150

коко

преди 9 години

до 186Браво бе, приятел, всичко ти е "верно" в разсъжденията - само азбуката и граматиката ти ги няма никакви . Ти за Русия не се безпокой - истински силният няма нужда да се доказва.

149

Шоп

преди 9 години

Д-р Борисов все по-успешно *** Владимир Владимирович и кликата му, които си позволиха да плюят по България. Благодаря ти, Бойко! Един ден плешивият карлик ще лежи в прахта, а България великодушно ще прати няколко тира брашно за гладуващите в Подмодковието.

148

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 187Заади такив априказки като твойте сме на това дередже....ако си бяхме стегнали гъзовете преди 20 години сега и АЕЦ белене и Южен поток щяха да са изплатен и да работят на печалба !...ама такива "опортюнисти като теб" ни доведоха до тук ....все някой друг им виновен ...все нещо не е така както трябва ...и така цял живот се лутат и нищо не постигат !

147

rustam

преди 9 години

ДОЛНИ И ПРОДАЖНИ ПОЛИТИЦИ ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ ПАК СИ ИЗМИХА РЪЦЕТЕ С БЪЛГАРИЯ ЕВРОСЪЮЗА А ВИЕ ИМ БЛИЖЕТЕ ГЪЗОВЕТЕ ВЪН БЪЛГАРИЯ ОТ ЕС КАКВО ЧАКАТЕ ВТОРА УКРАЙНА ЛИ? ВРЕМЕ Е ОВЦЕТЕ ДА СЕ СЪБУДЯТ , НО ЕДВА ЛИ?

146

майорски

преди 9 години

Винаги сум казвал ...този Руски самбист е най опасен когато отстъпва ...не знаеш в кой ъгъл ще те хвърли ....сега на колене ще му падаме и ще го молим да строй Южен поток ...само и само да не плащаме .... *** *** държава сме с *** политици .....Преди три месеца лижехме на Европа ...сега Ше праим св...ки на Руснаците ....догодина на Американците ..подогодина на турците ......срам срам !

145

Анонимен

преди 9 години

Ето как са изчезвали Българските милиярди от енергетиката към Русия.Подписват договори за ВЕЦ Белене Козлудуи които Русия да *** милиярдите,а Българина да блъска 70 години без пари.И за това БГ неможе да дръпне,след като няма пари няма как да стане.И Доган и троината ни до закопаха.Боико дае жив и по здрав.Молете се хора иначе всичко е загубено.Амин.

144

Анонимен

преди 9 години

Не заемам страна,но за6то и Руснаците не наложат санкции на Америка и ЕС.Нали са по велики от Америка Руснаците.За6то се тупът по гърдите Руснаците,товае причината на Путин дасе репчи на ляво и на дясно дасе пи6е голяма работа,зада може по този начин да печели избори.Ни6то не разбира от политика Путин,всичко излезна на яве.Сега Обама 6те държи Путин за гу6ката със санкциите докато не клекне нацяло.Няма друг начин.Много ло6о го хвана.

143

Анонимен

преди 9 години

В момента от руснаците по зле няма.Нямат 6анс дасе оправат никак.Путин само ги впряга ми как 6те каже че всичко е загубено подавам оставка.

142

Анонимен

преди 9 години

Всички разбраха ,че съдията е свирил краят на мача и отборите са напуснали терена.Само,другарят Борисов ,от Партия,,Четвърти километър,, ,, е като кон със капаци .Явно имаме нужда от нов 9 септември. 10 ноември се оказа,менте .

141

666

преди 9 години

боко хъбчето и *** чехльото започнаха да се напъват да правят разпределител на брега на черно море , но вместо газ от братята ще раздават на евреогейовете от безкрайната българска простотия. като гледах как четеца на ,,винету,, се разкарва из Брюксел с учебника по география наведен под 45градуса и да разказва как вчера са научили с *** че само морето ни дели от Русия , ама никой не му обръща внимание - с една дума бой е..н не се връщат-болката им ще мине ,но резил за цяла вечност-а честито

140

Шоп

преди 9 години

Путин може да построи Южен поток по всяко време, но да бъде добър да го плати от джоба си и да остави половината капацитет за други ползватели. Ако има чак такава нужда от нова тръба.

139

Анонимен

преди 9 години

По руските форуми пишат:Българите да свият тези разрешителни на тръбичка и да си я вкарат на едното място...

138

Анонимен

преди 9 години

Все по малоумно се изхожда по въпроса ... но изглежда и ЕК е съставена от такива. Зашо не се споменава отказа, чрез писмото на този Щонов ...

137

ДИСАГИТЕ

преди 9 години

Какво чакате разумни хора???Хаиде да направим такъв Г Р О Х О Т на жълтите павета и да изметем тези Г Р О З Н И Н Е КА Д Ъ Р Н И Ц И от влаастта ,дето се упражняват на гърба на обикноените хора!!!

136

колибри

преди 9 години

ntv.ru/novosti/1276078/Вече и за смях не ставаме.

135

кубанская столица

преди 9 години

Скъпи български товарищи-братя-господари! Борисов: България ще издаде разрешение и ще продължи... Всичко е бъдаще време. Или България се надява, че Россия тя терпеливо очаква? Какво не е дало на България да издава такво разрешение по-рано? Вие сте закъснявали. Поезд ушел

134

ДИСАГИТЕ

преди 9 години

Нужни документи-Аааа за НУЖНИКА на ТИКВУНА!!!!

133

Я Русский

преди 9 години

Путин вече сказа, че има споразумение за маршрута Гърция - Македония - Сърбия. Днес Лавров се срещна с министъра на външните работи на Сърбия Ивицей Дачичем. " Русия учтет интересите на Сърбия при строителството на газопроводи в Европа." - каза Сергей Лавров. За България и Борисова вече не се говори отдавна. Скольео да стоя на затворени врати?

132

Васо

преди 9 години

Плачем в скута на Меркел и на рамото на Камерън. И какво от това. Смешен плач. Путин казал, че "Южен поток" ще се нарича "Турски поток" и, че от Европа зависи дали ще има газов хъб на границата между Турция и Гърция. Ние сме отритнати. Гърция ще ни препродава, на нас и на останалите европейци. Може би така ще си върне част от дълговете. По-добре да се спре това унизително театро и да запазим малко достойнство. Като сме избрали нов път да си вървим по него без да хленчим. И каквото времето покаже

131

Анонимен

преди 9 години

КЪСНО Е ЧАДО. РУСНАЦИТЕ В ПРАВ ТЕКСТ ВИ КАЗАХА ЧЕ ЩОМ НЕ ВИ ВАДЯТ ЧЛЕНА НА ТКЗС-то ТРИПОЛОВИТЕ ОТ ЗАДНИЯТ ВИ ДВОР ЮЖЕН ПАТОК ЗАМИНАВА ЗА ТУРЦИЯ.