами в платените телевизии, всички те (а те в Русия са много, все пак държавата е огромна) понасят финансови загуби.

68

до 91

преди 9 години

Отиди в магазина и си купи нещо без пари.Защото те тези въглища ще ги доставят без да им се заплаща нищо, ей така на риск. И после кога ще им ги платят не се знае. При все че Украйна дължи на Русия милиарди долари, то Русия пак дава.САЩ ще им изпрати на Украйна една болна царевица и толкоз.

67

Анонимен

преди 9 години

В БМВ, Мерцедес, Порше - във целяи свят къдети и да отидеш влизаш в магазина, взимаш поршето или БМВ-то, караш и после плащаш. Само кремълските лилипути искат да им се предплаща.

66

Анонимен

преди 9 години

"При все това каналът успял да привлече 8 милиона зрители благодарение на кампания за индивидуален абонамент."Е нали реват, че преди са имали 15 милиона зрители, защо половината от тях не искат абонамент в момента? Защото им е писнало от антидържавни телевизийки с подривна дейност.

65

Анонимен

преди 9 години

До АнонименВлязох сега в сайта на "Дожд" и една от водещите новини е, че Русия започва да доставя на Украйна въглища без да изиква предплата. Дават им ги без украинците да си плащат, щре платят когато могат.Ами ето и опозиционната медия пише какво става реално.---------Смок, ти мърдал ли си от село навън, в целия свят търговията става без предплащане :)Само кремълските лилипути искат да им се предплаща.

64

Анонимен

преди 9 години

Руснаците не ги мислете. Те си обичат Русия. А тук комунистите плюят всичко българско.

63

Анонимен

преди 9 години

Кутевите *** веднага се разтролиха.Ама там в любимата ви Раша КПСС беше забранена със закон.Да.И БКП трябва да го забранят все някога.