8

Анонимен

преди 9 години

Прокажени български ***, политиците ви са каквито сте вие - крадлива ***. Радвам се, че изчезвате.

7

Анонимен

преди 9 години

Тиквич, Кунева я дават по често по ТВ от теб! Знаеш го много добре и защо. Ти сам го каза по време на предизборната кампания в едно от сменящите се всеки ден изказвания - ,,С електоралната мощ на Герб и компетентността на РБ ще управляваме!''. Това някой му го е разпоредил да го каже, защото неговия речник щеше да каже разбираемо, че Герб са прости и простия народ ще ги избере, а с управлението ще се ангажират по подготвените и нормални хора.

6

Анонимен

преди 9 години

Всеки нормален българин, с непромит мозък знае, че Искров е човекът на Борисов, лично той го предложи за поста и че именно Борисов, пак с помощта на своя човек Искров, предприе атаката срещу КТБ за да има основание сега да изтегли нов заем, който пак да потъне незнайно къде и който ще плащат и внуците ни.

5

БАБА КУНА

преди 9 години

БОКО Е ЛЪЖЕЦ! ИСКРОВ Е НЕГОВ ЧОВЕК, КАКТО И ВСИЧКИ ДРУГИ, КОИТО САМ СИ ИЗБРА.

4

Анонимен

преди 9 години

Борисов е главният виновник за КТБ. Той удвои от 2010 година държавните пари там, наду така лихвения балон в КТБ и спря контрола в/у нея началото на 2011 година. Всичко това е описано в доклада на независимите реномирани одитори.

3

Анонимен

преди 9 години

а аз мислех,че само на дядо Господ не може да се иска оставката !!!!????....ама явно да си шеф на БНБ,да си главен прокурор....то си е по-високо и от дядо Господ.

2

Анонимен

преди 9 години

С други думи, Искров е недостижим дори и от закона и може да прави каквото си иска. Е те това е държава!

1

Анонимен

преди 9 години

"Не търсим спокоен пристан за Искров, отсече Борисов"-В затвора няма ли място за него и за Ц.Василев??