62

фроид

преди 9 години

СТРАНДЖАТА е форумният пинчер,хвърляте му по една пържолка и той почва да лае срещу когото трябва,а най-обича да облизва евроатлантически седалищни части!

61

мислете положително

преди 9 години

Престанете да пишете и говорите за 3-та световна! Сами се насъсквате, като че ВИ е приятно и МЕЧТА! И всички сте русофили!?1.Искате да преминем към съюз с Путин, Белорус, Северна Корея, Китай.2.Далеч от САЩ, Европа.3.Ще си живеем САМО в границите на РБългария, ще развиваме вечна дружба с азиатци.4.Но нали тогава ИД още по-лесно ще влезе- през Русия.Това ли искате?Мислете положителни неща:1.21. век сме.Умни сме.Трябва да живеем ЧРЕЗ ПОЛОЖИТЕЛНАТА дума и мисъл, а не с НАСИЛИЕ.Господ с нас

60

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

***, обкръжен си отвсякъде... - предай се...

59

Про-руски сепаратист

преди 9 години

Народе???

58

Анонимен

преди 9 години

*** от НАТО обслужват интересите САМО на САЩ--а те са терористи 1

57

Тито

преди 9 години

До СТРАНДЖАТА--ти си "професор виша степен".....толкова си "умен" че направо си уникален..........

56

Анонимен

преди 9 години

Тези продажни управници у нас още 1990 водени от Луканов, чрез плана на Ран и Ът направиха така, че от държава с добра армия и техника, подкрепени от СССР, никой не смееше и да си помисли да къса парчета от територията ни. Вие убедени ли сте, че ако Турция си "поиска"територии НАТО ще ни помогне или великата Америка. Вижте как от 20 години България се прояде от радикални ислямисти и какви ли ни религии. Все идно няма държава! Къде се допуска това? Продажнити политици се купуват за дребни стотин

55

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Не съм чул досега - *** да каже лоша дума за ИД...

54

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До Тито"Ставаме мишена за джихадистите-ведната.....какво се радвате бе ***?"...Значи руснаците и джихадистите са съюзници...

53

++++++++++++++++

преди 9 години

Айдеееее---уникален повод за атентати у нас от ислямистите.....

52

Тито

преди 9 години

Ставаме мишена за джихадистите-ведната.....какво се радвате бе ***?

51

огито

преди 9 години

Грингосите явно са много закъсали щом пращат танкове да пазят окупираните територий ,такова чудо и през комунизма не сме виждали.Вижда се ,че губят информационната война и вече май ще подпалват истинска!

50

ЧЕСТИТО

преди 9 години

Честито Българи,сега ставаме една от първите и много лесни цели на главорезите от ИД.....само не разбирам радоста на Странджата и на още един двама "умници"

49

колония

преди 9 години

Сащ третират България като собствена колония, а българското правителство, като инфатилна колониална администрация.

48

Анонимен

преди 9 години

Защо бият негрете в САЩ?

47

zeus

преди 9 години

Странджа, хубав пример си дал, тогава сме имали войска и да се пазим сами, и да участваме активно във Варшавския договор. Сега сме разграден двор и "по желание" си внасяме американски окупатори. Наистина е "по желание" сега, само където прецедента и държавните ни "мъже" получават заповеди директно от Бялата къща.

46

ьб

преди 9 години

Заради интригите на САЩ,ще ни вкарат във война тия от НАТО.

45

правда

преди 9 години

Вижте какво се е случило с уволнения шеф на Пентагона в САЩ - Criticism of US fight against ISIS likely cost Hagel his jobДЕМОНКРАЦИЯ!!!

44

Анонимен

преди 9 години

американците обедняват и много се активизираха. Вече не остана от къде да смучат, а русия е богата на ресурси. Много апетитна хапка. Сега се опитват да настроят и европа против русия.

43

Анонимен

преди 9 години

Заминавайте на майната си,миризливи усрьо.ци...........