159

до тряс

преди 9 години

Мног си ограничен,бе момко...Язък за хляба който ядеш....Ако не прмениш мисленето си,ще свършиш в някой храст с спринцовка в ръцете...

158

Анонимен

преди 9 години

А, това че - Русия си присвои 300 кила злато от украинска банка в Крим, 700 млн. гривни и ипотечни договори за над 1 млрд. гривни. тва нищо не е.

157

Анонимен

преди 9 години

Трябва ли руснаците да подарят Сибир на американските корпорации? Ако го направят ще станат най-големите демократи в света.

156

минувач

преди 9 години

Новият маршрут на "Южен поток" (схема, къде остава Крим ?)energywatch.blog.bg/***/2014/12/18/noviiat-marshrut-na-quot-iujen-potok-quot-shema.1323781

155

А ПЛЯС за тряс

преди 9 години

До трясОтново доказваш думите на 239ти--май ти си ***,и на теб ти трябва ***.....................

154

Богомил Охридски

преди 9 години

Какво да кажем, освен едно: Путин е ВЕЛИК държавник! Стратег и дипломат от световна класа! Да, той представлява Великата сила - РУСИЯ, но от политик до политик има разлика; в смисъл, че и Елцин я управляваше, обаче не така качествено, сигурно и мъдро, както Путин, който не допуска събитията да го ръководят, а ТОЙ направлява тях, което го прави, и доказва, като далновиден, и вещ ДЪРЖАВНИК т.е. чрез личните си КАЧЕСТВА допринесе основно за ВЪЗХОДА на Русия, в политическо и икономическо отношение!

153

ДО дум,дум

преди 9 години

Исключително *** и олигофренски са коментарите ти,пропити с животинска злоба,показваща ниското ниво на развитието ти.Елементарно ниво на култура,което е сравнимо с повечето *** коментари тук.Жалко за вашето бъдеще...жалко и за бъдещето на Родината ни...

152

Спас

преди 9 години

В този жалък сайт има ли правила? Едни могат да пишат "****раст", "лай*но", но на мен ми е забранено да напиша ПУТИН Е КОЛОС! РУСИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА! РУСКИЯ НАРОД Е НАЙ -БЛИЗЪК ДО НАС БЪЛГАРИТЕ!!!!!

151

Спас

преди 9 години

В този сайт, разрешавате ли да коментирам или трябва да пиша като някои проста*ци "Путине е "****де*аст", "лай*но", за да ме допуснете до коментар? Жалки сте!!!!

150

Анонимен

преди 9 години

До дум,думбах те в ТАПАКА

149

Европа

преди 9 години

До дррррррсобсидите от къде идват ????? 24% е ДДС то тук при намелени цени печалбата е нулева продукта се реализира колкото да си възвърне инвестицията а заплатите им хич не са малки , тук не се точи ДДС като в милата ви БГ цените продължат ли да падат дефицита ще се усети а по икономиите са най добри веднага ще орежат субсидиите

148

Европа

преди 9 години

До Шопабе шопе от кога Финландия е в Прусия ????

147

Анонимен

преди 9 години

До СМЯХ Пак си забравил, че гепихте един украински полуостров и забихте нож в гърба на брата си, нали? Айде сети се, че крушката си има опашка.

146

дрррррр

преди 9 години

До Европаприяте хубав пример давашама забравяш ,е лоша Евроа субсидира животновъдството и селсото стопанство. А русия какво ще субсидира и с какво??колкото и да е ви се иска тя истината е такава. Народа е казал да бе мирно седяло не бе чудо видяло. И е срамно лидерана най голямата и богата на ресурси държава. Да дава кураж на сънародниците си че центалната банка има резерви 419милиарда и няма да ги харчи за глупости.И е срамнозащото само Бил Гейтц само в активи и авоари им 70 милиарда

145

СМЯХ

преди 9 години

До до 216 СМЯХ 219 Ти *** ли си каква пропаганда бе незнам кои втълпява на хората ще Русия щяла да фалира, как да фалира че не ми е ясно бе. Цяла година санкции санкции накрая и картел против тях . Не Путин народа слушай а те не виждат нищо не редно в действията на президента си все още вътрешния му рейтинг е 85%. Това че има и недоволни е ясно но са малка част . А тебе какво те вълнува и ти се бърка Путин та го плюеш. Какво те вълнува че е обречена Русия ??? Глей си *** България

144

до Тупиков

преди 9 години

Също така са подготвени 100 ешалона с руски ватенки за студовете в Сахара. Бедуините се избиват да ги купуват. Много се кефят да яхат камилите с новите си ватенки "Мейд ин Раша"

143

Шоп

преди 9 години

До Европа Грижи се за цените на кашкавала в Просия, ние някак си ще се оправим с 3 пъти ПО-ЕВТИН кашкавал.

142

Европа

преди 9 години

До до 211 ЕвропаПак ще си говори ме за процентите дали са реалистични обаче но 3% за Европа е доста голяма сума докато 60% за Русия са си сигурни, Един пример 6 месеца назад 1кг кашкавал в Финландия беше 15евро а в момента магазините са фрашкани и е за по 5евро килограма , 10% от свинското го извозвахме за Русия сега тия 10% са в излишък а това хич не е малко . А до колкото разбрах и пройзводсвото на автомобили се намалява в Европа а това е голяма индустрия , не са добре нещата.

141

до 216 СМЯХ

преди 9 години

СМЯХ, проумей най-после че Русия е обречена. Остават и още 6 месеца, а след това ще последва разпад. На такива умници като теб се дават само 6 месеца да прогонят хунтата на Путин от власт и сега вие *** трябва да избирате между Путин и Русия. Ако изберете Русия ще изгубите Путин, ако изберете Путин ще изгубите Русия. Ако си руски патриот действай не се занимавай с *** путинска пропаганда.

140

Шоп

преди 9 години

До СМЯХ Новия поток Сила Сибир (?) тръгва утре сабаале, да... Към обед вече ше са излезнали на печалба.