12

икономист

преди 9 години

Буда , тиквун и какво от това . Народа си избра г-н Борисов за Премиер , а на БСП показа червен картон . Сега не знам какви доходи търсят червените *** . Нали им увеличиха пенсиите с 15 ст. на ден да си ги харчат .

11

Нищо

преди 9 години

Какво пречи доходите да се вдигат, а минималната заплата-не?

10

младен

преди 9 години

До Анонимен"Буда не би го назначил ако не бе сигурин, че този е пълен послушко!"Абе да ти кажа....не съм много сигурен дали на Буда не са му наредили да го назначи.

9

Анонимен

преди 9 години

Хайде-е, герберастките *** се събудиха. Баце е изпратил надницата за днес и се започна но бялото черно да се казва. Нови избори е решението, без *** и слуги, умни и образовани, неомазани в корупционни схеми, хора никога не били в партии, особено в БКП. Иначе агентите на ДС ще унищожат и малкото останало в България.

8

БОКО Харам

преди 9 години

Ще вдигна заплататите ам ядец ! То тва да не е кат онва. Работа и пак работа ! Който нема ,да има.Тва си е негов проблем.

7

ert

преди 9 години

До 5- оставкаличи си, че си или платен или силно облъчен и некомпетентен.пълни глупости пишеш.замразили доходите, то ако ставаше с Решение на правителстовто ей така да се вдигат доходите сколкото си решат- супер.става като се договаряш с работодателя, като предприемаш действия да даваш от себе си и съотвено не си удоволетворен- търсиш нови възможности.аман от готованковци

6

икономист

преди 9 години

След финансовия тайфун , който мина от правителството на БСП-ДПС-Атака и това , което се мъчи новото правителство е много . Другарите червени *** каквото и да си говорят , тепърва ще видят кон боб яде ли. Никакви компромиси с *** от БСП и ДПС . Вън от всички държавни служби и в затвора .

5

от 1

преди 9 години

Защо слагате минуси, кое не е вярно? Истината боли но ....е истина. От външен министър до социален министър?!? Как ще ръководи като придстава си няма? Ерго, ще слушка!

4

188

преди 9 години

Правилно и даже твърде меко казано. Ако ниските доходи оправяха нещата, ние за 25 години трябваше да сме поне със стандарта на Швейцария. Очевидно този финансов министър е поредния самоуверен икономист ( идва ми друга дума, ама ще се въздържа), чиито знания се изчерпват със спазване на финансовата дисциплина за постигане на светло бъдеще след стотина години. Жална ни майка на всички!

3

Анонимен

преди 9 години

До Koko Заплатите на държавните чиновниоци-редовите не са увеличавани от 2008 година,ако това ще ви успокои.

2

Koko

преди 9 години

Висока минимална заплата - по високи заплати за държавните чиновници - по високи помощи за бай

1

Анонимен

преди 9 години

Не сте ли разбрали, Калфин е играл във власта много години и се е изпекъл в лъжите! На този не вярвам и едно дума! Ще стане това което Буда му нареди. Нищо няма да направи но ще ви казва това което ни си иска да чуваме. Буда не би го назначил ако не бе сигурин, че този е пълен послушко!