146

баи Ганю

преди 9 години

Интересни мнения.Някои дали ще ме разбере."младо е,малко живяло,малко видяло,малко рабоило,малко учило,малко му е облъскана тиквата от живота,малко опит има и тн и тнЕееее такима бърборковци във форума колкото щеш които заслепени от нещо си там неида се опитват да дават акъл на водещи фигури в световната история.Демек яицето дава акъл на кокошката.

145

Анонимен

преди 9 години

Да ама Мечо не яде ягодки а изяде един цял чужд полуостров и захапа половин Украйна и за това ще ме счупят зъбките!

144

Анонимен

преди 9 години

Те някакви елементарни икономически санкции от първа трудност разклатиха руснаците, пък си представям какво ще стане ако запада реши да действа малко по-твърдо. Просто путин е един непослушник, на който западняците ще издърпат ушиците и ще го пратят наказан в ъгъла.

143

до 180

преди 9 години

Аз помислих и то преди 2 месеца и стигнах до извода, че специално със световната икономика нищо няма да стане, понеже Русия не е нито САЩ, нито държава от ЕС, нито Япония нито Китай. Русия просто не е интегрирана на световните финансови пазари. За това и се перчи като дивак с копие в ръкаи сега яде шамари. И с руската икономика знам какво ще стане. Ще се срине така, както се срина тази на СССР! Накрая руснакът ще го изяде, ама си го заслужава! Както и всички, които прокарват руски тръби!

142

Анонимен

преди 9 години

Посегателство над руския суверинитет? Да е влезнал някаква бойна машина или чужда армия в Русия? Просто Русия се управлява от група олигарси с липса на елементарни познания по икономика!!! ЕС ги наложи санкциите преди 2 месеца. Догава се перчехте, че били безсмислени, нали. А САЩ просто си произвежда газ и то много по-евтино от вас и го продава в големи количества. Какъв е проблема? Все едно да се дървите, че светът произвежда по-хубави стоки от вас. Путин *** вече на умряло и бръщолеви само!

141

шшшт

преди 9 години

копайте и мълчете животни с нокти и зъби

140

Vazhischtavam

преди 9 години

Se na tvardata i nepokolebima poziciya na g-n Putin po otnoschenie na negovata Rodina!Rakovoditel nepodkupem,diplomat i tarpeliv,politik ot nay-visoka klasa,s dostoynstvo i chest,a ne kato na6ite mischki,koito ti4at nasam-natam v stremeja si da ugajdat na tapiya amerikanec,za da imat vlast-pfu!

139

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 9 години

До Нари: ,,Национализация на Лукойл, както в Румъния.'' ОК, НО КАКВО ЩЕ ПРАВИМ СЪС ,,ЧЕЗ'', ,,EVN'' И АМЕРИКАНСКАТА ,,МАРИЦА-ИЗТОК-3'' ЗАРАДИ КОИТО ПЛАЩАМЕ ВИСОКИ СМЕТКИ ЗА ТОК?

138

A

преди 9 години

Айде всички рубладжии заредиха с нова порция опорни точки, ама докато се обърнете и и рублата и за тоалетна хартия няма да става вече! Не ви ли е поне малко срам да сте слуги на държавата от Която България е пострадала най-много от 1878г. насам??? Също така, колкото по-бедна е Русия в този и вид, то толкова по-добре за България. Това означва по-малка намеса против нашите интереси, по-малко пари за БСП, Атака, ДПС и т.н. Имаме златен шанс да си стъпим на краката!

137

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 9 години

,,ПУШЕР СТРИЙТ''- Е ГЛАВНАТА УЛИЦА НА РАЙОНА ХРИСТИЯНИЯ В КОПЕНХАГЕН КОЙТО Е ИЗВЕСТЕН СЪС ТОВА ЧЕ ТАМ ПРОДАВАТ МАРИХУАНА.,,ВЗГЛЯД/ПОСОЛ РОССИИ В ДАНИИ ОБЪЯСНИЛ ВИДЕНИЯ РУССКИХ ПОДЛОДОК И ИСТРЕБИТЕЛЕЙ''

