114

Анонимен

преди 9 години

В отговор на руските служби Беларус започва 'война' :)Таможенные органы Белоруссии перекрыли транзит в Россию электроники из Калининградской области. Об этом заявили ТАСС директор по маркетингу российского холдинга GS Group Андрей Безруков и гендиректор завода электроники "Телебалт" Виктор Борисенко

113

До Р.Р

преди 9 години

Знаеш ли, даже западни коментатори, които имат малко акъл в главата си, не си позволяват да дават такива прогнози за Русия и нейната икономика. А ти, понеже имаш мислене на четвъртокласник, си се радвай на "прогнозите си", залъгвай си се, никого не го боли, не си интересен. Нямало да има стоки в Русия!!!Боже, каква тъпотия! То вече цял свят се радва, че западните *** се разкараха от Русия, та да почнат да продават и другите. А ако си мислиш, че руснаците сами си нямат производство?

112

преди 9 години

До Р.Р.Рано е още да предсказваш, кой какво ще яде! Търпението му е майката. Като или когато се предаде Путин,тогава ще гърмите шампанското.

111

Р.Р.

преди 9 години

Путин е дал разрешение на ушанките да пият газ и гризкат винкел, така че криза при тях няма да има. Дори очаква след месец в менюто от деликатеси да се включат и коксовите, каменни и лиглитните въглища. Нашите Русофили са изпаднаха в еуфория от гения на лилиПутин.

110

Р.Р.

преди 9 години

За 8-месеца Русия удари дъното. А вие соц.дегенератчетата с чугунените глави сте били и големи икономисти продължавайки да величаете падението на Русия, която е изолирана икономически и политически от целия демократичен свят. Дори твърдите че лилиПутиновия режим е победители в създалата се ситуация. Само до месец - два, няма да има почети никакви стоки по магазините включително и финанси , това ли е победата на Велика Русия за вас?

109

емо

преди 9 години

2021 година светът ще бъде друг ;без западните престъпници,тогава ще си отдъхнем.така предрече ванга.амин да бъде.ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ

108

преди 9 години

Разликата,скъп $-евтена рубла дава на Русия доходност от около 10-13 долара за барел петрол.Сега е наред да мисли Обама,как ще спасява шистовата индустрия...........хихихих........Ще стане голям майтап,след нова година ще започнат да купуват рубли за да върнат играта в центъра...........

107

Анонимен

преди 9 години

До жалко но факт--точно затова и Е.С.ще умре.Защото безработните стават все повече,мюслитата отиват да живеят без да работят,и най-накрая системата няма да издържи.Същото като при нашите рОООми.Затова и евроскиптиците вече са много-толерантността уби белият човек.

106

Анонимен

преди 9 години

Най-интересно ще стане след 2019 година, когато изтича договора за транзит на газ от Русия до еуропата. Какво ще правят тогава западните клошари, не ми е ясно. Всъщност, чакай да видим дали ще оцелеят? Че както са тръгнали....Дано да сме живи да видим този цирк, разпада на новата римска империя ес!Триполовите този път сами си докараха белите на главата.

105

американос

преди 9 години

Скъпи американски сънародници и вие драги европейци, преговаряйте с Путин, докато е време, че след него идва Стрелков. А Игор Иванович първо бие, после преговаря !

104

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен124 Пада ! Пада мръсната Рубла !Да не би, ушите ти ,да са отзад под кръста , заврене някъде там ,та не чуваш. С едноа дума -цунаха баба Меца по дупето.

103

Анонимен

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯ--Абе и ния сме били гурбетчии,така че не ни растягай локуми тук.Просто си признай,че си потънал-на всеки може да се случи.Ама да ни прваиш на ***,не става...Айде бегай,че от такива гурбетчии-сюнетажии е пропищяла цяла Европа вече....

102

Блокиран в Дневник

преди 9 години

Както едно време комунистите в България правеха пълна информационна завеса какво се говори на запад, така в момента Европа е спуснала пълна информационна завеса какво казва Путин.Когато Путин даде годишната си пресконференция, най-важната новина по германската телевизия беше среща на някакви бюрократи в Брюксел и глобата на германския футболист Марко Ройс.Имало било свобода на информацията на запда - ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА.

101

бг

преди 9 години

Или да плашиш Хилари с еврейски свещник.

100

До 124

преди 9 години

А ти пък в коя година живееш???? Май по време на Ренесанса. Тогава запада е тръгнал да се развива. А за ЧИЯ СМЕТКА, задавал ли си си въпроса? За сметка на колониите си, робите и завладяването на чужди територии и ресурси.Тоест, с грабеж. Так че, я помисли малко, като няма откъде повече да крадът, защото Русия им се опря (само тя е останала напълно неограбена) какво ще правят?Много си елементарен, брато, ама много, чак неприлично! Къде в наше време има толкова повърхностни мозъци?Ужасно сте ***!

99

преди 9 години

До КККПутин, не е спрял никой,всеки може да инвестира в Русия. Там ресурсите са много и са на близко.Отварят работни места и западните капиталисти доволни и Русия също,но те искат ресурсите на запад е тогава цената е друга. Русия също има своите социални разходи.

98

преди 9 години

До КККТъпунгеро,всеки предлага каквото има,а който иска да купи да си мисли от къде ще вземе парите.Въпросът не е в това. Въпросът,е че европа иска газ без пари. Била закъсвала Германската химическа промишленост заради евтината газ в САЩ. Да си направят предприятията там или в Русия, но да искат Русия да плати разликата в цената,е няма да стане.Както американците спряха да правят автомобили,така и германия да зарвори БАСФ или да започват с фракинга.

97

Анонимен

преди 9 години

Да плашиш руснаците със страдание е все едно да плашиш Хилъри Клинтън с хамбургер. То затова трябва да се четат книжки, ама на чичо Сам не му остава време. Тая икономическа криза, дето сега я спретват на Русия, най-много да върне на власт комунистите и да възстанови СССР. Аз, ако исках да срутя Русия, бих действал иначе - на всеки руснак ще подаря нов модел "Ферари" и ще му дам 5000 евро заплата. Останалото е въпрос на време

96

Анонимен

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯ"ГЕРМАНЦИТЕ СЪЩО НЕ ХОДЯТ ДА ПРОСЯТ РАБОТА !"Питай , ако си здравно осигурен, а не някой нелегален гастарбайтер, твоя лекар защо германците търсят лекари от Изток .Отговорът е - защото германските, а и английските лекари отиват да работят в САЩ.

95

ДО Гурбетчията

преди 9 години

Световната статистика това показва---а вие като не вярвате-ваш проблем.В нета има достаа инфо--ОФИЦЯЛНО--И гурбетчия--един въпрос...като е такъв рахат при теб--защо си безработен??? Ако така продължава нататък Меркел,скоро няма да си намериш работа....