50

Алоо

преди 9 години

Бойко, внимавайте какво правите! Ще ми загубите гласа! Нека всеки има избор къде да се осигурява, но не е редно да ме принуждавате да ходя да декларирам, че не искам да ми прехвърляте фонда! Нормалното е обратния вариант, който иска да му се прехвърли партидата, той да си подава заявление! Ако е така, никой няма да скача! Другото си прилича точно на опит да прилапате едни пари!Айде, внимавайте какви ги вършите, щото пак ще има избори...!

49

Дядо Петър

преди 9 години

Преди много години бай Тошо национализира пенсиония фонд за да си оправи закъсалата икономика (закъсала от повсеместно крадене и грандомански проекти).Сега неговият бодигард (за когото хитрецът от Правец е ментор, патрон и кумир) се опитва да направи същото.А и причините за закъсване на икономиката ни са същите.

48

каква стана тя?

преди 9 години

Гласувахте за Бойко, пък получихте ДОГАН

47

...

преди 9 години

niamam doverie na ni6to ot mnogo vreme nasam

46

bbbbbbbb

преди 9 години

ЕЙ МНОГО ПАРИ ИМА В БАНКИТЕ И... ХОП-КТБ ,ЕЙ МНОГО ПЕНСИОНЕРИ ИМА -ХОП ..-ПЕНСИОННИТЕ ФОНДОВЕ ,ЕЙ МНОГО СОБСТВЕНА НЕДВИЖИМА СОБСТВЕНОСТ ИМА -...НЕЯ КОГА ХОП!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

45

днес в 18,00

преди 9 години

А днес 18.12. 2014 около 18,00ч. пред министерския съвет щяло да има сбирка за изказване на поздравления и благодарности за пенсионната реформа... Нема лабаво при Баце ..... Парите за пенсия при парите за здраве .... Откраднаха едните, а сега искат и другите да свият.Бацето и пари на картичка да види пак, че ги гепи. Много е прибран завалията.

44

of 57

преди 9 години

До пенсионерДругаде не знам, ама при Баце е сигурация с гепенето.

43

Анонимен

преди 9 години

Кунва да отговори защо 8 години в ЕС България не се работи по ЕС закони. Парадокс е, че има и Дирекция по международни договори и споръзумения към НОИ, които не работят и не спазват ЕС законите, крадат като за олимпийско и са прости тиквучи до един на Ал. Стамболийски 62, 64!!Лъжци и мутри скапани, прости! Бомба е малко всравнение с гаврата ви с хората. Законите ви от 49г са смешни ! Само бомба ще ви оправи търтеи гнусни!

42

пенсионер

преди 9 години

Получавам си пенсията от НОИ. А парите, които ме задължаваха да внасям в частния пенсионен фонд, така и не ги видях. Щели да ми ги дадат след като стана на 70. Според мен в частните пенсионни фондове няма пари, всичко е откраднато вече. Нека държавата им направи ревизия! Ще лъсне дупка по- голяма от КТБ.

41

29550

преди 9 години

НОИ е център на крадене от 30 години до сега. НОИ трябва да се взриви до основи. Като служителите му прости и крадливи, ако оцелеят, да се настанят до живот в централния.

40

Анонимен

преди 9 години

Oт мутри рекетьори нищо нормално освен грабеж може да се очаква. Три бомби са достатъчни, за тези *** ограбили 3 поколения. Една бомба за НОИ, втората за НС, а третата за туфлеците заседатели некадърни и алчни.

39

Спи МАТРЯЛЕ

преди 9 години

Браво!!! Парите за пенсия да отидат при парите за здраве /милиард и половина/ дет дянков и тиквите прибраха...Циливайте се ***!!!!

38

Утре в 18,00ч

преди 9 години

А утре 18.12. 2014 около 18,00ч. пред министерския съвет щяло да има сбирка за изказване на поздравления и благодарности за пенсионната реформа...

37

До 45 и 51

преди 9 години

Напълно сте прави!!!

36

ДО ВСИЧКИ !!!

преди 9 години

Защо се обявиха някой като Каролев срещу свободния избор.Вижте, всеки един от тези които са против, са свързани с частните фондове. Това е яма от която преточват пари. Накаква позиция е напр. г-жа Каролева в един фонд и каква и е заплатата. Следващия път когато този човек излезе и почне да събира от 100 места доводи защо не трябва да се давма свободен избор -- задайте му този въпрос!

35

ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ

преди 9 години

да жевее БОЙКО БОРИСОВ!

34

Анонимен

преди 9 години

Бацето и пари на картичка да види, пак че ги гепи. Много е прибран.

33

RAMBO

преди 9 години

По времето на социализма агентите на държавна сигурност Бориесов и Цветанов са арестували ДИСИДЕНТИТЕ който искат да имигрират в чужбина или да се оженят за чужденки.Те са ги изпращтали в ЛАГЕРИТЕ БЕЛЕНЕ и СКРАВЕНА и там са ги убивали с ТОЯГИ И ЛОПАТИ а после са хранили ПРАСЕТАТА С ТЯХ.методите на държавна сигурност в борбата и с ДИСИДЕНТИТЕ са ТОТАЛИТАРНИ-те са ги обявявали за психично болни и хомосексуалисти.Българския народ иска доживотен затвор за Борисов и Цветанов агентите на ДС.ЗАТВОР ЗАТ

32

RAMBO

преди 9 години

ДЕЛА И ДОКУМЕНТИ.Кой е Бойко-той е работил в държавна сигурност с псевдоним Буда.Бойко е комунист от БКП и мойор от УБО.Бащта му е служител на МВР.Бойко има досие в ЦРУ и ОЛАФ като престъпник и мафиот.Кой е Цветан Цветанов-той е член на БКП и старшина от държавна сигурност и син на шофьора на най довереното лице на началника на държавна сигурност и масов убиец Григор Шопов.Коя е Ц-ецка Цачева-тя е комунист и член на БКП и висш ПАРТИЕН СЕКРЕТАР на окръжен народен съвет Плевен Цецка яде за 1700лв.

31

Край

преди 9 години

За да има частна осигурителна система фондовете трябва да влагат парите в акции и облигации на работещи предприятия /така е в развитите страни/ ОБАЧЕ акция от българско предприятие е хартиика с нулева стойност /не носи дивидент и никога няма да получиш ликвидационен дял от нашенска акция/ Българите се лъжем прекалено много за да сработи този модел. Веднага давам парите на държавата - нали съм свободен човек парите са мой значи трябва да имам право да реша къде да ги дам.