136

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 9 години

РУСКИЯТ ПОСЛАНИК В ДАНИЯ МИХАИЛ ВАНИН ЧЕ ШВЕДСКИТЕ ВЛАСТИ НАПРАВИЛИ ИЗЯВЛЕНИЯТА ЗА РУСКА ПОДВОДНИЦА В СВОИ ТЕРИТОРИАЛНИ ВОДИ И ЗА РУСКИ САМОЛЕТ КОЙТО УЖ ЕДВА НЕ СЕ Е СБЛЪСКАЛ СЪС ПЪТНИЧЕСКИ ЛАЙНЕР,Е ВЪЗМОЖНО ДА СА ПУШИЛИ ТВЪРДЕ МНОГО МАРИХУАНА.<<ШВЕДСКИТЕ ВЛАСТИ,НЕОТДАВНА ТВЪРДЯХА ЧЕ СА ЗАБЕЛЯЗАЛИ ПОДВОДНА ЛОДКА В СВОИ ВОДИ.НО НЕЯ ТАМ Я НЯМАШЕ.СЕГА ТЕ КАЗВАТ ЧЕ ОТНОВО СА ЗАБЕЛЯЗАЛИ НЕЩО.БОЯ СЕ ЧЕ ШВЕДИТЕ ЧЕСТО ПОСЕЩАВАТ ,,ПУШЕР СТРИЙТ''>>,- ЗАЯВИ ПОСЛАНИКЪТ ПИШЕ ИЗДАНИЕТО ,,ДЕФЕНСЕ НЮЗ''.

135

Volen

преди 9 години

rrrrr brrrr kato q 4uq taq Ruska me4ka I se vuzbujdam.iskam da lapam ruski patok I da me gazi I ma4ka me4okanishto 4e shte sme gladni.aidi s me4kata da se gushnem I da ni ma4ka oshte.daiti molq vi sa

134

bravo

преди 9 години

Живеем в историческо време и сме свидетели на словото най-великия лидер на времето ни-Владимир Путин.Ето как един лидер се бори за суверенността на страната си,не служи на чужди интереси,не избива невинни хора за интересите на чужда сатанистка единица,балансира с останките от зловещия вносен болшевизъм,използва език,който никой друг лидер не използва на международната сцена-дипломатичен,културен,без обиди,без простотии ,без лъжи.

133

!

преди 9 години

Путин:"Запада имаше анти-Руско становище дълго преди сегашната криза...".Господин Путин да си отговори(риторично,той знае истината):кой финансира революцията от 1917г.и чия бе идеологията и кои бяха вносните революционери,които извършиха преврата и причиниха смъртта на повече от 20 милиона руски християни ПРЕДИ войната.Същите хора са тези,които днес искат да изтрият Русия от картата,както бе изтрита Либия и както искат за Сирия и Иран.

132

Анонимен

преди 9 години

"Опитват се да изтръгнат и зъбите, и ноктите на руската мечка!" - ДА, ама преди това зорлем ви правят на мечка, че да има хем на вас какво да ви изтръгват, хем ние да плащаме за това ! !!!!!!!!!!!!!!!!!

131

Парадокси

преди 9 години

Икономиката на Съединените щати е в спад, но доларът е стабилен.Икономиката на ЕС е в спад, но еврото е стабилно.Икономиката на Русия е стабилна, но рублата спада.

130

дфгд

преди 9 години

Забележете - Където има ЛУСТРАЦИЯ на агентите от ДС, в посока от изток на запад, БВП, както и БВП на човек от населението и средната заплата РАСТАТ !!!! Ние и Русия сме началото , т.е. Изтока, Германия е Крайната Западна част на уравнението ! Истината е че мафията в Русия иска да *** обикновените хора у дома и по света, едва ли не че е загрижена за Русия, а между другото не й пука, т.е. Националистическата политика е параван и средство, не истинска цел !!

129

sostin

преди 9 години

Тоя пич съвсем изтреща ......кви мечки , кви ягоди , къв мед??? и как си представя че в 2014 година ще превзема чужди територии и ще ни обяснява как никой не напада???Руска му работа ....

128

/

преди 9 години

Путин:"Това не е отплата за Крим.Това е цената за нашето естествено желание да запазим Русия като нация,цивилизация и държава".Добре казано,само,че е и отплата за Крим за да се ускори изтриването на Сирия и Иран от картата,после бе реда на Русия.Това изисква отнемане на базите в Крим и Сирия и инсталиране на проционистки правителства.

127

прогноза

преди 9 години

рублата ще потъва още. Санкциите са малък проблем. Повечето анализатори предричаха тази криза заради вътрешните проблеми на руската икономика. Корупцията, източването на средства от бюджета, липсата на инвестиции от страна на газпром и роснефт в собствената им инфраструктура и много друг (напрактика в Русия няма дребен и среден бизнес, частната собственост е имагинерно понятие - справка случая с башнефт)